Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar? Review

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl

Hi, wij zijn Bas en Bianca!
We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar of belooft Jacko Meijaard, de maker van de cursus, veel meer dan werkelijk waar is?

In dit artikel deel ik mijn ongezouten mening. En laat ik zien of je met Affiliate Marketing echt zoveel geld kunt verdienen!

Wat kun je verwachten van de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een uitgebreide videocursus die jou precies stap voor stap verteld hoe je winstgevend kunt worden met Affiliate Marketing.

Tijdens de videotrainingen van Jacko kijk je mee met zijn scherm. Je kunt dus elke handeling die hij maakt zien. Hij is zorgvuldig met zijn uitleg en slaat geen stap over.

  • Je leert van ”A” tot ”Z” een website op te bouwen.
  • Vervolgens leer je hoe je SEO kunt toepassen op je website, waardoor je hoog in Google komt te staan.
  • Daarna krijg je uitgelegd hoe je jouw website op volle toeren kunt laten draaien.
  • The Money is in the List” en dat is echt zo! Er wordt verrassend uitgebreid verteld wat de kracht is van e-mail marketing en hoe je dit kunt opzetten.
  • Hoe je jouw website kunt meten en waar je je dus op moet focussen.
  • Hoe je jouw website groot kunt krijgen en vervolgens met minimale aandacht een zeer winstgevende website bezit!

Dit is grofweg wat de videotraining bevat, maar er is nog meer. Zo krijg je ook inspiratie en motivatie-trainingen. Naast de videotrainingen krijg je ook hulp van alle leden van de Affiliate Marketing Revolutie via de ledengroep. Hier kun je vragen stellen, maar ook veel vragen vinden van andere beginners en ook de antwoorden van de succesvolle affiliate marketeers. Deze leden reageren verrassend snel. De responstijd is vaak binnen enkele minuten.

De cursus is bijzonder uitgebreid en van hoge kwaliteit. En dan heb ik het bonusmateriaal hierboven nog niet eens benoemt.

Je hoort het al ik ben enthousiast. Ontdek verderop waar ik minder enthousiast over ben!

Slim gedaan van Jacko!

In de videotrainingen ligt de nadruk vooral op het verkopen van digitale producten, omdat daar de commissies een stuk hoger op zijn dan van fysieke producten. En dat is heel slim gedaan van Jacko!

Digitale producten hebben bijna geen productiekosten. Waardoor de winstmarge hoger is en zodoende kunnen er hoge commissies gegeven worden. Wat natuurlijk voor jou als affiliate heel aantrekkelijk is. De commissies die je kunt verwachten liggen tussen de 25 en 70 procent. En dat is een stuk hoger dan 2 tot 8 procent op fysieke producten. Zo heb je al met één enkele verkoop per dag een heel goed inkomen.

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing is een betrouwbare en passieve manier van geld verdienen online. Hoe dit nu precies werkt kan ik je beter laten vertellen in deze video door Jacko Meijaard zelf.

Is de Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar?

Nadat je de cursus heb aangeschaft ontvang je direct je inloggegevens en kun je beginnen! Het is dus geen oplichterij!

Is Jacko Meijaard Betrouwbaar? Daar durf ik zeker ja op te zeggen, alhoewel er wel een aantal punten zijn waar ik minder enthousiast over ben.. 

De informatie in de videotrainingen is van hoge kwaliteit. En elk jaar krijgt de cursus een flinke update. De Affiliate Marketing Revolutie is dus met zekerheid betrouwbaar en gaat mee met de jaarlijkse ontwikkelingen in deze wereld!

In een interview met het Algemeen Dagblad verteld Jacko meer over het ontstaan van de Affiliate Marketing Revolutie en kom je erachter hoe het leven eruit kan zien van een affiliate marketeer.

Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar

 

Is Geld Verdienen op het internet niet gewoon ONZIN?

Dat is het inderdaad als jij hier niet in gelooft. Het is niet voor iedereen weggelegd. Maar het is zeker mogelijk! Het komt je niet aanwaaien. Je moet echt actie ondernemen. Waarom er veel mensen zijn die geen geloof hebben in deze manier van geld verdienen is omdat zij te vroeg afhaken. Zij willen snel resultaat en zijn teleurgesteld wanneer dit niet gebeurd.

Met Affiliate Marketing bouw je aan jouw passieve inkomen. Dit is wat anders dan wanneer je bij je baas jouw uren inlevert en hier direct voor word betaald. Hier lever je dan wel 21 werkdagen in de maand aan in, maar je hebt direct geld. Met Affiliate Marketing hoef je geen werkdagen in te leveren. En verdien je geld op een automatische manier.

Wanneer je Affiliate Marketing toepast op je website of social media kanaal, dan doet deze het werk voor jou. Je plaatst waardevolle content hierop en dit blijft hier dag en nacht op staan. Een deel van de mensen die dit zien zullen overgaan tot verkoop. En je begrijpt hoe meer content jij op het internet heb staan hoe meer je ook gaat verdienen!

En dit gebeurd allemaal zonder dat jij daar iets voor hoeft te doen. Jij hebt in een eerder stadium deze content hierop geplaatst. En dat blijft werken voor jou! Dat is nou het mooie van het internet. Zelfs al zul je een maand niet werken, je verkopen gebeurd automatisch. Dus je inkomen ontvang je gewoon.

Hoe je dit precies doet wordt dus uitgelegd in de Affiliate Marketing Revolutie.

Je zult tijd overhouden in de maand om dingen te doen die jij echt leuk vindt. Stel je eens voor dat jij een volledig inkomen verdient met een paar uur werken in de week. En dat jij zelf bepaald waar en wanneer je werkt! Weet jij al wat je gaat doen met meer tijd en geld? Dat is een vraag die je jezelf serieus moet gaan stellen als je begint met de Affiliate Marketing Revolutie.

Wat klopt er dan niet aan de Affiliate Marketing Revolutie?

Dat is niet veel. Je had waarschijnlijk wel al gemerkt dat ik zeer tevreden ben over de cursus.

Er zijn wel een aantal punten die mij minder bevallen.

Zo heb je Jacko’s banners, die lijken erg op ”kijk mij snel rijk worden”. En zo kunnen ook mensen die denken dat ze snel rijk kunnen worden deze cursus kopen. Zij moeten dan wel Jacko’s introductie niet goed gelezen hebben, want daarin verteld hij ook dat alleen mensen die dit echt willen, dit ook zullen behalen.

Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar

De met dik gedrukte cijfers: 7.500 euro per maand methode is natuurlijk een mooie lokker. Je moet er niet vanuit gaan dat je na alle video’s gezien te hebben dit ook verdient. Wat je wel heb is alle vaardigheden om dit te bereiken. Nadat je alle video’s heb voltooid is het aan te raden actief te blijven in de ledengroep. Zij helpen jou als je er even niet uitkomt en je kunt ook jouw successen met ze vieren!

Mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie

Hoe goed de Affiliate Marketing Revolutie werkt voor jou is geheel afhankelijk van hoe betrouwbaar jij zelf bent. Als je iets echt wilt dan moet je er ook voor gaan. Alleen zelf heb ik een matige start gehad.

Toen ik 2 jaar geleden begon met de Affiliate Marketing Revolutie was dit één van de manieren die ik had gevonden om online geld te verdienen. De andere manier die ik serieus overwoog was dropshipping. Online geld verdienen wilde ik heel graag, maar ik was helemaal onbekend met Affiliate Marketing en ik denk dat ik dus ook weinig geloof erin had. Ik werkte fulltime en besteedde zo’n 4 a 6 uur in de week aan de Affiliate Marketing Revolutie. Ik volgde niet alle stappen op die Jacko mij uitlegde en ik gaf ook niet heel veel om mijn grammatica en spelling. Tot opeens na een maand ik toch een verkoop maakte. En ik dacht ”Wauw dit is echt mogelijk”!

Vervolgens heb ik alle videotrainingen opnieuw bekeken en aandacht en verzorging gegeven aan de uitvoering. Ik ging van maandelijks één verkoop naar wekelijks één verkoop. Op een gegeven moment maakte ik op 1 dag 4 verkopen! Ik kwam thuis van mijn fulltime baan, 10 uur zat er weer op. En ik had gewoon meer verdient via Affiliate Marketing dan op werk!

Affiliate Marketing Revolutie Betrouwbaar
Commissie verkopen op 1 dag

Samen met mijn vriendin reis ik nu de wereld over. Elke week bouw ik nog steeds aan mijn passieve inkomen. Ik werk waar en wanneer ik wil en dat allemaal dankzij de Affiliate Marketing Revolutie.

De Affiliate Marketing Revolutie kopen?

De prijs van de Affiliate Marketing Revolutie is verrassend laag. Jacko heeft de cursus voor iedereen beschikbaar gemaakt. Veel cursussen over geld verdienen online kosten in de honderden euro’s, maar die van Jacko niet.

Waarom is de prijs lager dan bij anderen, is de Affiliate Marketing Revolutie echt betrouwbaar? Jazeker hier is geen twijfel over mogelijk!

Jacko heeft de prijs laag gemaakt, omdat hij ook nadat jij de cursus aanschaft aan je verdient. In de cursus zul je meerdere websites gaan opzetten en je ook aanmelden bij affiliate programma’s. Hier houdt Jacko commissies aan over. Zodoende kan hij de cursus voor 47,- euro (soms 67,-) aanbieden.

Met onderstaande link ben jij ervan verzekerd dat je maar 47,- euro betaald voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Twijfel je of denk je nog steeds dat de Affiliate Marketing Revolutie niet betrouwbaar is? Vind je mijn review totale onzin? Probeer de Affiliate Marketing Revolutie zelf zonder enkel financieel risico met de 30 dagen niet goed geld terug garantie(no questions asked!). En geef zelf je mening over deze cursus!

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy