Geld verdienen met affiliate marketing in 2024

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Geld verdienen met affiliate marketing, één van de beste manieren van geld verdienen op afstand.

Steeds meer mensen die maar niet kunnen aarden in het 9-5 bestaan beginnen met affiliate marketing. Zij zeggen hun vaste baan op, werken waar en wanneer zij dat willen en hebben meer tijd en geld dan ooit te voren.

Rijk ben ik nog niet, maar ik heb wel een inkomen met affiliate marketing opgebouwd waarvan ik dacht dat het (locatie onafhankelijk) nooit mogelijk was.

Geld verdienen met affiliate marketing

binnen enkele weken geld verdienen online
– elke maand een hoger inkomen
– commissies verdienen met hoge commissie waarde

Veel websites vertellen je dat je slapend rijk kunt worden met affiliate marketing. Dat klinkt natuurlijk mooi in de oren, maar suggereert dat je er helemaal niks voor hoeft te doen. Dat is niet waar. Wel is het mogelijk geld te verdienen terwijl je ligt te slapen!

Wil jij ook geld verdienen met affiliate marketing? Weten hoe je hier nu precies een succes van maakt? Lees dan dit artikel helemaal uit of maak gelijk een geweldige start met de beste affiliate marketing cursus van 2024!

Hoeveel verdien je met affiliate marketing? – Mijn verhaal

Als jij serieus overweegt te beginnen met affiliate marketing dan ben je vast benieuwd hoeveel je hiermee kunt verdienen. Daarom zal ik mijn eigen ervaring van de afgelopen jaren delen.

Toen ik 5 jaar geleden begon met affiliate marketing deed ik dit omdat ik graag een locatie onafhankelijk inkomen wilde opbouwen. Ik las verhalen op het internet over ‘grote’ affiliates die hier tonnen per maand mee verdienen. Ik was gefascineerd, vooral omdat zij dit deden vanaf de mooiste plekken op aarde met alleen een laptop en internet.

In de eerste maanden nam ik de marketing van mijn website nog niet al te serieus. Ik vond het vooral leuk om te schrijven over mijn hobby’s: reizen en sport.

Maar toen ik in mijn eerste maand tijdens het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie al een verkoop van €17,- maakte was ik ontzettend verbaasd. Hier ging ik natuurlijk niet rijk van worden, maar ik zag wel mogelijkheden!

In de weken daarna heb ik de cursus voltooid en had ik na zo’n 6 maanden een gemiddeld inkomen van €60,- per maand met mijn website. Na 1 jaar is dit opgelopen tot een gemiddeld inkomen van €500,- per maand.

Op dit moment besteedde ik elke week zo’n 6 uur aan mijn website en dit deed ik naast mijn 9-5 baan. Ik zag dat het inkomen elke maand bleef groeien en dat gaf vertrouwen!

Inmiddels zijn we 5 jaar verder en heb ik mijn 9-5 baan opgezegd. Maandelijks liggen de affiliate inkomsten rond de €3000,- euro. Wanneer we op reis zijn is dit ruim voldoende voor ons.

Mijn vriendin en ik besteden samen gemiddeld 15 uur per week aan onze websites en affiliate marketing.

Nog steeds merken wij dat onze inkomsten groeien. Ik ben er dan ook van overtuigd dat affiliate marketing mij het inkomen en leven gaat geven waar ik altijd van gedroomd heb. 

geld verdienen met affiliate marketing

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is het promoten van andermans producten of diensten, in ruil voor geld. 

Je hebt dus zelf geen product of dienst en hoeft dus niet aan transport, opslag of service te doen. Je promoot simpelweg iemand anders zijn product of dienst en wanneer bezoekers via jouw unieke affiliate link iets kopen ontvang jij geld.

geld verdienen met affiliate marketing

Dit kun je doen via websites, email-marketing en alle social media kanalen. Het is natuurlijk aan te raden jouw bezoeker waardevolle informatie te geven en producten aan te raden waar zij ook echt iets aan hebben.

Affiliate marketing geeft ook nog eens voldoening. Want wanneer jij een goed geschreven blog hebt help jij jouw bezoekers en tegelijkertijd verdien jij hier zelf ook nog eens aan, zonder dat dit ook maar iets extra’s kost voor jouw bezoekers.

Hoe werkt affiliate marketing?

Bij affiliate marketing zijn er 3 partijen:

  • de affiliate (degene die de promotie doet).
  • het bedrijf (die de producten en diensten verzorgen).
  • het affiliate netwerk (die het affiliate programma en de techniek erachter verzorgt). Zij verbinden het bedrijf en de affiliate.

Bedrijven kunnen zich aanmelden bij een affiliate netwerk. Zij doen dit omdat zij graag hun producten gepromoot willen hebben zonder dat zij hier vooraf voor hoeven te betalen. Zij betalen pas op het moment dat een affiliate een verkoop voor hun heeft gemaakt.

Het affiliate netwerk zorgt ervoor dat de affiliate een unieke (persoonlijke) link krijgt waardoor beide partijen kunnen zien dat de verkoop afkomstig is van de affiliate. En het bedrijf de commissie kan uitbetalen aan de affiliate.

Door de ”cookies” op websites blijven sommige klikken op unieke links wel een jaar lang gelden. Dit betekent dat de affiliate zelfs een jaar nadat een bezoeker op zijn unieke link heeft geklikt geld verdient aan een verkoop.

Voordelen affiliate marketing

Een passief inkomen

Wanneer je geld gaat verdienen met affiliate marketing werkt dit als een passief inkomen. Een passief inkomen is een inkomen dat je maandelijks uitgekeerd krijgt zonder hier direct jouw tijd voor in te leveren. Oftewel: je ontvangt ook geld wanneer je (tijdelijk) niet werkt.

Wanneer jouw blogs inclusief affiliate links eenmaal online staan hoef je hier in principe vrij weinig meer aan te doen. Het automatische systeem zorgt ervoor dat de commissies binnenkomen en je die aan jezelf kunt uitbetalen.

Soms komt het voor dat wij 2 maanden helemaal niks aan onze website doen en dan ontvangen wij nog steeds hetzelfde inkomen. Soms verdienen wij geld terwijl we op het strand liggen. Wij ervaren dan ook een hoop meer vrijheid sinds wij geld verdienen met affilate marketing.

Affiliate marketing is echter geen 100% passief inkomen. Om hoog te blijven scoren in Google is het namelijk belangrijk om jouw website up to date te houden en regelmatig blogs te blijven posten.

Geen risico’s

Om te starten met affiliate marketing heb je geen starterskapitaal nodig. Je hoeft geen grote investeringen te doen. Dat maakt affiliate marketing nou juist zo aantrekkelijk.

  1. Geen kosten voor de aanschaf van producten of materialen
  2. Geen huur voor een magazijn
  3. Geen verzendkosten

Daarnaast draag jij niet de uiteindelijke verantwoordelijkheid voor het product. Een fout in het product of de verzending ervan is de verantwoordelijkheid van het bedrijf/de eigenaar van het product. Ook hoef je dus geen klantenservice op te zetten.

En toch lukt het niet iedereen om geld met affiliate marketing te verdienen. Hoe dat komt vertel ik je later in dit blog…

Locatie onafhankelijk werken + zelf je werktijden bepalen

Zolang we een laptop of telefoon en internet hebben kunnen wij overal werken. Hierdoor zijn wij tegenwoordig 80% van het jaar in het buitenland te vinden. Ook zetten wij eigenlijk nooit meer een wekker in de ochtend.

Werken op Bali of in Turkije? In een camper, hotel of beachbar? ‘S ochtend of ‘s avonds? Jij bepaalt het! En geloof me dat voelt als vrijheid.

Hoe begin je met affiliate marketing?

Als je nog vrij onbekend bent met affiliate marketing, is het niet zo gemakkelijk zomaar ergens te beginnen.

De affiliate marketing cursus van 2024!

Maar heb je doorzettingsvermogen en wil je echt geld verdienen met affiliate marketing. Dan gaat het je lukken en zul je jezelf serieus moeten gaan afvragen wat je wilt doen met meer tijd en meer geld. 

Ik raad je dan ook aan de videotrainingen van Jacko Meijaard te volgen. In deze videotrainingen leer je precies wat er nodig is voor een winstgevende affiliate marketing methode.

Waarom het gros van de starters falen

De reden waarom de meeste mensen geen geld verdienen met affiliate marketing is omdat zij snel veel geld willen verdienen.

Het is niet mogelijk om binnen een maand een volledig inkomen te verdienen. Wanneer zij hierachter komen haken zij af. Met de juiste tools en gezond doorzettingsvermogen is dit voor iedereen mogelijk.

Met de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko heb je alle tools om succesvol te zijn. Het ligt aan jezelf of je dit ook echt wilt.

Het kost tijd om een automatisch systeem op te zetten die geld oplevert. In de eerste weken zul je een aantal verkopen maken. Als je door blijft gaan en vastberaden bent zul je merken dat je inkomen groeit en nog eens verder groeit!

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy