Geld verdienen met reizen – Onzin of toch niet?

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?šŸ¤—

Wil jij geld verdienen met reizen? En ben je benieuwd of dit wel echt mogelijk is? Social media staat er tegenwoordig vol met ”snel geld verdienen” en ”werk waar je wilt hoeveel je wilt”. Laat je niet gek maken want de meesten zijn gewoon onzin.

Jaren geleden wilden wij geld verdienen met reizen, maar hadden geen idee hoe. We wilden meer reizen en vonden het niet erg om tegelijkertijd ook te werken. In 2016 hebben we onze 9-5 baan opgezegd en sindsdien werken we terwijl we aan het reizen zijn.

Geld verdienen met reizen zoals Floortje Dessing dat doet in 3opreis zal niet zo gauw gebeuren. Maar zijn er dan geen andere manieren om geld te verdienen met reizen?

In dit blog bespreken we alle mogelijkheden die we in de laatste jaren ontdekt hebben.

Geld verdienen met reizen

Betaald worden om te reizen. Wie wil dat nou niet?

Het is niet voor iedereen een droom, sommige mensen blijven liever in hun comfortabele 9 tot 5 leven. Zij zijn bang voor het onbekende en kiezen liever comfort dan onzekerheid met de kans op een fantastisch leven.

Geld verdienen met reizen is inderdaad zo lastig als je nu denkt, maar er zijn genoeg mensen die dit wel doen. Het is hun niet komen aanwaaien, zij hebben hier hard voor gewerkt.

1. Influencer

Je bent een influencer op het moment dat je mensen kunt inspireren, meestal word dit gedaan via een social media kanaal. Andere mensen kunnen inspireren om actie te ondernemen is een krachtig onderhandelingsmiddel wanneer je geld wilt verdienen met reizen.

Je kunt bijvoorbeeld reisorganisaties benaderen met de vraag of zij geĆÆnteresseerd zijn in promotie van hun organisatie. In ruil daarvoor ontvang jij een gratis reis. Vergeet in je mail niet de statistieken van je kanaal te laten zien. Daarmee kun je aantonen hoe groot je bereik is, die is vaak veel groter dan het aantal volgers dat je hebt.

Benieuwd hoe je geld kunt verdienen met Instagram? Lees dit uitgebreide blog hierover!

geld verdienen met reizen

2. Video editor

Ben jij een kei in video bewerking? Kijken jouw vrienden en familie altijd vol verbazing naar je nieuwste video’s?

Dan kun jij als je wilt geld verdienen met reizen.  Benader bedrijven en hotels met een voorstel die ze niet kunnen afslaan. In je voorstel kun je bijvoorbeeld de nieuwste camera’s testen op de mooiste locaties. Deze beelden verwerk je dan in een toffe video die je opstuurt naar het bedrijf.

In de mail die je opstuurt naar een bedrijf stel je jezelf voor en laat je jouw portfolio zien. Stel voor dat je een van hun nieuwste producten wilt uittesten in ruil voor een geweldige video. Stel een schitterende locatie voor om deze beelden te maken. Benader niet 1 bedrijf, maar minimaal 10. Je zult niet gelijk bij je eerste benadering succes hebben. Je hebt niks te verliezen. Ik ken genoeg video editors die dit op deze manier doen!

3. Hotel tester

Kun je het voorstellen dat jouw werk bestaat uit het testen van hotelkamers? Er bestaan dus echt banen hiervoor. Het marktaanbod is niet heel groot, maar jezelf aanmelden is het proberen waard.

Het nadeel van deze baan is dat je 9 van de 10 keer uitbetaald wordt in een gratis overnachting. Je zult hier dus niet rijk mee worden. De wereld over reizen op een klein budget is hiermee wel mogelijk!

geld verdienen met reizen

Een grote aanbieder in deze markt is Eurostar Hotelketen. Hier vind je de aanmeldpagina van Eurostar.

Geld Verdienen op Reis

Als je geld verdient op reis verdien je geld tijdens het reizen en word je niet betaald om te reizen. Als je op zoek bent naar manieren om meer te kunnen reizen is dit een uitstekende manier. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop en internet. Tegenwoordig heb je overal ter wereld internet. Zelfs waar voorheen slecht internet was, is er nu prima internet. Dit geeft jou de mogelijkheid overal ter wereld te werken wanneer je wilt.

Met onderstaande manieren hou je meer tijd en meer geld over voor jezelf. Nee, ik maak echt geen grapje! Met alleen meer tijd of alleen meer geld kun je nog steeds niet meer reizen. Omdat tijd en geld in onze maatschappij altijd aan elkaar verbonden zijn.

Met onderstaande manieren bouw je een passief inkomen op. Dit inkomen werkt voor jou dag en nacht. Het geweldige aan dit systeem is dat dit je vrijheid gaat geven om zelf te bepalen wanneer je op vakantie gaat. Dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om geld als je snapt hoe dit werkt.

Wanneer je voor Ć©Ć©n van deze manieren kiest zul je tegengas ervaren van familie en vrienden, omdat jij de dingen anders wilt doen. Anders dan het huidige systeem die zij alleen maar kennen. Laat je daardoor niet afschrikken, want meer tijd en meer geld om te kunnen reizen ligt nu binnen handbereik!

geld verdienen met reizen

 

1. Geld verdienen op reis met Dropshipping

Dropshipping ook wel Ecommerce genoemd is een vorm van wederverkoop. Deze manier van online geld verdienen is de laatste jaren enorm populair geworden en dat is het nog steeds. Het is tegenwoordig vrij toegankelijk voor iedereen, mede doordat er heel veel informatie hierover is te vinden op het internet.

Met Ecommerce beheer jij een webshop, waar je de voorraad niet van hoeft bij te houden. Deze voorraadbeheer besteed uit je uit aan bijvoorbeeld Bol of Amazon. Maar dit hoeft niet per se, je kunt namelijk ook een automatisering instellen dat op het moment van een verkoop, jij automatisch een bestelling doet bij de fabrikant. De fabrikant stuurt in dit geval direct het product naar de koper. Jij bent simpelweg een tussenpersoon die er wat geld aan overhoudt.

Wanneer je een webshop beheert in Amazon of Bol heb je als voordeel dat je een ontzettend groot bereik hebt. Zo kun je met de juiste producten maandelijks honderden verkopen maken, zonder dat je zelf een financieel risico loopt.

2. Geld verdienen op reis met Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten of diensten in ruil voor commissie.

Je kunt affiliate marketing toepassen op websites en ook in social media. Het werkt eigenlijk vrij eenvoudig. Je ontvangt een affiliate link over het product dat je wilt promoten. Deze plaats je op je website of social media kanaal. Een deel van de bezoekers die hier op klikken gaan over tot aanschaf. Zelfs wanneer zij maanden later dit product kopen ontvang jij geld. Dit komt door de zogenoemde cookies. Deze onthouden dat de aanschaf via jouw link is gebeurd.

Het voordeel van dit ondernemingsmodel is dat jij alleen beheer hebt over de website of social media kanaal. Productie, distributie, service, medewerkers en een voorraadmagazijn heb jij allemaal niet. Dit zorgt ervoor dat jij geen enkel financieel risico hebt. En je ook geen starterskapitaal nodig hebt om hier mee te beginnen. Daarbij komt nog dat je dit kunt doen van waar maar ook in de wereld!

Als je nog nooit van affiliate marketing heb gehoord dan zal bovenstaande je vast verbazen. Heb je weleens iets via het internet gekocht? Dan is dat vast via een affiliate link gebeurd en heeft een affiliate marketeer daar geld aan verdient. Zonder dat het jou ook maar iets extra’s heeft gekost. En waarschijnlijk heb je dit niet eens door gehad. De affiliate marketeer heeft daar niks voor hoeven doen. Hij heeft in een eerder stadium de affiliate link op zijn website of social media kanaal gezet. En dit blijft daar dag en nacht op staan. Bezoekers komen en gaan en hij pakt zijn commissies mee.

Dat is het mooie aan affiliate marketing. Het werkt voor jou 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het is een manier om een passief inkomen te verdienen. En dat is hoe hoog die ook is het beste inkomen wat je kunt hebben.

Het geeft jou de mogelijkheid om op vakantie te gaan wanneer jij maar wilt. Jij bepaald waar je werkt, wanneer je werkt.

Affiliate Marketing klinkt misschien nog als een onbekende wereld. Misschien klinkt het wel angstaanjagend geld verdienen waar jij maar wilt in de wereld. Maar als jij interesse hebt in deze manier van geld verdienen? Dan kan ik je de Affiliate Marketing Revolutie cursus aanraden. Met deze cursus ben je in Ć©Ć©n klap helemaal bekend met affiliate marketing en heb je een vliegende start met het opzetten van jouw onderneming. 

Ik heb deze cursus zelf ook gekocht, er ging een wereld voor mij open. De successen die mensen behalen nadat ze deze cursus hebben gevolgd zijn fantastisch. Lees hier ook mijn ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

VERGEET JOUW KORTING NIET

15% KORTING OP HET AUDIO MAGAZINE
GELD VERDIENEN OP REIS

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de kortingscode knop in en ontvang deze direct.

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

Vind antwoord op de belangrijkste vraag: ā€Welk remote werk past bij mij?ā€

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy