Geld verdienen op reis? De 24 beste manieren!

Wil jij ook geld verdienen op reis? Maar weet je niet hoe je dit moet doen? Geen nood! In dit blog zal ik je exact vertellen hoe jij ook geld kunt verdienen op reis.

Zou het niet geweldig zijn om geld te verdienen op reis? De hele wereld over reizen en tegelijkertijd een inkomen hebben. Om te kunnen werken op een locatie naar jouw keuze!

Op deze manier zou je non-stop de mooiste plekjes op aarde kunnen zien zonder dat jouw spaarcenten op gaan. Duizenden mensen doen dit al.
Geld verdienen op reis kan heel makkelijk en je hebt er nog plezier in ook. Wij zijn al honderden reizigers tegen gekomen die heel de wereld rond reizen en tegelijkertijd een inkomen hebben. Fantastisch!

Er zijn zoveel verschillende manieren om geld te verdienen op reis. Hieronder een aantal ideeën voor jou op een rijtje. Misschien vindt jij hieronder wel jouw nieuwe beroep!

Tip: lees ook het blog ”Van 9-5 baan naar Fulltime Reiziger”. Deze staat vol met manieren om geld te verdienen op reis!

#1. Reisblogger

 • Mogelijk inkomen: Medium – Hoog
 • Locatie: Anywhere
geld verdienen op reis

Er zijn veel verschillende manieren om goed geld te verdienen met de uitstapjes en reisjes die jij maakt. Eén van de makkelijkste manieren is met het schrijven van een blog over al jouw ervaringen. Geef jouw mening en tips over eilandjes, hikes, restaurants, hotels etc. Er zijn zoveel mensen die dezelfde interesses hebben als jij en die lezen daar maar wat graag over!

Er wordt per jaar duizenden miljoenen uitgegeven aan marketing en advertenties. Bedrijven investeren maar wat graag in advertenties en in partners, allemaal om hun bereik te vergroten. Wanneer je een leuke blog hebt met veel lezers, dan is de kans groot dat je gevraagd wordt om advertenties te plaatsen voor bedrijven en merken waar jij het leuk vindt om over te schrijven.
Hoe meer lezers des te interessanter het geldbedrag wordt 🙂 Kassa!

Het maken van een blog is tegenwoordig heel makkelijk en leuk! De meeste programma’s waarmee je blogs kan maken vragen opstart geld, maar juist in het begin wil je hier eigenlijk helemaal geen geld aan kwijt zijn. Je wilt pas geld uitgeven aan je blog wanneer deze helemaal naar jouw smaak is en je hier geld mee kan gaan verdienen.

Wil jij weten hoe je een winstgevend blog maakt? Lees dan ook het blog geld verdienen met bloggen.

#2. Affiliate marketing

 • Mogelijk inkomen: Hoog
 • Locatie: Anywhere

Meld je aan voor een affiliate campagne en verdien commissies door producten of diensten aan te bieden. Adverteerders zijn bereid grof geld te betalen wanneer jij voor hun verkopen maakt.
Je maakt een website of blog rondom het product dat jij graag wilt promoten. Dit kan over van alles zijn. Bijvoorbeeld over huisdieren, boeken die je graag leest, afslanken en natuurlijk ook over reizen.

Wij zijn ons online bedrijfje ook zo begonnen. Wij hebben ontzettend veel liefde voor reizen en wilden onze ervaringen maar wat graag delen. We begonnen ons eigen blog en de rest is geschiedenis. We reizen nu full-time en werken waar en wanneer wij dat willen. Een droom die voor ons uitkomt!

Lees het blog Geld verdienen met Affiliate Marketing in 2023 en ontdek de beste manier van geld verdienen online.

Waar kan ik beginnen?

Maar waar moet ik nou beginnen en hoe maak ik een website? Dat waren ook mijn vragen toen ik droomde over een eigen website en geld verdienen op reis.
Maar het is echt zoveel makkelijker dan je denkt! 
Onze eerste stap was de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie. Met deze cursus maakt het helemaal niks uit als je geen technische kennis hebt. Wat voor ons perfect was!

Wil jij ook financieel vrij zijn en overal ter wereld kunnen werken?

Dan is jezelf aanmelden bij de Affiliate Marketing Revolutie echt één van jou beste opties! Het is mogelijk om met deze strategie duizenden euro’s te verdienen. Wij maken hier al een tijd gebruik van en kunnen ons geluk niet op! 

Ontdek vandaag nog hoe je precies een winstgevende website opzet! Een complete videoreeks, waarin je het beeldscherm ziet van één van de succesvolste affiliate marketeers. En dit gewoon precies na kunt doen!

 #3. Instagrammer – Social media expert

 • Mogelijk inkomen: Hoog
 • Locatie: Anywhere

Geld verdienen op reis met Instagram, klinkt dat niet even goed in de oren! Geld verdienen met Instagram is eigenlijk best simpel. Je kunt al aan de slag gaan als je in het bezit bent van een smartphone. Stel een duidelijk doel en plan op voor jezelf en ga aan de slag.

Uiteraard kun je met je eigen social media kanaal geld verdienen, maar je kunt dit ook doen voor anderen. Misschien is dit nog wel winstgevender. Door simpele kleine social media advertenties in te stellen voor bedrijven kun je geld verdienen op reis. Geen ervaring met het instellen van advertenties? Geen probleem de cursus van Boyd Hoek legt je precies uit hoe je zelf je eigen social media bureautje begint, van advertenties instellen tot klanten binnenhalen.

geld verdienen op reis

Belangrijkste eerste stappen

 1. De eerste stap is een leuk onderwerp kiezen waar je veel volgers mee weet te krijgen. Je kan ook meerdere Instagram profielen aanmaken om je kansen te vergroten. Belangrijk, creëer een profiel waarin je gelooft en blijf consistent posten. Het duurt even voordat je een grote aanhang hebt. Zolang je erin blijft geloven ga je het halen. Daar ben ik zeker van!
 2. Zoek een strategie die werkt. Hashtags en taggen is zeer belangrijk!
 3. Werk samen met andere Instagram profielen. Interesse tonen in andere profielen is een must.
 4. Werk niet alleen samen met andere profielen maar bestudeer ze ook! Maak notities en pik hier en daar dingetjes die jij interessant vindt!

Begin geld te verdienen

Wanneer je een grote aanhang hebt is het interessant om op een leuke en subtiele manier producten aan te bieden (via je instagram webshop). Dat zijn natuurlijk wel producten die jij en jouw volgers leuk vinden.
De verdiensten kunnen aardig oplopen!
Wanneer jij zelf een product kiest om te promoten kan je tussen de 3 en 20 procent commissie verwachten. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen producten te koop aanbieden en misschien vind je dat wel leuker.

Grote kans dat je op een gegeven moment een mail ontvangt van een adverteerder die jou vraagt een advertentie te plaatsen op jouw profiel. Dit gebeurd heel vaak. Hoeveel geld je kan vragen voor zo een advertentie is afhankelijk van jouw volgers. Een goede maatstaaf is ongeveer 50 euro per 3.000 volgers.

Maar waar kan je producten vinden om te promoten en hoe vinden bedrijven jouw profiel!? Eén van beste en makkelijkste manieren is via Daisycon. Aanmelden is geheel gratis. Wat ik zeer prettig vind aan Daisycon is dat er geen vaste kosten aan verbonden zijn. Je loopt dus geen enkel financieel risico. Pas wanneer jij een verkoop maakt vragen zij wel om een klein percentage van jouw binnengehaalde commissie. Logisch want ze moeten ergens van bestaan.

Klik hier voor een link naar Daisycon. Meld je aan en in dit blog helpt Daisycon je stap voor stap hoe jij geld kunt verdienen met jouw Instagram profiel.

Wil je jouw Instagram profiel in korte tijd flink laten groeien?

 • hoe je samenwerkingen met influencers opzet
 • veel meer interactie per post!
 • een groot bereik!
 • hoe je met gesponsorde content kunt verdienen met instagram

Bianca heeft een uitgebreid blog geschreven met 11 manieren om te groeien op Instagram.

 #4. Grafisch ontwerper

 • Mogelijk inkomen: Medium
 • Locatie: Anywhere
geld verdienen op reis

Ben jij grafisch ontwerper of ben je een kei in photoshop? Dan heb jij de mogelijkheid je laptop open te klappen waar jij dat wilt. Je kan via een bedrijf opdrachten uitvoeren, maar je hebt ook de mogelijkheid om op freelance basis te werken. Je kunt via Fiverr of upwork.com opdrachten zoeken die het best passen bij jou. Des te meer opdrachten jij doet, des te meer je per opdracht kan gaan vragen. Het kan dus aardig oplopen!

 #5. Freelancer

 • Mogelijk inkomen: Medium
 • Locatie: Anywhere

Een freelancer is iemand die zijn diensten aanbiedt en per opdracht betaald wordt. Als freelancer kun je de opdrachten dus zelf uitkiezen. Je kan dus heel gemakkelijk geld verdienen op reis omdat je zelf bepaald waar en wanneer je een opdracht aanneemt.

Schiet er nu niet gelijk iets te binnen? Welke dienst jij aan zou kunnen bieden? Denk eens aan schrijver of vertaler.

De snelste manier om als schrijver aan de slag de kunnen is met een copywriter cursus. Met de cursus van Edward Hendriks leer je hoe je in 30 dagen teksten schrijft voor bedrijven. Zo kun je dus geld verdienen op reis als freelancer/zzp’er.

Ook liggen er altijd opdrachten klaar voor jou als freelancer bij de volgende organisaties:

 • Euroclix, hier vul je enquêtes in. Inkomen tussen de 4,- en 8,- euro per uur.
 • Neevo, voor kleine vertaal en transcriptie opdrachten. Betaling varieert.
 • Clickworker, voor kleine variërende opdrachten. Betaald goed.
 • Remotasks, kleine gemakkelijke, variërende opdrachten. De website is erg gebruikersvriendelijk. De betalingen zijn wekelijks.

 #6. Je eigen Webshop

Een eigen webshop opzetten is makkelijk dan je nu misschien denkt. Zelfs zonder enige technische kennis kun je tegenwoordig een winstgevende webshop beginnen. 

De mini cursus van Stefanie leert je in korte tijd hoe je zelf helemaal een webhop start

Als webshop eigenaar hoef je zelfs geen eigen producten te verkopen je kunt ook een zeer winstgevende webshop starten met andermans producten. Dit is misschien nog wel meer winstgevend dan je eigen producten verkopen.

Er worden jaarlijks in Nederland duizenden webshops gestart om vervolgens weer binnen een jaar af te haken. Zij weten niet wat jij nu gaat ontdekken.

Zij hebben geen gebruik gemaakt van de Bol Masterclass. Een bewezen winstgevende strategie met talloze succesverhalen (om gek van te worden)!

De Bol Masterclass heeft een exclusieve training ontwikkeld. Deze training is kosteloos en helpt jou met het opzetten van je eigen webshop.

Wil jij verder groeien met je webshop dan zul je natuurlijk de cursus moeten aanschaffen. Met onderstaande knop ontvang je maximale korting op de cursus. Wij mogen de cursus aanbieden van 2997,- voor 997,- euro!

Dus waar wacht je nog op?! Start vandaag met een job naar jouw keuze en reis ook heel de wereld over!

#7 – #24 Onbeperkt reizen met mijn GRATIS boek ”Geld Verdienen Op Reis”

Download mijn Gratis handboek hier >>>

Hierboven staan een aantal van mijn favoriete manieren om geld te verdienen tijdens mijn reis. Maar er zijn nog veel meer manieren! 

In mijn nieuwe handboek ”Geld Verdienen Op Reis” leer je exact hoe je binnen no-time geld verdient tijdens jouw reis en meer tijd overhoudt om de wereld rond te trekken.

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

ELEKTRA ZELF AANLEGGEN?

Dit kun je veilig doen met één van onze elektra schema’s

GELD VERDIENEN OP REIS

Met ons GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

CAMPER BOUW UITBESTEDEN?

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy