affiliate producten

Welke Affiliate Producten kun je het BESTE promoten?

Als affiliate marketeer heb je oneindig veel keuze in welke producten jij wilt promoten. Maar welke affiliate producten kun je nu het beste promoten? En waar kun je die vinden? In dit blog vertel ik hoe je minimaal 3 keer zoveel winst kunt behalen op commissies.

 

Welke affiliate producten zijn er?

Bijna alle producten die je op het internet kunt kopen zijn verbonden aan een affiliate programma. Een affiliate programma is een netwerk waarbij de verkoper van het product zich kan aanmelden. Hij stelt een commissiepercentage vast op het product dat hij daar aanbied. Zo kan zijn product gepromoot worden door affiliates, zoals jij! De grote bedrijven zoals Bol.com, Decathlon en nog vele anderen hebben hun eigen affiliate programma. Maar ook zij staan vaak aangemeld bij affiliate programma’s van anderen. 

affiliate marketing revolutie

Hoe hoger de commissie hoe aantrekkelijker het natuurlijk is voor een affiliate. Hoeveel commissie jij ontvangt ligt bij de meeste affiliate programma’s maar tussen de 2 tot 8 procent. En dat is niet veel!

 

 

Bij welke affiliate programma’s kun je jezelf het beste aanmelden?

De meest aantrekkelijke affiliate producten om te promoten zijn natuurlijk producten die goed verkopen en waar je hoge commissie op vangt.

Dan spreekt het vanzelf dat je zo dicht mogelijk bij het product wilt komen en geen partijen ertussen wilt hebben die ook nog eens een percentage van jou commissie vragen.

Wanneer je ervan overtuigd bent dat je bijvoorbeeld alleen maar bij Decathlon producten wilt promoten. Dan is je beste keus om je aan te melden bij het Decathlon affiliate programma.

Wanneer je bijvoorbeeld meerdere producten wilt promoten van verschillende aanbieders is het verstandiger je aan te melden bij een affiliate programma die deze ook allemaal aanbied. Dit scheelt je een hoop werk. En maakt affiliate marketing een stuk makkelijker. Op het moment dat je ziet dat je veel verkopen maakt van één affiliate product is het uiteraard verstandig te onderzoeken of er geen aanbieder is die dichterbij het product staat.

Grote Nederlandse affiliate programma’s zijn (aanmelden is gratis):

  • Linkpizza, zeker een aanrader. Dit is de grootste aanbieder op de Nederlandse markt.
  • Tradetracker, ook een aanrader. De producten die Linkpizza niet heeft vind je bij Tradetracker.
  • Daisycon, een kleiner affiliate programma, de commissies zijn daarom ook iets gunstiger.

affiliate producten

 

Welke affiliate producten kun je het beste promoten?

Op digitale producten word voornamelijk het meeste verdient. Dit komt omdat deze weinig tot geen productiekosten hebben. Op fysieke producten verdien je vaak maar 2 tot 8 procent, terwijl dat bij digitale producten tussen de 25 en 70 procent ligt. Veel aantrekkelijker dus! Met maar 1 of 2 verkopen per dag heb je al een behoorlijk passief inkomen.

Digitale producten zijn waarop je veel commissie kunt verdienen:

  • e-books
  • e-cursussen
  • coaching
  • software

Maar ook op vakanties, reizen en dagjes weg valt goed te verdienen.

affiliate producten

Waar je de meeste digitale producten met hoge commissies kunt vinden is bij PayPro. Sommige producten die je hier vind hebben meer dan 70 procent commissie. Zeer aantrekkelijk om dus via dit programma affiliate producten te promoten. Een commissie hier staat gelijk aan zo’n 10 commissies bij fysieke affiliate producten.

Het enige nadeel van PayPro is dat je aanmeldkosten betaald. Daar tegenover staat dan wel dat je toegang hebt tot goed betalende commissie producten.

Je kunt een test account aanmaken zonder dat je aanmeldkosten betaald. Zo kun je alvast een kijkje nemen bij de affiliate producten die ze aanbieden.

 

Ik raad je aan producten te promoten die al bewezen zijn. En dat zijn er veel! Naast het product staat een score bar. Hou die in de gaten!

Succes! 

 

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

GELD VERDIENEN OP REIS

Met onze GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy