Voor jezelf beginnen. Wat zijn de beste ideeën anno 2024

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Je wilt voor jezelf beginnen en je bent op zoek naar kwalitatief goede ideeën? Anders was je niet op deze pagina gekomen. 

De reden waarom je naar ideeën zoekt om voor jezelf te beginnen kunnen redelijk uiteen lopen. Maar eigenlijk hebben ze altijd met deze twee waarden te maken, Geld en Tijd.

Je wilt meer Tijd of je wilt meer Geld.
Maar wat nou als ik je vertel dat dit allebei mogelijk is!

Het ondernemingsidee waarmee je dit bereikt noem ik zelf een kwalitatief idee, maar je kunt het net zo goed een briljant of rijk idee noemen.

Laten we gelijk beginnen bij het begin. Wat is een kwalitatief idee…?

Het wordt tijd om jouw idee te vinden!

Er zijn meer dan een miljoen manieren om een miljoen te verdienen. Van makelaardij tot IT consultancy, de lijst is oneindig. Wat bijna al deze manieren gemeen hebben is dat je een inkomen verdient doordat je er veel tijd in moet stoppen. En het doel is, meer tijd en meer geld.  

Wat zou je doen met meer tijd en meer geld? Als je de adviezen in dit blog opvolgt, zul je voor deze vraag komen te staan.

voor jezelf beginnen ideeën

Het doel van dit blog: ideeën vinden om voor jezelf te beginnen en hieraan meer tijd en geld overhouden. Het idee moet een geautomatiseerd plan zijn voor het genereren van geld zonder dat dit noemenswaardig veel tijd kost.

Een kwalitatief ondernemingsidee

Voor jezelf beginnen en kiezen uit duizenden ideeën (of geen enkel idee hebben). Dat kan aardig lastig zijn, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn. In de onderstaande ideeën kun je jouw eigen passie kwijt. Dus ben je een autoliefhebber, danser, fietser of iets anders. Dan kun je dit implementeren. Maar misschien nog belangrijker met onderstaande ideeën houd je meer tijd over om te doen wat je het liefste doet.  

Dit is zo ontzettend belangrijk daarom herhaal ik deze vraag. Wat is de reden dat je voor jezelf wilt beginnen? Van alle redenen die je kunt hebben, hebben ze altijd te maken met deze twee valuta, Tijd en Geld.

Met deze twee valuta is al het andere mogelijk!

Wat nou als ik zou zeggen dat je met onderstaande ondernemingsideeën, meer tijd en meer geld kunt hebben. Dan zou je geen zorgen meer hoeven te maken over geld en houd je tijd over voor de dingen die er echt toe doen!

voor jezelf beginnen ideeën

Optie 1: Wederverkoop

Ook wel Ecommerce of dropshipping.

Dit is een van de gemakkelijkste en ook meest winstgevende manieren in de groothandel. Dit is het snelste op te zetten, maar ook weer het snelste verdwenen door prijsconcurrentie van anderen. Belangrijk is dus om gevarieerd te blijven en goede exclusieve afspraken te maken met groothandels.

Wederverkoop is echt een uitstekende optie als je zelf weinig starterskapitaal hebt. Je koopt je product in bij de groothandel op vraag van de klant. Met hen maak je prijsafspraken (vaak voor minder dan 40 procent van de winkelverkoopprijs). Vervolgens verkoop je het product dan weer met winst aan de klant. Koop je producten pas in bij de groothandel op het moment dat er een bestelling is geplaatst. Zo voorkom je het risico dat je met producten achter blijft.

Het voordeel van deze manier is dat er weinig risico aan verbonden zit. En je een behoorlijke winstmarge hebt.

Dit klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar je bent hier misschien nog niet heel erg bekent mee. Hoe ga je nu van start? En hoe benader je groothandels? Hoe zorg je ervoor dat je een winstgevend systeem heb? Dit zijn maar een paar vragen die je zult hebben wanneer je hier mee aan de slag wilt.

Geen zorgen zelfs met geen ervaring op dit gebied kun je hier winstgevend in worden. Het boek is staat vol met handige handige start up tips en is stap voor stap geschreven.

Training in dropshipping van Bas Urlings zelf.

In deze gratis training van Bas Urlings verteld hij je hoe hij van start is gegaan. Inmiddels heeft Bas al meer dan 14 miljoen omzet gehad op Amazon. Na het webinar bied hij je een cursus aan van 47,- euro

 • Stappenplan van 0 naar 1 Miljoen op Amazon
 • Geen grote investeringen nodig
 • Zelfs Part-Time mega succes mee te behalen
 • Bespaar veel tijd en stress met deze bewezen strategie
 • Hoe je de juiste producten kunt vinden zonder in het begin enorm veel kapitaal te investeren aan voorraad.

Optie 2: Andermans producten promoten en verkopen

Huh, is dat niet hetzelfde als wederverkoop? Het antwoord daarop is nee. Het promoten en verkopen van andermans producten voor commissies noemen we affiliate marketing.

In de affiliate marketing business worden jaarlijks miljarden verdient. Het voordeel aan affiliate marketing is dat jij zelf geen product hebt. Je hoeft dus niet aan distributie te doen en ook niet aan klantenservice. Je verdient geld doordat jij mensen doorverwijst naar een product. Zelfs als deze mensen maanden later dit product kopen verdien jij geld. Dit komt door de zogenoemde cookies op browsers.

Je kunt affiliate marketing toepassen op websites, maar ook op social media. Je schrijft een leuk en waardevol bericht over het product dat je wilt promoten. Dit kan van alles zijn. De mogelijkheden daarin zijn eindeloos. Zelfs als je geen deskundige bent over het product kun je hier gewoon over schrijven. Het is natuurlijk makkelijker om te schrijven over iets waarvan je verstand hebt, maar dit is echt geen vereiste. Deskundige betekent trouwens dat je meer over het onderwerp weet dan de koper. Dat is alles.

Met deze winstgevende manier van internetmarketing kun jij werken waar en wanneer jij wilt. Nu denk je vast, maar ik heb helemaal geen internetmarketingopleiding gevolgd. Ik ook niet, maar ik gebruik deze manier al jaren om geld te verdienen. Zelfs zonder technische of marketing kennis kun je dit al gebruiken. Ik heb de bewezen winstgevende cursus de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. De cursus is nu maar 47,- euro. Als je dit vergelijkt met een gehele marketingopleiding is dit helemaal niks.

Ik had zelf mijn eerste verkoop gelijk in de eerste maand na het voltooien van de cursus en dit is vervolgens gaan groeien. Als dit je niet snel genoeg is en je wilt sneller meer verdienen? Dan kun je ook de vervolg cursus, de Affiliate Marketing Revolutie VIP doen. Ik heb verhalen gehoord van mensen die dit gelijk deden. En in hun eerste maand naar de 10.000 euro gingen.

Hieronder vind je een link naar de kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Je bent dus verzekerd van de laagst mogelijke prijs.

Voor jezelf beginnen met deze twee kwalitatief goede ideeën

Als je het bovenstaande begrijpt en de mogelijkheden inziet. Blijft er nog maar één vraag over. Wat ga jij doen met meer tijd en meer geld?

Bovenstaande is geen fabeltje. Iedereen kan voor zichzelf beginnen, maar het overgrote deel heeft niet het juiste doel voor ogen. Zij hebben een middelmatig doel, wat in hun ogen realistisch is. Je zult hiervan kunnen leven, dat is zeker.

Maar er valt veel meer uit het leven te halen dan een middelmatig bestaan. Je staat nu op een kruispunt in je leven waarin je kunt beslissen op wat voor manier je voor jezelf wilt beginnen.

Optie 1

wederverkoop via Ecommerce training van Plazatalk.

Optie 2

andermans producten promoten en verkopen via de cursus de Affiliate Marketing Revolutie.

 

Het doel

Het doel van deze twee kwalitatief goede ondernemingsideeën is: een geautomatiseerd systeem voor het genereren van geld zonder dat dit noemenswaardig veel tijd kost.

Het grote voordeel aan beide opties is dat je weinig tot geen starterskapitaal nodig hebt. En dat je geen ervaring nodig hebt om een winstgevend systeem op te zetten.

Met beide opties kun je direct van start en loop je geen enkel financieel risico!

Succes!

Wanneer je al een ondernemingsidee hebt

Voor jezelf beginnen en heb je al een keuze kunnen maken uit alle ideeën? Houd dan deze richtlijnen aan, zodat je een grote kans van slagen hebt.  

 1. Zoek een haalbare, betaalbare nichemarkt.             
  Dit houdt in dat je een branche zoekt waar je affiniteit mee hebt. Zullen deze mensen mijn product kopen?
 2. Begin met een eindresultaat voor ogen. Begin klein, maar denk groot!
 3. Doe marktonderzoek. Zie ook mijn blog hoe start je een succesvolle onderneming om meer te leren over marktonderzoek.
 4. Kies een markt waar je het meeste mee heb en test je ideeën. Je belangrijkste pluspunt moet je in één zin kunnen formuleren.
 5. De prijs. Laag prijzen is jezelf te kort doen. Helemaal wanneer je je distributie wilt gaan uitbesteden zul je een groot deel van je winstmarge inleveren. Hogere prijzen hanteren heeft veel meer voordelen:
  • Hogere prijzen betekent minder exemplaren en dus minder klanten  beheren.
  • De vermeende waarde. Je creëert een eerste klas imago.
  • Hogere prijzen trekken kwalitatieve klanten aan. (minder klachten en minder retourzendingen)
  • En natuurlijk hogere winstmarges.
 6. De fabricagetijd mag niet langer dan een maand zijn. Zo kun je de vraag naar je product beantwoorden zonder dat je zelf een gigantische voorraad hoeft aan te schaffen.
 7. Kies een product die je goed kunt uitleggen in een online FAQ. Één van de doelen is meer tijd. Daarom wil je niet dat je je helft van de tijd kwijt bent met het beantwoorden van vragen van klanten.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *