Affiliate Marketing & Reizen – Zo doe je dat

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Hoe je met affiliate marketing heel de wereld over kunt reizen? Er zijn super veel manieren om geld te verdienen online. Maar Affiliate marketing is daarvan toch wel onze favoriete manier. Het maakt het voor ons mogelijk heel de wereld over te reizen.

En dan bedoel ik niet 10,- of 100,-  euro per maand verdienen. Ik ga je vertellen hoe je met affiliate marketing minimaal 2000,- euro per maand kunt verdienen en zo vaak en lang als jij wilt kunt reizen!

Je zult in de eerste maanden inderdaad maar 100,- euro per maand gaan verdienen of misschien wel minder. Maar het is een start! Vanaf hier kun je verder gaan bouwen. En zodra je de methode door hebt stijgt je maandelijks inkomen vanzelf!

Maar wat heb je nu nodig om met affiliate marketing te kunnen blijven reizen? Je hebt een laptop nodig, gezond verstand, motivatie en dit blog natuurlijk! 🙂

Snel naar:

De Affiliate Marketing Cursus waardoor we de wereld over reizen

Let op: ik ga je nu mijn strategie vertellen die ik al nu al een hele tijd succesvol gebruik om geld te verdienen tijdens mijn reizen. Mijn advies aan jou is, lees het blog en durf stappen te zetten naar een leven waarin reizen bovenaan staat!

Ben je er klaar voor?

Hoe wij zijn begonnen met affiliate marketing

busy klok

Wat voor ons simpelweg de reden is geweest om te beginnen met affiliate marketing was omdat we meer vrije tijd wilde hebben om te kunnen reizen. We waren ontevreden met het 9 tot 5 leven.

Ons doel was om overal ter wereld geld te kunnen verdienen dankzij het internet. Hoe we dat gingen doen wisten we toen nog niet. We zijn niet super slim, hebben geen marketing diploma en kende ook niemand die dat ons zou kunnen leren.

Vastberaden

Toch waren we vastberaden en hebben we dagen, weken en misschien wel maanden lang het internet afgespeurd naar een manier om geld te verdienen online. Zodat we een leven kunnen hebben waarin we vrij zijn om te gaan en staan wanneer we dat willen. Dat we niet meer vast zaten aan de vakantiedagen die we maximaal mochten opnemen.

We hebben in die tijd zoveel artikelen gelezen over de wereld van online geld verdienen. Er zijn dus mensen die hier enorme bedragen mee verdienen. Zij doen dit zogenaamd vanuit een luie strandstoel, een beetje overdreven om er zo mee te adverteren lijkt ons, maar ze waren wel op die geweldige locatie. Als zij het kunnen, moeten wij het ook kunnen.

Al snel vonden we een aantal manieren om geld te verdienen online. We hadden zoveel energie en zin om te beginnen met geld verdienen dat we als een kip zonder kop videotrainingen en meerdere e-books hebben gekocht. Om er vervolgens achter te komen dat deze e-books en trainingen enorm achterhaald waren.

Je leert van je fouten zeggen ze weleens

Dat hebben we zeker gedaan! Of het is goed gekomen? Dat zeker!

We wilde geen nep-reviews schrijven waarbij je 1 euro verdient per 1000 geschreven woorden. Ten eerste duurt dit veel te lang en bij nep berichten schrijven voelde we ons ook niet op ons gemak.

Ook met Instagram wilde we geen geld verdienen, omdat we te weinig volgers hebben en omdat het waarschijnlijk te lang duurt om deze wel te krijgen. Dit is inmiddels verandert en we verdienen tegenwoordig ook geld met Instagram 🙂

Een methode waarbij je continu geld verdient

We waren op zoek naar een methode die blijft werken. Ook al nemen een paar dagen vrij en zijn we niet aan het werk. We wilden immers kunnen reizen en werken. Dan heb je ook vrije dagen nodig.

Op een gegeven moment las ik een stuk over ”affiliate marketing” en raakte erg geïnteresseerd.

Affiliate marketing houdt in dat je geld verdient met het promoten van andermans producten. Je hoeft dus zelf geen product op de markt te brengen en niks aan klantenservice te doen. Je kan dus mooie reizen maken, lekker cocktails op het strand drinken en het geld stroomt binnen.

HOE WERKT affiliate marketing

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij jij als affiliate andermans producten promoot in ruil voor een vooraf afgesproken commissie.

Wanneer je jezelf aanmeld voor een affiliate programma kun je verschillende producten promoten. Denk aan e-books, videotrainingen, kleding, Iphones en mooie vakantiebestemmingen.

Als affiliate krijg je een unieke promotielink voor het product dat jij kiest te promoten. Dit noemen we een affiliate link.

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt en vervolgens overgaat tot koop. Dan krijg jij een commissie van het verkoopbedrag.

Mocht diegene niet gelijk tot kopen overgaan en er eerst nog een nachtje over slapen. Dan krijg jij nog steeds de commissie toegewezen. Dat komt door de onlangs opgeslagen cookie op de computer van de klant.

Zelfs wanneer hij of zij maanden later het product alsnog koopt ontvang jij geld.

Voorbeeld

Met het promoten van een e-book ontvangen we 27,- euro per verkoop. Dit e-book kost 40,- euro. We ontvangen hier dus 67 procent commissie op. Een percentage dat bij PayPro niet ongewoon is.

Dit is een feit

Van de mensen die maandelijks op de unieke link klikken koopt uiteindelijk 5 procent het e-book. Dat wil zeggen dat wanneer we 100 mensen doorverwijzen er 5 mensen dit e-book ook echt koopt.

5 x 27,- euro = 135,- euro per maand.

Het duurzame hieraan is dat het aantal bezoekers op onze website per maand groeit. Dit zorgt er dus ook automatisch voor dat de inkomsten meer wordt.

Opschalen

Nu moet je je voorstellen dat je niet alleen een e-book promoot. Maar je gaat verder bouwen. Je gaat meerdere producten promoten. Videotrainingen, cursussen, vakantiebestemmingen en nog veel meer.

Laten we zeggen dat jij zo een 6 producten wilt gaan promoten. Die allemaal gemiddeld 27,- euro per commissie opleveren. Wanneer je 1000 bezoekers per maand weet door te verwijzen.

Dan kun je: 50 x 27,- euro x 6 producten = 8100,- euro verdienen per maand.

Nu klinkt dit allemaal wel heel mooi in de oren, maar vergeet niet het is hard werken om 1 product onder de aandacht te krijgen bij zoveel mensen. Daarbij liggen de verkoop percentages van elk product net iets anders.

Om te beginnen met affiliate marketing hoef je niet veel financiele investering te doen. Het kost vooral in het begin wat tijd. Tijd om je platform op te zetten als in een website of social media kanaal. Vervolgens een goed product te vinden en hierover goede content te maken.

Als dit eenmaal online staat heb je er niet veel omkijken meer naar. Bezoekers zien jouw content dag en nacht zonder dat jij dit door hebt. Sommige besluiten om via jou een product aan te schaffen, waardoor jij jouw inkomen ziet groeien. En dat gebeurd allemaal terwijl jij al met je volgende product promotie bezig kan zijn.

Affiliate programma’s die we veel gebruiken

Via affiliate programma’s verdien we geld online. Deze programma’s bieden duizenden producten aan, waar jij uit kunt kiezen. Er zit dus altijd wel een product bij die jij interessant vindt om te promoten.

Mijn meest gebruikte programma is PayPro. De reden waarom ik PayPro het meest gebruik is omdat zij vooral producten aanbieden zoals e-books, videotrainingen en cursussen. Dit zijn producten waarop je veel commissie kunt verwachten.

PayPro heeft duizenden producten waaruit je kunt kiezen. Wil jij weten welke? Je kunt jezelf aanmelden bij PayPro zonder de aansluitvergoeding te betalen. Op deze manier kun je alvast de producten bekijken.

Een ander programma dat ik ook veel gebruik is Daisycon. Daisycon heeft 58.000 actieve websites en op het moment 748 campagnes. Elke week wordt dit aantal nog meer. Het voordeel van Daisycon is dat je alle producten kunt aanbieden die op een website van de partner staat.

Zo is bijvoorbeeld Corendon een partner van Daisycon. Wanneer jij iemand dus doorverwijst naar Corendon en diegene koopt een willekeurige vakantie ontvang jij hier 25,- euro en of 5 procent commissie voor.

Het beste gevoel dat er is!

affiliate marketing reizen

Geloof van mij dat er geen beter gevoel is dan te zien dat je een commissie hebt ontvangen van een verkoop. Dat je geld hebt verdient op het internet. 

We ontvangen wekelijks mailtjes van PayPro die ons feliciteren met een commissie :).

Deze mailing kunnen we gewoon uitzetten, maar het geeft ook wel een lekker gevoel en nieuwe motivatie om door te gaan.

De meest succesvolle affiliate marketeers snappen deze strategie

De meest succesvolle affiliate marketeers verdienen tonnen geld met deze strategie. Zij weten exact hoe zij deze strategie moeten toepassen. Nu verdienen wij geen tonnen, maar snappen wel deze strategie en hebben dus ook ons volledige inkomen hieruit.

1. Focus je op mensen die willen kopen

affiliate marketing reizen

Het heeft geen zin om jouw producten te promoten bij mensen die geen interesse hierin hebben. Een veel gemaakte beginnersfout is dat je jouw unieke affiliate link lukraak overal gaat plaatsen.

Het heeft natuurlijk geen zin om op jouw social media kanaal waar al jouw vrienden op zitten een product aan te bieden als ”slank door de overgang”. Wie van jouw vrienden heeft hier nu interesse in? We willen natuurlijk mensen bereiken over heel de wereld die geïnteresseerd zijn en willen kopen.

2. Aan de twijfelaars verdien je nog niet.

Je kent het vast van jezelf. Wanneer je een product wilt gaan kopen ga je je eerst even goed oriënteren en ben je vooral op zoek naar informatie. Dit is de grote groep mensen die op jouw affiliate link heeft geklikt. Deze mensen verlaten de website zonder uiteindelijk wat te kopen. Terwijl ze na een aantal nachtjes erover geslapen te hebben wel bereid zijn het product te kopen. Hoe zorg je er dan voor dat dat via jouw affiliate link gebeurd?

geld biljetten

Een welbekende uitspraak van de meest succesvolle affiliate marketeers is ”The Money is in the List”. Hiermee bedoelen ze een e-maillijst. Het is extreem waardevol om zo een systeem op te zetten waarbij je automatisch e-mailadressen ontvangt.

Vervolgens verstuur je automatisch e-mailtjes naar de mensen in jouw lijst. Zo heb jij geen op of omkijken meer naar dit systeem en kopen er automatisch mensen via jouw affiliate links.

Wil jij ook aan de slag met affiliate marketing?

Geld verdienen met affiliate marketing wordt ook wel een passief inkomen genoemd. Als je de advertenties online moet geloven dan is affiliate marketing ”achterhaald” en ”verouderd”. Je kunt er volgens hun geen geld meer mee verdienen, want ze willen dat je via hun cursus geld gaat verdienen online. Wat ons betreft kun je nog steeds wel degelijk geld verdienen met affiliate marketing. Het duurt misschien even, maar dan heb je wel een duurzame manier van geld verdienen.

Affiliate marketing 101

Om te beginnen met affiliate marketing zonder marketingkennis, is het toch wel heel handig om een handleiding erbij te hebben. Zo hebben wij meerdere e-booken en cursussen gekocht, maar was de meest waardevolle toch wel de Affiliate Marketing Revolutie.

Hierin vind je de strategie van Jacko Meijaard. Hij heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot één van de grote affiliate marketeers. Maar ook hij is begonnen zonder enige kennis en laatst lazen we een bericht dat die zijn eigen huis heeft gekocht en 1 keer afbetaald heeft.

Stap voor Stap

Hij legt stap voor stap uit wat jij moet doen om ook succesvol te worden met affiliate marketing. Hij laat je alles zien in videotrainingen via zijn beeldscherm. Je kunt dus gewoon precies zien wat hij doet.

Persoonlijke support

Daarnaast biedt hij persoonlijke support aan. Hij heeft een forum opgezet met duizenden leden, waaronder ook zeer succesvolle leden. Als je ergens niet uitkomt plaats je een bericht in dit forum en je hebt vrijwel binnen het uur reactie, van Jacko zelf of één van de andere leden. Ook staan hier super veel tips en technieken om nog sneller succesvol te worden.

Al zijn videotrainingen zijn te volgen op elk apparaat. Computer, tablet en telefoon. Soms zat ik gewoon in de trein naar zijn trainingen te kijken.

mail lijst affiliate marketing
Dagelijks worden er veel handige tips en technieken gedeeld op het forum van de Affiliate Marketing Revolutie

Ga jij door middel van affiliate marketing de wereld over reizen?!

Als ik Jacko persoonlijk zou kennen zou ik hem aanraden zijn prijs voor zijn cursus te verhogen. Je betaalt nu 47,- euro, een bedrag dat heel vreemd in mijn oren klinkt. De waarde die je ervoor terug krijgt is namelijk velen malen hoger!

Wil je met affiliate marketing geld gaan verdienen en heel de wereld over kunnen reizen? Klik dan nu om naar de Affiliate Marketing Revolutie te gaan.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Eén reactie

  1. Super interessant! Ben eigenlijk net een beetje begonnen met affiliate marketing en ben aan het kijken waar ik het beste kan beginnen. Heb me net aangemeld voor Daisycon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

VERGEET JOUW KORTING NIET

15% KORTING OP HET AUDIO MAGAZINE
GELD VERDIENEN OP REIS

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de kortingscode knop in en ontvang deze direct.

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

Vind antwoord op de belangrijkste vraag: ”Welk remote werk past bij mij?”