Geld Verdienen met Reizen! ONZIN of toch niet?

Wil jij geld verdienen met reizen? En ben je benieuwd of dit wel echt mogelijk is? Je bent vast gek op mooie reizen maken en dit doe je naar eigen zeggen veel te weinig. Ik begrijp het! Dat gevoel ken ik maar als te goed.

Geld verdienen met reizen zoals Floortje Dessing dat doet in 3opreis zal niet zo gauw gebeuren. Maar zijn er dan geen andere manieren om geld te verdienen met reizen?

In dit blog bespreek ik alle mogelijkheden die er zijn. En of deze ook echt haalbaar zijn!

 

Geld verdienen met reizen

Betaald worden om te reizen. Wie wil dat nou niet?

Het is niet voor iedereen een droom, sommige mensen blijven liever in hun comfortabele 9 tot 5 leven. Zij zijn bang voor het onbekende en kiezen liever comfort dan onzekerheid met de kans op een fantastisch leven.

Waarschijnlijk ben jij niet zo, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen. šŸ™‚

Geld verdienen met reizen is inderdaad zo lastig als je nu denkt, maar er zijn genoeg mensen die dit wel doen. Het is hun niet komen aanwaaien, zij hebben hier hard voor gewerkt.

Hieronder laat ik al je mogelijkheden zien! Ook laat ik je zien hoe je geld kunt verdienen op reis. Dit is net iets anders dan geld verdienen met reizen. Snap jij wat ik daarmee bedoel? Het uiteindelijke doel is hetzelfde. Je kunt de wereld over reizen met de comfort van een goed inkomen. Daarom is dat ook zeker een van je mogelijkheden.

 

Influencer

Je bent een influencer op het moment dat je mensen kunt inspireren, meestal word dit gedaan via een social media kanaal. Andere mensen kunnen inspireren om actie te ondernemen is een krachtig onderhandelingsmiddel wanneer je geld wilt verdienen met reizen.

Je kunt bijvoorbeeld reisorganisaties benaderen met de vraag of zij geĆÆnteresseerd zijn in promotie van hun organisatie. In ruil daarvoor ontvang jij een gratis reis. Vergeet in je mail niet de statistieken van je kanaal te laten zien. Daarmee kun je aantonen hoe groot je bereik is, die is vaak veel groter dan het aantal volgers dat je hebt.

Benieuwd hoe je geld kunt verdienen met Instagram? Lees dit uitgebreide blog hierover!

geld verdienen met reizen

 

Video editor

Ben jij een kei in video bewerking? Kijken jouw vrienden en familie altijd vol verbazing naar je nieuwste video’s?

Dan kun jij als je wilt geld verdienen met reizen.  Benader bedrijven en hotels met een voorstel die ze niet kunnen afslaan. In je voorstel kun je bijvoorbeeld de nieuwste camera’s testen op de mooiste locaties. Deze beelden verwerk je dan in een toffe video die je opstuurt naar het bedrijf.

In de mail die je opstuurt naar een bedrijf stel je jezelf voor en laat je jouw portfolio zien. Stel voor dat je een van hun nieuwste producten wilt uittesten in ruil voor een geweldige video. Stel een schitterende locatie voor om deze beelden te maken. Benader niet 1 bedrijf, maar minimaal 10. Je zult niet gelijk bij je eerste benadering succes hebben. Je hebt niks te verliezen. Ik ken genoeg video editors die dit op deze manier doen!

Hotel tester

Kun je het voorstellen dat jouw werk bestaat uit het testen van hotelkamers? Er bestaan dus echt banen hiervoor. Het marktaanbod is niet heel groot, maar jezelf aanmelden is het proberen waard.

Het nadeel van deze baan is dat je 9 van de 10 keer uitbetaald wordt in een gratis overnachting. Je zult hier dus niet rijk mee worden. De wereld over reizen op een klein budget is hiermee wel mogelijk!

geld verdienen met reizen

Een grote aanbieder in deze markt is Eurostar Hotelketen. Hier vind je de aanmeldpagina van Eurostar.

Geld Verdienen op Reis

Als je geld verdient op reis verdien je geld tijdens het reizen en word je niet betaald om te reizen. Als je op zoek bent naar manieren om meer te kunnen reizen is dit een uitstekende manier. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop en internet. Tegenwoordig heb je overal ter wereld internet. Zelfs waar voorheen slecht internet was, is er nu prima internet. Dit geeft jou de mogelijkheid overal ter wereld te werken wanneer je wilt.

Met onderstaande manieren hou je meer tijd en meer geld over voor jezelf. Nee, ik maak echt geen grapje! Met alleen meer tijd of alleen meer geld kun je nog steeds niet meer reizen. Omdat tijd en geld in onze maatschappij altijd aan elkaar verbonden zijn.

Met onderstaande manieren bouw je een passief inkomen op. Dit inkomen werkt voor jou dag en nacht. Het geweldige aan dit systeem is dat dit je vrijheid gaat geven om zelf te bepalen wanneer je op vakantie gaat. Dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om geld als je snapt hoe dit werkt.

Wanneer je voor Ć©Ć©n van deze manieren kiest zul je tegengas ervaren van familie en vrienden, omdat jij de dingen anders wilt doen. Anders dan het huidige systeem die zij alleen maar kennen. Laat je daardoor niet afschrikken, want meer tijd en meer geld om te kunnen reizen ligt nu binnen handbereik!

geld verdienen met reizen

 

Geld verdienen op reis met Dropshipping

Dropshipping ook wel Ecommerce genoemd is een vorm van wederverkoop.

Stel je eens voor dat je wakker wordt op een schitterend tropisch eiland. In een kleine Villa aan de zee. Je gaat naar je ontbijt en klapt je laptop open. Je leest je zakelijke mail, zoals je dat elke ochtend een half uurtje doet. Er zijn 27 berichten binnengekomen in de afgelopen 24 uur. Al deze berichten bevatten factuurtjes van klanten die op jouw webshop iets gekocht hebben. De gemiddelde verkoopwaarde van al je producten bedraagt 175,- euro. Je klikt op de knop en alle bedragen worden overgemaakt naar jouw bankrekening. Vervolgens stuur je de factuurtjes door naar de fabrikant die op zijn beurt de producten naar jouw klanten stuurt. Je betaald de fabrikant na maximaal 90 dagen 45 procent van de verkoopprijs.

Zoals je hierboven ziet heb je de producten niet in eigendom, want daarvoor zou een materiƫle voorraad en vooruitbetaling nodig zijn. Het geweldige aan dropshipping is dat jij bij de distributie niet fysiek aanwezig hoeft te zijn. Daarbij komt ook nog eens dat je met dit ondernemingsmodel geen enkel financieel risico loopt.

Het doel van een dropshipping website is een heleboel geld genereren met minimale tijdsbesteding. Zodat jij de landen kunt bezoeken die je altijd al heb willen zien!

Dropshipping is een vak apart en je moet wel echt weten waarmee je bezig bent. Gelukkig hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Heb je interesse in deze vorm van geld verdienen? Dan raad ik je aan de training van de Bol Mastery te volgen. En meer te ontdekken over dropshipping (Ecommerce).

Met onderstaande knop kom je bij de gratis training uit en word je vervolgens doorgestuurd naar de kortingspagina van de cursus. Zo ben je in ieder geval al verzekerd van de laagste prijs.

 Geld verdienen op reis met Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten of diensten in ruil voor commissie.

Je kunt affiliate marketing toepassen op websites en ook in social media. Het werkt eigenlijk vrij eenvoudig. Je ontvangt een affiliate link over het product dat je wilt promoten. Deze plaats je op je website of social media kanaal. Een deel van de bezoekers die hier op klikken gaan over tot aanschaf. Zelfs wanneer zij maanden later dit product kopen ontvang jij geld. Dit komt door de zogenoemde cookies. Deze onthouden dat de aanschaf via jouw link is gebeurd.

Het voordeel van dit ondernemingsmodel is dat jij alleen beheer hebt over de website of social media kanaal. Productie, distributie, service, medewerkers en een voorraadmagazijn heb jij allemaal niet. Dit zorgt ervoor dat jij geen enkel financieel risico hebt. En je ook geen starterskapitaal nodig hebt om hier mee te beginnen. Daarbij komt nog dat je dit kunt doen van waar maar ook in de wereld!

Als je nog nooit van affiliate marketing heb gehoord dan zal bovenstaande je vast verbazen. Heb je weleens iets via het internet gekocht? Dan is dat vast via een affiliate link gebeurd en heeft een affiliate marketeer daar geld aan verdient. Zonder dat het jou ook maar iets extra’s heeft gekost. En waarschijnlijk heb je dit niet eens door gehad. De affiliate marketeer heeft daar niks voor hoeven doen. Hij heeft in een eerder stadium de affiliate link op zijn website of social media kanaal gezet. En dit blijft daar dag en nacht op staan. Bezoekers komen en gaan en hij pakt zijn commissies mee.

Dat is het mooie aan affiliate marketing. Het werkt voor jou 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het is een manier om een passief inkomen te verdienen. En dat is hoe hoog die ook is het beste inkomen wat je kunt hebben.

Het geeft jou de mogelijkheid om op vakantie te gaan wanneer jij maar wilt. Jij bepaald waar je werkt, wanneer je werkt.

Affiliate Marketing klinkt misschien nog als een onbekende wereld. Misschien klinkt het wel angstaanjagend geld verdienen waar jij maar wilt in de wereld. Maar als jij interesse hebt in deze manier van geld verdienen? Dan kan ik je de Affiliate Marketing Revolutie cursus aanraden. Met deze cursus ben je in Ć©Ć©n klap helemaal bekend met affiliate marketing en heb je een vliegende start met het opzetten van jouw onderneming. 

Ik heb deze cursus zelf ook gekocht, er ging een wereld voor mij open. De successen die mensen behalen nadat ze deze cursus hebben gevolgd zijn fantastisch. Lees hier ook mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie.

Met onderstaande knop kom je op de kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie terecht. Zo ben jij verzekerd van de laagste prijs!

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met Ć©Ć©n van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

ELEKTRA ZELF AANLEGGEN?

Dit kun je veilig doen met Ć©Ć©n van onze elektra schema’s

CAMPER BOUW UITBESTEDEN?

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

De belangrijkste vraag beantwoordt ā€Welk remote werk past bij mij?ā€

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy