Affiliate Marketing & Reizen – Strategie onthuld!

Hoe je met affiliate marketing heel de wereld over kunt reizen? Er zijn super veel manieren om geld te verdienen online. Maar Affiliate marketing is daarvan toch wel mijn favoriete manier. Het maakt het voor ons mogelijk heel de wereld over te reizen.

En dan bedoel ik niet 10,- of 100,-  euro per maand verdienen. Ik ga je vertellen hoe je met affiliate marketing minimaal 7.500,- euro per maand kunt verdienen en zo vaak en lang als jij wilt kunt reizen! Waarom 7.500,- euro? Omdat dit mogelijk is! Je zult in de eerste maanden inderdaad maar 100,- euro per maand gaan verdienen of misschien wel minder. Maar het is een start! Vanaf hier kun je verder gaan bouwen. En zodra je de methode door hebt stijgt je maandelijks inkomen vanzelf!

Maar wat heb je nu nodig om met affiliate marketing te kunnen blijven reizen? Je hebt een laptop nodig, gezond verstand, motivatie en dit blog natuurlijk! 🙂

Let op: ik ga je nu mijn strategie vertellen die ik al nu al een hele tijd succesvol gebruik om geld te verdienen tijdens mijn reizen. Mijn advies aan jou is, lees het blog en durf stappen te zetten naar een leven waarin reizen bovenaan staat!

Ben je er klaar voor?

Let’s go!

Affiliate Marketing & Reizen

Laten we beginnen bij het begin: mijn verhaal

busy klok

Wat voor mij simpelweg de reden is geweest om te beginnen met affiliate marketing was omdat ik meer vrije tijd wilde hebben om te kunnen reizen. Ik was ontevreden met mijn 9 tot 5 leven. Ik wilde de touwtjes van mijn leven in eigen handen hebben!

Mijn doel was om overal ter wereld geld te kunnen verdienen dankzij het internet. Hoe ik dat ging doen wist ik toen nog niet. Ik ben niet super slim, heb geen marketing diploma en kende ook niemand die mij dat zou kunnen leren.

Vastberaden…

Toch was ik vastberaden en heb ik dagen, weken en misschien wel maanden lang het internet afgespeurd naar een manier om geld te verdienen online. Zodat ik een leven kan hebben waarin ik vrij ben om te gaan en staan wanneer ik dat wil. Dat ik mijn baas niet meer elke keer hoef te smeken om een paar vakantiedagen.

Ik heb in die tijd zoveel artikelen gelezen over de wereld van online geld verdienen. Er zijn dus mensen die hier enorme bedragen mee verdienen en die kunnen dit doen vanuit een luie strandstoel. Als zij het kunnen, waarom zou ik het dan niet kunnen?

greed vrolijk op reis

Al snel vond ik een aantal manieren om grof geld te verdienen online. Ik had zoveel energie en zin om te beginnen met geld verdienen dat ik als een kip zonder kop videotrainingen en meerdere e-books heb gekocht. Om er vervolgens achter te komen dat deze e-books en trainingen enorm achterhaald waren.

Je leert van je fouten zeggen ze weleens

Dat heb ik zeker gedaan! Of het is goed gekomen? Dat zeker!

Ik wilde geen nep-reviews schrijven waarbij je 1 euro verdient per 1000 geschreven woorden. Ten eerste duurt mij dit veel te lang en ten tweede voelde ik mij daarbij niet op mijn gemak.

Ook met Instagram wilde ik geen geld gaan verdienen. Dit omdat ik niet veel volgers heb en omdat het mij ook heel lang lijkt duren voordat ik deze wel heb. Wat betekent dat het dus nog langer zou duren om hiermee geld te gaan verdienen.(Dit is inmiddels wel iets verandert. We verdienen tegenwoordig ook geld met Instagram 🙂 )

Een methode waarbij je continu geld verdient

Ik was op zoek naar een methode die blijft werken voor mij. Ook al lag ik in bed te slapen of zat ik in een vliegtuig op weg naar mijn volgende bestemming. 🙂

Een methode waarbij ik de touwtjes van mijn leven in eigen handen zou krijgen.

Op een gegeven moment las ik een stuk over ”affiliate marketing” en raakte erg geïnteresseerd.

Affiliate marketing houdt in dat je geld verdient met het promoten van andermans producten. Je hoeft dus zelf geen product op de markt te brengen en niks aan klantenservice te doen. Je kan dus mooie reizen maken, lekker cocktails op het strand drinken en het geld stroomt binnen.

voor de kop slaan

Ik kon mezelf wel voor de kop slaan. Kom ik hier nu pas achter. Al mijn tijd en geld verkeerd besteed, maar NU zat ik op de goede weg…

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van internet marketing waarbij jij als affiliate andermans producten promoot in ruil voor een vooraf afgesproken commissie.

Wanneer je jezelf aanmeld voor een affiliate programma kun je verschillende producten promoten. Denk aan e-books, videotrainingen, kleding, Iphones en mooie vakantiebestemmingen.

Als affiliate krijg je een unieke promotielink voor het product dat jij kiest te promoten. Dit noemen we een affiliate link.

Wanneer iemand op jouw affiliate link klikt en vervolgens overgaat tot koop. Dan krijg jij een commissie van het verkoopbedrag.

Mocht diegene niet gelijk tot kopen overgaan en er eerst nog een nachtje over slapen. Dan krijg jij nog steeds de commissie toegewezen. Dat komt door de onlangs opgeslagen cookie op de computer van de klant.

Zelfs wanneer hij of zij maanden later het product alsnog koopt ontvang jij geld.

Voorbeeld

Met het promoten van een e-book ontvang ik 27,- euro per verkoop. Dit e-book kost 40,- euro. Ik ontvang hier dus 67 procent commissie op. Een percentage dat bij PayPro niet ongewoon is.

DIT IS EEN FEIT

Van de mensen die maandelijks op mijn unieke link klikken koopt uiteindelijk 5 procent het e-book. Dat wil zeggen dat wanneer ik 100 mensen doorverwijs er 5 mensen dit e-book koopt.

5 x 27,- euro = 135,- euro per maand.

Het geniale hieraan is dat het aantal bezoekers dat op mijn unieke link klikt per maand groeit. Wat er automatisch voor zorgt dat mijn inkomsten ook meer wordt.

NU KOMT HET MOOISTE VAN DEZE METHODE

Nu moet je je voorstellen dat je niet alleen een e-book promoot. Maar je gaat verder bouwen. Je gaat meerdere producten promoten. Videotrainingen, cursussen, vakantiebestemmingen en nog veel meer.

Laten we zeggen dat jij zo een 6 producten wilt gaan promoten. Die allemaal gemiddeld 27,- euro per commissie opleveren. Wanneer je 1000 bezoekers per maand weet door te verwijzen.

Dan kun je: 50 x 27,- euro x 6 producten = 8100,- euro verdienen per maand.

Nu klinkt dit allemaal wel heel mooi in de oren, maar vergeet niet het is hard werken om 1 product onder de aandacht te krijgen bij zoveel mensen. Het gaat niet vanzelf! Je moet durven investeren met tijd en geld. Zelf stop ik ontzettend veel tijd in het promoten van een product en het schrijven van blogs hiervoor. Maar als dit eenmaal online staat hoef ik niks meer te doen. Bezoekers lezen mijn blogs en besluiten direct, indirect (of niet) om dit product te kopen. Ik zie mijn maandelijks inkomen stijgen doordat ik in een eerder stadium daar (hard) voor gewerkt hebt. Vervolgens kan ik mijn aandacht stoppen in het promoten van een volgend product!

Affiliate programma’s die ik veel gebruik

Via affiliate programma’s verdien ik mijn geld online. Deze programma’s bieden duizenden producten aan, waar jij uit kunt kiezen. Er zit dus altijd wel een product bij die jij interessant vindt om te promoten.

Mijn meest gebruikte programma is PayPro. De reden waarom ik PayPro het meest gebruik is omdat zij vooral producten aanbieden zoals e-books, videotrainingen en cursussen. Dit zijn producten waarop je veel commissie kunt verwachten.

PayPro heeft 12334 producten waaruit je kunt kiezen. Wil jij weten welke? Je kunt jezelf aanmelden bij PayPro zonder de aansluitvergoeding te betalen. Op deze manier kun je alvast de producten bekijken.

Een ander programma dat ik ook veel gebruik is Daisycon. Daisycon heeft 58.000 actieve websites en op het moment 748 campagnes. Elke week wordt dit aantal nog meer. Het voordeel van Daisycon is dat je alle producten kunt aanbieden die op een website van de partner staat.

Zo is bijvoorbeeld Corendon een partner van Daisycon. Wanneer jij iemand dus doorverwijst naar Corendon en diegene koopt een willekeurige vakantie ontvang jij hier 25,- euro en of 5 procent commissie voor.

Het beste gevoel dat er is!

affiliate marketing reizen

Geloof van mij dat er geen beter gevoel is dan te zien dat je een commissie hebt ontvangen van een verkoop. Dat je geld hebt verdient op het internet. 

Terwijl jij op dat moment gewoon lekker een ijsje aan het eten was.

Ik ontvang wekelijks mailtjes van PayPro die mij feliciteert met een commissie :).

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe commissie verdiend.

De meest succesvolle affiliate marketeers snappen deze strategie!

De meest succesvolle affiliate marketeers verdienen tonnen geld met deze strategie. Het enige verschil tussen jou en hen is dat jij deze strategie nog niet snapt, maar je staat op het punt deze te ontdekken.

1. Focus je op mensen die willen kopen.

affiliate marketing reizen

Het heeft geen zin om jouw producten te promoten bij mensen die geen interesse hierin hebben. Een veel gemaakte beginnersfout is dat je jouw unieke affiliate link lukraak overal gaat plaatsen. Het heeft natuurlijk geen zin om op jouw social media kanaal waar al jouw vrienden op zitten een product aan te bieden als ”slank door de overgang”. Wie van jouw vrienden heeft hier nu interesse in? We willen natuurlijk mensen bereiken over heel de wereld die geïnteresseerd zijn en willen kopen.

2. Aan de twijfelaars verdien je NOG niet.

Je kent het vast van jezelf. Wanneer je een product wilt gaan kopen ga je je eerst even goed oriënteren en ben je vooral op zoek naar informatie. Dit is de grote groep mensen die op jouw affiliate link heeft geklikt. Deze mensen verlaten de website zonder uiteindelijk wat te kopen. Terwijl ze na een aantal nachtjes erover geslapen te hebben wel bereid zijn het product te kopen. Hoe zorg je er dan voor dat dat via jouw affiliate link gebeurd?

affiliate marketing reizen

Een welbekende uitspraak van de meest succesvolle affiliate marketeers is ”The Money is in the List”. Hiermee bedoelen ze een e-maillijst. Het is extreem waardevol om zo een systeem op te zetten waarbij je automatisch e-mailadressen ontvangt.

Vervolgens zet je een systeem op waarmee er automatisch e-mailtjes verzonden wordt naar de mensen in jouw lijst. Zo heb jij geen op of omkijken meer naar dit systeem en kopen er automatisch mensen via jouw affiliate links.

Laat de strategie ook voor jou werken!

Je staat op het punt de strategie te ontdekken waarmee je zelf kunt bepalen wanneer en waar je werkt. Geen 9 – 5 leven meer voor jou! 

Met deze strategie ga je ontdekken dat je straks veel geld kunt verdienen. Terwijl jij gewoon met iets anders bezig bent. Geld verdienen met affiliate marketing noemen we dan ook een passief inkomen.

De eerste keer dat ik geld verdiende online lag ik gewoon te slapen. Ik werd ‘s ochtends wakker opende mijn mail en daar zag ik mijn eerste verkoop. Dat was het begin van veel verkopen en er volgden nog veel ochtenden waarin ik wakker werd en erachter kwam slapend geld verdiend te hebben.

Dit gaat bij jou ook gebeuren als jij leert wat ik ook geleerd heb!

De strategie die je leven positief gaat veranderen!

Een strategie die ik al jaren gebruik, die mijn leven de vrijheid heeft gegeven waar ik naar zocht.

affiliate marketing reizen

Deze strategie heb ik geleerd van één van de meest succesvolle affiliate marketeers. Het is de strategie van Jacko Meijaard. Met zijn Affiliate Marketing Revolutie heb ik alle kneepjes van het vak geleerd. Ik had totaal geen marketing ervaring, geen technische knobbel en toch werkt deze strategie voor mij!

Stap voor Stap

Hij legt stap voor stap uit wat jij moet doen om ook succesvol te worden met affiliate marketing. Hij laat je alles zien in videotrainingen via zijn beeldscherm. Je kunt dus gewoon precies zien wat hij doet.

Persoonlijke support

Daarnaast biedt hij persoonlijke support aan. Hij heeft een forum opgezet met duizenden leden, waaronder ook zeer succesvolle leden. Als je ergens niet uitkomt plaats je een bericht in dit forum en je hebt vrijwel binnen het uur reactie, van Jacko zelf of één van de andere leden. Ook staan hier super veel tips en technieken om nog sneller succesvol te worden.

Al zijn videotrainingen zijn te volgen op elk apparaat. Computer, tablet en telefoon. Soms zat ik gewoon in de trein naar zijn trainingen te kijken.

forum affiliate marketing revolutie
Dagelijks worden er veel handige tips en technieken gedeeld op het forum van de Affiliate Marketing Revolutie

Niet voor iedereen weggelegd

Is dit niks voor jou? Dan moet je gewoon dit blog afsluiten en lekker doorgaan met je huidige situatie.

Op het internet geld verdienen vanaf je laptop kost tijd, het is een leerproces en je gaat ook fouten maken (geloof me, ik weet het). Je zult dan ook niet gelijk een hoop geld gaan verdienen, maar wel kleine beetjes en die kleine beetje worden alleen maar meer.

De keuze is aan jou, met affiliate marketing de wereld over reizen?!

Als ik Jacko persoonlijk zou kennen zou ik hem aanraden zijn prijs voor zijn cursus te verhogen. Je betaalt nu 47,- euro, een bedrag dat heel vreemd in mijn oren klinkt. De waarde die je ervoor terug krijgt is namelijk velen malen hoger!

Het is een investering in jezelf!

Als jij niet bereid bent tijd en energie in jezelf te stoppen of dit gewoon liever uitstelt, als jij bang bent om risico’s te nemen of absoluut geen geld wilt uitgeven om verder te komen. Dan is affiliate marketing gewoon niks voor jou!

Wil je wel met affiliate marketing geld gaan verdienen en heel de wereld over kunnen reizen?! Klik dan nu hieronder om naar de Affiliate Marketing Revolutie te gaan! Jacko heeft mij een kortingspagina gegeven die ik met jou mag delen. Als je op onderstaande knop klikt krijg je maximale korting.

Wat gaat de Affiliate Marketing Revolutie voor jou doen:

  • Eindelijk geld verdienen online
  • Overal ter wereld geld kunnen verdienen
  • Meer vrije tijd
  • De regie van jouw leven in eigen handen
  • Met affiliate marketing HEEL de wereld over reizen met stabiele inkomsten

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

ELEKTRA ZELF AANLEGGEN?

Dit kun je veilig doen met één van onze elektra schema’s

CAMPER BOUW UITBESTEDEN?

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Eén reactie

  1. Super interessant! Ben eigenlijk net een beetje begonnen met affiliate marketing en ben aan het kijken waar ik het beste kan beginnen. Heb me net aangemeld voor Daisycon 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

De belangrijkste vraag beantwoordt ”Welk remote werk past bij mij?”

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy