Wat is Vrolijk op Reis?

In een wereld waar alles mogelijk is, waar je verwend bent met keuzes, kiezen wij voor geluk & voor elkaar.

Wij reizen samen de wereld over op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Verder zijn onze reizen altijd avontuurlijk en low- budget.

Wij willen jou inspireren en uitdagen om ook geweldige ervaringen op te doen! Om eropuit te gaan! Daarnaast willen wij met onze blogs het plannen van jouw reis makkelijker en leuker maken.

De naam ”Vrolijk op Reis” is een samenstelling van onze achternaam en het geluk dat wij vinden tijdens onze reizen.

Wat is Vrolijk op reis?!

Wie is Bianca?

Vrolijkopreis.nl Bianca

Hai! Ik ben Bianca Vrolijk! Ex-gymdocent, nu fulltime reiziger!

In 2016 zei ik mijn baan en woning op om samen met mijn vriend Bas een jaar lang de wereld rond te reizen. Inmiddels ben ik 35 landen verder & gelukkiger dan ooit!

Mijn grote doel is mensen inspireren om ook te kiezen voor geluk.

Vrolijk word ik van: buiten in de natuur zijn, reizen, diepgaande gesprekken & sporten (bij voorkeur hiken, volleybal, trefbal, squash, racefietsen of scuba duiken).
Verder eet ik het liefste met mijn handen. Het avontuurlijkste wat ik ooit heb gedaan is 6 weken door Nieuw-Zeeland liften (in mijn eentje).

Het is voor mij een sport om reizen zo avontuurlijk mogelijk te maken en net even andere wegen in te slaan. Een motor kopen in Vietnam, duiken met walvishaaien in Thailand, zwemmen met wilde dolfijnen, bungeejumpen in Nieuw Zeeland, parachute springen op Aruba en wildkamperen in Noorwegen zijn inmiddels van mijn bucketlist afgestreept.

Momenteel droom ik ervan om een busje om te bouwen in Canada!
Wat zijn jouw dromen? Gun jezelf die grootse droom!

Wie is Bas?

Hoi mijn naam is Bas! Voorheen nationaal rugby speler en adviseur in revalidatie techniek, nu wereldreiziger!  

Ik word vrolijk van: motorrijden, houten meubels maken, sporten, reizen en veel eten. Verder ben ik tijdens het reizen helemaal gek geworden op de Indische keuken en zijn mijn favoriete landen Vietnam en Australië!

Werkende in de revalidatie techniek kwam ik erachter wat een voorrecht het eigenlijk is om lichamelijk gezond te zijn en dat dit je ook plotseling afgenomen kan worden. Ik besloot dat ik niet langer wilde wachten tot het weekend, de volgende vakantie of “later”. Ik wil NU genieten. Zodoende stelde ik mezelf de vraag: waar word ik echt gelukkig van? Mensen helpen en heel de wereld over reizen! Deze passies combineer ik nu in ons reisblog!

Binnen “Vrolijk op Reis” houd ik me vooral bezig met marketing en het ontwikkelen van de website. Verder ben ik erg praktisch ingesteld en zullen  handige tips ook vooral van mij komen!

bas vrolijkopreis.nl