geld verdienen met reisblog

Geld Verdienen met je Reisblog? 5-50K per maand!?

Geld Verdienen met een reisblog? Ja het kan echt!

Kun je veel geld verdienen met je reisblog? In dit blog kom je er precies achter hoe je jouw blog winstgevend kunt maken!

Wil jij een Reisblog? Maar weet je niet hoe je een website bouwt waar je geld mee kunt verdienen.

De Affiliate Marketing Revolutie leert je precies hoe je dit doet.

De laatste tijd krijgen we wekelijks mailtjes hoe wij geld verdienen met ons reisblog. We vinden het super leuk om iedereen te helpen met het opstarten van hun eigen reisblog. En meehelpen die winstgevend te maken natuurlijk. Maar in plaats van iedereen apart een mailtje te sturen lijkt het mij een veel beter idee om een blog hierover te schrijven. Dus bij deze!

Elke dag verschijnen er 200.000 nieuwe blogs op het internet. En dat klinkt als een heleboel! Als je dit getal ziet dan zakt de moed je eigenlijk in je schoenen. Met zoveel blogs op het internet lijkt het niet alsof jij hiertussen kunt komen. Maar wat het bijna bij alle blogs ontbreekt is een serieuze aanpak. Deze blogs zijn puur hobbymatig ontstaan en daar is niks mis mee. Het is juist goed dat je blog ook je hobby is! Maar wat zij missen is een goede basis! En deze ga jij nu ontdekken!

 

Hoeveel kun je verdienen?

Dat hangt helemaal af van het succes van jouw reisblog! Hoe je deze succesvol maakt ontdek je verderop in het blog.

Matthew Kepnes met zijn reisblog Nomadic Matt verdient meer dan 50.000,- dollar per maand met zijn blog. Nu ga ik je niet beloven dat jij dit ook gaat verdienen wanneer je de tips op mijn blog volgt, maar een redelijk inkomen om het hele jaar door te blijven reizen ligt binnen je handbereik. En wie durft te zeggen wat er daarna gebeurd! 🙂

Wil je weten hoe wij dit doen?
Ontdek het op onze pagina Geld Verdienen op reis

 

Geld Verdienen met je Reisblog

In principe zijn er drie manieren waarop je geld kunt verdienen met je reisblog. Je kunt banners op je website plaatsen. Hier ben ik zelf niet zo’n fan van. Het zijn vaak vervelende interactieve banners waar je mee te maken heb. Toch kun je met een goedlopend blog hier honderden euro’s mee in de maand verdienen.

Maar ik maak liever gebruik van (en dit is manier 2) affiliate linkjes. Hierbij bepaal jij zelf helemaal wat je laat zien op je website. Daarbij help jij jouw bezoekers ook nog eens met uitleg of geef je inspiratie over een bepaald onderwerp. Vervolgens verdien jij geld omdat ze jouw affiliate link hebben gebruikt. Dit is een langdurige en eenvoudige manier van geld verdienen met je reisblog. En het geeft je ook nog eens voldoening!

Als laatste kun je ook gesponsorde content plaatsen op één van je kanalen. Dit kan in de vorm van een blog of als een bericht op een social media kanaal. Hoe groter jouw blog is des te meer je kunt vragen voor zo’n gesponsord bericht.

Naast dat je geld kunt verdienen met je reisblog zijn er ook een aantal geldbesparende manieren. Meestal gebeurd dit in de vorm van gesponsorde accommodaties, materiaal, diner en ook reisjes. Je kunt zelf bedrijven benaderen die je tof vindt om mee samen te werken, maar het gebeurd ook dat jij benadert wordt. Houd er wel altijd rekening mee dat je niet alles accepteert en dat je respectvol en trouw blijft aan je volgers en natuurlijk ook aan jezelf.

Banners

Met banners op je website (zoals hieronder) verdien je geld per click. Dus hoeveel je verdient per click is niet heel veel. Meestal ligt het rond de 0,01 cent. Maar heb jij 10.000 maandelijkse klikjes op je banners dan zit je toch gauw op 100,- euro per maand. 

 

Het installeren van banners doe je via Google Adsense. Het werkt als volgt. Je meld je aan en geeft aan wat voor formaat banner je wilt. Google Adsense produceert dan een code die je kunt plaatsen op je website. Wat die banner laat zien is geheel afhankelijk van de bezoeker. De banner laat gepersonaliseerde reclame zien. Dit gebeurd door de zogenoemde cookies die op browsers zijn opgeslagen. Je hebt dus geen invloed op wat de banner laat zien. Ook is het handig als je van plan bent dit te gebruiken handmatig de codes te plaatsen en niet voor de automatische plaatsing te kiezen. Zo voorkom je dat er ergens tussen je tekst ineens een banner staat.

 

Affiliate linkjes

Nog nooit van affiliate linkjes gehoord? Websites staan er vol mee! En zonder dat de bezoeker ook maar iets extra’s betaald voor een product is er een (affiliate) blogger die daar geld mee verdient.

Dit is een hele populaire en makkelijke manier van geld verdienen met je reisblog. Bijna voor elk product op de markt bestaat wel een affiliate link. Je kunt dus zelf helemaal bepalen wat je leuk vindt om te promoten. Wat zo geweldig is aan dit verdienmodel is dat jij jouw bezoekers helpt met waardevolle informatie en in ruil daarvoor verdien jij geld. Doordat een deel van de bezoekers jouw gepromote product koopt. Je hebt geen klantenservice, voorraadmagazijn of medewerkers nodig, want het product is niet van jou. Jij promoot deze alleen. Je hebt dus geen enkel financieel risico en maakt wel inkomsten.

Ben je van plan een blog te beginnen? En wil je daar geld mee verdienen op bovenstaande manier? Dan is de Affiliate Marketing Revolutie de beste basis die je kunt hebben! Je leert stap voor stap een website (blog) te bouwen, affiliate marketing, SEO en nog veel meer toe te passen. Dit is de basis voor al mijn websites waaronder mijn reisblog. Met deze videocursus leer je in een aantal weken hoe je een winstgevend blog begint. In deze uitgebreide review vind je mijn ervaring.

geld verdienen met reisblog

Misschien heb je al een blog en wist je helemaal niet dat er bijna voor elk product wel een affiliate link is. Je loopt dus een leuke verdienste mis. Meld je dan snel aan bij een affiliate programma. In dit overzicht vind je welk affiliate programma bij jou past. Ik raad je aan jezelf voor meerdere aan te melden!

 

Gesponsorde content

Gesponsorde content houdt in dat je meedoet aan een campagne van een product of dienst. Je plaatst dan een betaalde zelf geschreven blog of een bericht op social media. Je kunt jezelf hiervoor aanmelden, maar in veel gevallen wordt je ook gewoon benaderd. Houd er hier wel rekening mee dat je niet alles aangrijpt om maar geld te verdienen. Als je zelf ergens niet achter staat is het respectloos naar je volgers om dit wel te promoten.

Bij influencer netwerken kun je jezelf aanmelden voor een campagne. Grote netwerken zijn: Linkpizza en Blogbrains

geld verdienen met reisblog

 

Hoe krijg je bezoekers op je blog?

Met alleen een super leuk geschreven blog red je het tegenwoordig niet meer. Je blog moet aan bepaalde aspecten voldoen wil je gevonden worden.

In je blogtekst moet je rekening houden met SEO regels. Het liefst voordat je jouw blog gaat schrijven, want zo kun je deze goed opbouwen. SEO betekent Search Engine Optimalization, het houdt in dat wanneer jij je hieraan houd dat Google je zal belonen. En dus hoger in de Google zoekresultaten zet!

Hoe dit precies werkt leer je in de cursus die ik zelf ook heb gevolgd. Ook leert deze cursus je precies hoe je een website (blog) opstart en deze winstgevend maakt. De algoritme die achter SEO schuilt verandert continu. Het is dus belangrijk te snappen hoe deze werkt en wat de nieuwste updates zijn.

Zelf blijf ik up-to-date door alle SEO artikelen van Jeroen te lezen. Op zijn Website YellowBlueMarketing legt die haarfijn uit wat SEO is. Ook heeft die een gratis SEO checklist geschreven die heel handig is als je al een website hebt en deze wilt verbeteren. 

Hopelijk heb ik je kunnen helpen met dit blog. En is het allemaal een stuk duidelijker geworden. Je kunt me ook altijd persoonlijk een vraag stellen via onderstaande reacties.

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

GELD VERDIENEN OP REIS

Met onze GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy