OVER ONS

De personen achter 'Vrolijk op Reis'!

“In een wereld waar alles mogelijk is, kiezen wij voor geluk en voor elkaar.”

Wij reizen samen de wereld over op zoek naar de mooiste plekjes op aarde. Onze reizen zijn altijd avontuurlijk en low- budget.

Wij willen jou inspireren om ook geweldige ervaringen op te doen. Om eropuit te gaan! Daarnaast willen wij met onze blogs het plannen van jouw reis makkelijker en leuker maken.

De naam ”Vrolijk op Reis” is een samenstelling van Bianca’s achternaam en het geluk dat wij vinden tijdens onze reizen.

Over ons vrolijk op reis
over ons vrolijkopreis.nl Bianca

Wie is Bianca?

Hai! Ik ben Bianca Vrolijk! Ex-gymdocent, nu fulltime reiziger!

In 2016 heb ik mijn baan en woning opgezegd om samen met mijn vriend Bas de wereld rond te reizen. Inmiddels ben ik 35 landen verder & gelukkiger dan ooit!

Vrolijk word ik van: buiten in de natuur zijn, reizen, diepgaande gesprekken & sporten (bij voorkeur hiken, volleybal, racefietsen of scuba duiken).
Verder eet ik het liefste met mijn handen en is het avontuurlijkste wat ik ooit heb gedaan 6 weken door Nieuw-Zeeland liften.

Het is voor mij een sport om reizen zo avontuurlijk mogelijk te maken en net even andere wegen in te slaan. Een motor kopen in Vietnam, duiken met walvishaaien in Thailand, zwemmen met wilde dolfijnen, bungeejumpen in Nieuw Zeeland, parachute springen op Aruba en wildkamperen in Noorwegen zijn inmiddels van mijn bucketlist afgestreept.

Momenteel droom ik ervan om een busje om te bouwen in Canada!
Wat zijn jouw dromen? Gun jezelf die grootse droom!

Wie is Bas?

Hoi mijn naam is Bas! Voorheen nationaal rugby speler en adviseur in revalidatie techniek, nu wereldreiziger!  

Ik word vrolijk van: motorrijden, houten meubels maken, sporten, reizen en veel eten. Verder ben ik tijdens het reizen helemaal gek geworden op de Indische keuken en zijn mijn favoriete landen Vietnam en Australië!

Werkende in de revalidatie techniek kwam ik erachter wat een voorrecht het eigenlijk is om lichamelijk gezond te zijn en dat dit je ook plotseling afgenomen kan worden. Ik besloot dat ik niet langer wilde wachten tot het weekend, de volgende vakantie of “later”. Ik wil NU genieten. Zodoende stelde ik mezelf de vraag: waar word ik echt gelukkig van? Mensen helpen en heel de wereld over reizen! Deze passies combineer ik nu in ons reisblog!

Binnen “Vrolijk op Reis” houd ik me vooral bezig met marketing en het ontwikkelen van de website. Verder ben ik erg praktisch ingesteld en zullen  handige tips ook vooral van mij komen!

bas vrolijkopreis.nl
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy