passief inkomen

Wat is een Passief Inkomen? Zo verdien jij een passief inkomen!

Wat is een passief inkomen? Kun je veel geld verdienen met een passief inkomen? Hoe krijg ik ook (snel) een passief inkomen?

Dit zijn een aantal vragen die in dit artikel exact beantwoord worden.

Wat is een Passief Inkomen?

Een passief inkomen is een inkomen dat verdient wordt zonder dat jij direct jouw tijd ervoor inruilt.

Het passieve inkomen wordt verdient omdat jij in een eerder stadium actie hebt ondernomen. Jij kunt dus ondertussen op de bank blijven zitten of op een doordeweekse dag naar het strand gaan. Het inkomen verandert daardoor niet. Wanneer je het goed doet stijgt het inkomen zelfs!

Een makkelijk voorbeeld van een passief inkomen is rente. Je ontvangt vergoeding voor het uitlenen van geld.

Een passief inkomen waar je helemaal niks voor hoeft te doen bestaat niet of nauwelijks. Zelfs bij rente heb je in een eerder stadium geld op de bank moeten zetten en dat geld heb je ook moeten verdienen, tenzij het een erfenis was.

Een passief inkomen ontstaat dus niet vanzelf. Je moet hier altijd wel actie voor ondernemen.

passief inkomen

Voorbeelden van passieve inkomens

Een ander voorbeeld om passief inkomen te ontvangen is met beleggen. Je kunt een ander voor jou laten beleggen of je kan zelf beleggen. Op het moment is het erg populair om zelf te beleggen in de crypto. Je kunt er grof geld mee verdienen, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Je moet durven investeren, geduld en discipline hebben.

Een veiligere manier om passief grof geld te verdienen is door middel van websites. Ik heb een aantal websites waarmee ik met weinig inspanning geld ontvang.

Hoeveel geld kun je verdienen met een passief inkomen?

De hoogte van jou inkomen bepaal je in principe zelf. Het is mogelijk om steeds meer geld te verdienen. Dit kun je doen door iedere keer wanneer jij inkomen ontvangt dit opnieuw te investeren in jouw passieve inkomen.

Stel je ontvangt elke maand 200,- euro doordat je eigenaar bent van een website. Wanneer je deze 200,- slim gebruikt om nog een website te kopen die hetzelfde oplevert ontvang je vervolgens 400,- euro per maand.

Zo werkt het hetzelfde met beleggingen. Wanneer jij jouw opbrengsten gebruikt om dit opnieuw goed te investeren kunnen de opbrengsten stijgen.

passief inkomen

Zelf een passief inkomen opbouwen

Het is voor iedereen mogelijk om een passief inkomen op te bouwen.

Zelf doe ik dit door middel van affiliate marketing. Ik ben eigenaar van een aantal websites waarmee ik elke maand een passief inkomen ontvang.

Ik vind dit de makkelijkste, veiligste en meest duurzame manier van (veel) geld verdienen. Ik had geen tonnen met geld, dus rentenieren zit er voor mij niet in. Beleggen is niet helemaal voor mij weggelegd. Al kan ik zeker inzien dat wanneer je dit slim aanpakt het zeer winstgevend kan zijn.

Affiliate Marketing is het promoten van andermans producten in ruil voor commissie. Je hoeft zelf geen producten te hebben en dus ook niet aan klantenservice te doen. Je bent geheel onafhankelijk.

Ik krijg betaald wanneer iemand via mijn affiliate link een product van iemand anders koopt. Ik ben hier zelf niet bij. Ik heb op dat moment geen handeling hoeven verrichten. Ik ontvang de commissie automatisch. Daarom is dit zo een geweldige manier van geld verdienen.

Hoe werkt dit nou precies

Via google kom jij op een website van een mooie camera, telefoon of leuke vakantie bestemming.

Vervolgens klik je op je de link om die mooie vakantie bestemming te boeken.

De eigenaar van die website ontvangt dan zo’n 25,- euro door jouw aankoop.

Nu moet je jezelf voorstellen dat jij natuurlijk niet de enige bent die op vakantie wilt of een nieuwe telefoon nodig heeft. Van alle mensen in Nederland zijn er misschien wel zo’n 100 mensen die dit ook kopen.

Moet je nagaan hoeveel je als website eigenaar dan wel niet verdient. Terwijl je daar op dat moment niets voor hoeft te doen. Je moet natuurlijk wel de website kopen of opbouwen, maar dit kun je zonder enige technische kennis al doen.

Met deze methode verdien jij ook een passief inkomen

Alle websites waar ik geld mee verdien heb ik opgebouwd aan de hand van videotrainingen. In deze videotrainingen wordt er stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om een website te maken en hoe je daar geld mee kunt verdienen. 

Er wordt exact verteld wat je moet doen. Je hoeft de video alleen maar na te doen.

Wil jij een passief inkomen verdienen? Lees het verhaal van Jacko de maker van de videotrainingen. Hij is een uiterst betrouwbare goeroe wanneer je een passief inkomen wilt gaan verdienen.

Succes!

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

GELD VERDIENEN OP REIS

Met onze GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy