geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing in 2022

Geld verdienen met affiliate marketing, één van de beste manieren van geld verdienen op afstand.

Steeds meer mensen die maar niet kunnen aarde met het 9-5 bestaan beginnen met affiliate marketing en zijn ontzettend rijk hiermee geworden. Zij zeggen hun vaste baan op, werken waar en wanneer zij dat willen en hebben meer tijd en geld dan ooit te voren.

Rijk ben ik nog niet, maar ik heb wel een inkomen met affiliate marketing waarvan ik dacht dat dit nooit mogelijk was. En dat in 1,5 jaar!

Tip!
Geld verdienen met affiliate marketing

binnen enkele weken geld verdienen online
– elke maand een hoger inkomen
– commissies verdienen met hoge commissie waarde

Als je al wat langer op zoek bent op het internet naar affiliate marketing dan lijkt het alsof je hier slapend rijk mee kunt worden. En dat klinkt natuurlijk mooi in de oren. Alhoewel slapend rijk worden een term is waaruit blijkt dat je er niks voor hoeft te doen, is het wel mogelijk geld te verdienen terwijl je ligt te slapen. Dat is het mooie van het internet en affiliate marketing!

Wil jij ook geld verdienen met affiliate marketing? Hoe je hier nu precies een succes van maakt? Wil je weten hoeveel geld jij hiermee kunt verdienen? Lees dan dit artikel helemaal uit of maak gelijk een geweldige start van je affiliate marketing inkomen met de beste affiliate marketing cursus van 2022!

Hier lees je mijn ervaring met de affiliate marketing cursus.

Hoeveel geld kun je verdienen met affiliate marketing?

Als jij serieus overweegt te beginnen met affiliate marketing dan ben je vast benieuwd hoeveel je hiermee kunt verdienen.

Toen ik 1,5 jaar geleden begon met affiliate marketing deed ik dit omdat ik graag een zakcentje erbij wilde verdienen. Ik las verhalen op het internet van de ”grote” affiliates die hier tonnen per maand mee verdienen. Ik was gefascineerd, vooral omdat zij dit deden vanaf de mooiste plekken op aarde met alleen een laptop en internet.

Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat affiliate marketing mij het inkomen gaat geven waarvan ik altijd gedroomd heb. 

In de eerste maanden nam ik de marketing van mijn website nog niet al te serieus. Ik vond het vooral leuk om te schrijven over mijn hobby’s: reizen en sport!

Maar toen ik in mijn eerste maand tijdens het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie al een verkoop van €17,- maakte was ik ontzettend verbaasd. Hier ging ik natuurlijk niet rijk van worden, maar ik zag wel mogelijkheden!

In de weken erna heb ik de cursus voltooid en had ik na zo’n 6 maanden een gemiddeld inkomen van €60,- per maand met mijn website. Dit is nu na 1,5 jaar opgelopen tot een gemiddeld inkomen van €500,- per maand.

geld verdienen met affiliate marketing

Ik besteed elke week zo’n 6 uur aan mijn websites en ik zie dat het inkomen elke maand blijft groeien. Fantastisch!

Ik weet dat er veel meer te verdienen is met affiliate marketing. Ik moet alleen meer mensen bereiken. En gelukkig kan dit makkelijk via het internet!

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of diensten, in ruil voor geld. 

Je hebt dus zelf geen product of dienst en hoeft dus niet aan transport, opslag of service te doen. Je promoot simpelweg iemand anders zijn product of dienst en wanneer bezoekers via jouw unieke affiliate link iets kopen ontvang jij geld.

geld verdienen met affiliate marketing

Dit kun je doen via websites, email-marketing en alle social media kanalen. Het is natuurlijk aan te raden jouw bezoeker waardevolle informatie te geven en producten aan te raden waar zij ook echt iets aan hebben.

Affiliate marketing geeft ook nog eens voldoening. Want wanneer jij een goed geschreven blog heb help jij jouw bezoekers en tegelijkertijd verdien jij hier zelf ook nog eens aan, zonder dat dit ook maar iets extra’s kost voor jouw bezoekers.

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing kent 3 partijen:

  • de affiliate (diegene die de promotie doet).
  • het bedrijf (die de producten en diensten verzorgen).
  • het affiliate netwerk (die het affiliate programma en de techniek erachter verzorgt). Zij verbinden het bedrijf en de affiliate.

Bedrijven kunnen zich aanmelden bij een affiliate netwerk. Zij doen dit omdat zij graag hun producten gepromoot willen hebben zonder dat zij hier vooraf voor hoeven te betalen. Zij betalen pas op het moment dat een affiliate een verkoop voor hun heeft gemaakt.

Het affiliate netwerk zorgt ervoor dat de affiliate een unieke (persoonlijke) link krijgt waardoor beide partijen kunnen zien dat de verkoop afkomstig is van de affiliate. En zo de commissie kunnen uitbetalen aan de affiliate.

Door de zogenaamde ”cookies” op websites blijven sommige unieke links wel een jaar lang gelden. Zo bouw je dus een heleboel unieke klikjes op. Dit betekent dat je zelfs een jaar nadat een bezoeker op jouw unieke link heeft geklikt geld verdient aan een verkoop.

Een groeiend passief inkomen

Een passief inkomen is een inkomen dat blijft werken voor jou. Je schrijft dus geen uren af voor een inkomen. Maar je zorgt voor een automatisch systeem dat zonder noemenswaardig veel tijd een inkomen genereert die je maandelijks kunt uitkeren.

Het meest bekende voorbeeld hiervan is rentenieren. Een grote som geld staat op de bank en hier ontvang jij rente over. Alleen is rentenieren niet meer zo aantrekkelijk als dat het vroeger was. En daarbij je hebt in eerste instantie wel een grote som geld nodig.

 Geen risico’s

Als je geld wilt verdienen met affiliate marketing dan heb je hier geen starterskapitaal voor nodig. Je hoeft ook geen grote investeringen te doen. Dat maakt affiliate marketing nou juist zo aantrekkelijk. En toch lukt het niet iedereen om hier geld mee te verdienen. Hoe dat komt vertel ik je later in dit blog…

 Geld verdienen dag en nacht

Wanneer je geld gaat verdienen met affiliate marketing werkt dit als een passief inkomen. Het internet werkt als een automatisch systeem waar jij een passief inkomen mee kunt opbouwen.

Je plaatst informatie op het internet en dit blijft hier dag en nacht op staan. Een onbeperkt aantal bezoekers zullen op jouw unieke affiliate link klikken zonder dat jij daar op dat moment ook maar iets voor hoeft te doen. Vervolgens zul jij commissies zien binnenkomen die je direct kunt overschrijven naar je bankrekening. 

Door affiliate marketing toe te passen op websites of op social-media met een groot bereik zal je inkomen maandelijks zijn. En naarmate je bezoekers aantallen stijgen zal je inkomen ook nog eens groeien.

Hoe begin je met affiliate marketing

Als je nog vrij onbekend bent met affiliate marketing, is het niet zo gemakkelijk zomaar ergens te beginnen.

De affiliate marketing cursus van 2022!

Maar heb je doorzettingsvermogen en wil je echt geld verdienen met affiliate marketing. Dan gaat het je lukken en zul je jezelf serieus moeten gaan afvragen wat je wilt doen met meer tijd en meer geld. 

Ik raad je dan ook aan de videotrainingen van Jacko Meijaard te volgen. In deze videotrainingen leer je precies wat er nodig is voor een winstgevende affiliate marketing methode.

Waarom het gros van de starters falen

De reden waarom de meeste mensen geen geld verdienen met affiliate marketing is omdat zij snel veel geld willen verdienen.

Het is niet mogelijk om binnen een maand een volledig inkomen te verdienen. Wanneer zij hierachter komen haken zij af. Met de juiste tools en gezond doorzettingsvermogen is dit voor iedereen mogelijk.

Met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko heb je alle tools om succesvol te zijn. Het ligt aan jezelf of je dit ook echt wilt.

Het kost tijd om een automatisch systeem op te zetten die geld oplevert. In de eerste weken zul je een aantal verkopen maken. Als je door blijft gaan en vastberaden bent zul je merken dat je inkomen groeit en nog eens verder groeit!

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

GELD VERDIENEN OP REIS

Met onze GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy