5 Succesvolle Affiliate Marketing Voorbeelden

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Op zoek naar succesvolle voorbeelden van affiliate marketing? 

In mijn blog komt ”affiliate marketing” ruim aan bod en hoe je dit zelf kunt toepassen, maar wat zijn nu de meest succesvolle voorbeelden?

Met deze 5 voorbeelden kun je even helemaal wegdromen of nog beter gebruik dit voor eigen gewin en begin jouw eigen affiliate marketing strategie!

Tip!
Geld verdienen met affiliate marketing


– binnen enkele weken geld verdienen
– een groeiend inkomen
– leer gemakkelijk slimme websites te bouwen

De Affiliate Marketing Revolutie

Waarom de meeste affiliate websites niet werken

Het web zit er vol mee, websites met een gebrek aan uitstraling en diepgang. Als je meer dan 1 alinea leest ben je verveelt of heb je meteen door dat het draait om snel geld verdienen.

Het zult je dan ook niet verbazen dat deze websites amper bezoekers weten te behouden, als zij deze al weten te trekken.

Websites maken met de standaard template van wordpress is gewoonweg niet meer voldoende in deze tijd. Ook zal een website met diepgang en expertise in het onderwerp het veel beter doen.

Een affiliate website beginnen met een websitebuilder als Wix of Strato kan ik je niet aanraden, omdat je zelf niet de hosting beheert zul je restricties tegenkomen.

Onderstaande 5 voorbeelden hebben heel slim affiliate marketing toegepast op hun websites.

De expertise en passie is duidelijk aanwezig. Bezoekers waarderen dit maar Google ook en plaatst je dus hoog in de zoekresultaten.

1. Vergelijkingswebsite: Beslist.nl

De twijfelende koper op het internet komt bijna altijd wel uit bij een vergelijkingswebsite.

Voor elk type product of dienst bestaat er wel eentje. Telefoons, verzekeringen, laptops en nog veel meer. Maar je kunt ook zoals Beslist.nl een website maken die websites met elkaar vergelijkt en zo de goedkoopste prijs voor jou zoekt. En reken maar dat zij een percentage van jouw aankoop ontvangen.

2. Reviewwebsite: The Wirecutter

The Wirecutter is in Amerika één van de populairste reviewwebsites als het gaat om elektronica. Reviews schrijven over producten is een populaire manier van geld verdienen met affiliate marketing.

In een zeer korte periode heeft The Wirecutter zich geplaatst als een top 6000 website. 

Een reviewwebsite waar we allemaal iets van kunnen leren dus!

3. Blog: SmartPassiveIncome.com

Pat Flyn is misschien wel één van de meest inspiratievolle bloggers op het internet. 

Toen hij vroeg in zijn carriere zijn baan verloor moest hij een manier vinden om geld te verdienen zodat hij zijn familie te kon onderhouden. Hij begon een aantal affiliate websites op het internet en vertelt erover in SmartPassiveIncome.com.

Sindsdien heeft hij een gigantische hoeveelheid volgers die allemaal zijn eerlijkheid waarderen. Pat verdient nu gemiddeld $50.000 per maand met zijn websites!

Leestip: Hoe werkt affiliate marketing in 2024

4. Kortingscodewebsite: Kortingscode.nl

Wil je een product kopen maar betaal je liever iets minder. Dan kan het zijn dat je weleens op een kortingscodewebsite terecht bent gekomen.

In deze kortingscodes zitten affiliate links verwerkt of zijn er afspraken gemaakt met de producteigenaar dat wanneer er een bepaalde kortingscode wordt gebruikt er een commissie uitgekeerd wordt.

5. Cashback websites: Euroclix

Een cashback website is een website opgericht om leden korting te geven op hun aankoop. Zo worden leden aangespoord om via deze portal een aankoop te doen. 

Affiliate Marketing toepassen op een doelgroep die al een koopintentie heeft is een slimme strategie. Deze groep hoef je weinig informatie te verschaffen over het product, omdat zij deze toch al kennen. 

Hoe begin je met affiliate marketing?

Het beginnen van een affiliate website kan nogal overweldigend zijn. Je kunt met de vragen zitten zoals:

  • Hoe maak ik een website en wat komt er allemaal bij kijken?
  • Waar haal ik mijn affiliate links vandaan?
  • Hoe zorg ik ervoor dat er lezers op mijn website komen?
  • Enzovoort…

Wanneer je 1 van deze vragen hebt en je wilt graag beginnen met affiliate marketing? Dan kan ik je aanraden de Affiliate Marketing Revolutie te volgen. 

In deze uitgebreide cursus worden al deze vragen beantwoord. Zo leer je binnen een aantal weken winstgevende websites op te zetten. En kom je er ook achter hoe affiliates email-marketing toepassen, om zo echt veel geld te verdienen.

Zie hieronder mijn eigen ervaring met de cursus!

De cursus kost tijdelijk €47,- (soms 67,-)

Met de link hieronder ben je verzekerd van de laagste prijs!

Ja! Ik wil naar de Affiliate Marketing Revolutie

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *