Bol Masterclass (Winston) betrouwbaar of…

Is de Bol Masterclass betrouwbaar of is het oplichterij? Ben je benieuwd naar ervaringen rondom deze cursus van Winston Zwemmer? Ga je echt zoveel verdienen als Winston je belooft of is hij degene die aan jou verdient? Hieronder geef ik mijn kritische ervaring.

[Update] De Bol Masterclass niet meer online? Hoe komt dit? Op dit moment zijn we aan het uitzoeken en proberen we in contact te komen met Winston. Ben je nog steeds op zoek naar een bol.com cursus. Neem dan ook eens een kijkje bij de Bol Mastery van Izzy.

Wie ben ik om aan te geven of de Bol Masterclass betrouwbaar is?

De afgelopen 2 jaar verdien ik geld overal ter wereld vanachter mijn laptop. Ik heb nogal wat manieren afgekeurd die het mogelijk maken om online te werken, maar ik heb ook producten gevonden waar ik veel waardering voor heb. Ik ben kritisch en altijd duidelijk. Als er iets niet in de haak zit ben ik niet bang om dit aan te geven.

Overal lees je de meest geweldige ervaringen en reviews. Er is een bom ontploft aan advertenties op Instagram en Facebook. Je kunt niet meer om de Bol Masterclass heen. Daarom dacht ik laat ik nou een gepast maar ontzettend eerlijk blog hierover schrijven.

Om dus een eerlijk beeld te krijgen van de Bol Masterclass heb ik zelf de grote steen met beloftes opgetild. Ik had niks te verliezen, want de Bol Masterclass luidt 14 dagen niet goed geld terug!

Wat kun je van de Bol Masterclass verwachten?

In één zin: de wederverkoop van producten met (flinke) winst.

Je koopt producten in het buitenland en verkoopt die in Nederland voor zo’n 5 tot soms wel 20 keer de inkoopprijs. Dit doe je vanuit de gemakken van je eigen huis. Je hebt geen mega magazijn nodig of een fysieke winkel. Het is eigenlijk vrij eenvoudig: je verkoopt de producten weer door over het internet.

Dit noemen we ook wel Ecommerce of dropshipping.

De Bol Masterclass leert jou via videotrainingen alle stappen die je moet zetten om een winstgevende webshop op te zetten. Maar de cursus doet meer…

Is de Bol Masterclass betrouwbaar?

Als we spreken over of iemand met je geld ervandoor gaat en jij niks ervoor terugkrijgt? Nee dat gebeurd niet! Na de aankoop van de Bol Masterclass krijg je binnen tien minuten je inloggegevens en kun je aan de slag.

Dus is de Bol Masterclass op dat gebied betrouwbaar? Ja dat is die zeker.

Er zijn wel een aantal trucjes die hij je voor ogen houdt die ik later in dit blog met je ga bespreken.

Maar is de training dan wel van goede kwaliteit? Daar durf ik volmondig ja op te zeggen. De videotrainingen zijn van hoge kwaliteit en ook is de persoonlijke ondersteuning duidelijk.

In alle videotrainingen van Winston praat hij rustig en zijn de stappen zo uitgelegd dat je die zonder veel moeite neemt. De video’s duren gemiddeld ook zo’n 2.5 minuut. Wat ik zelf erg prettig vind, want ik ben zo iemand die vergeet wat er aan het begin van een te lange video is verteld.

Nu heb je misschien wel zijn Youtube video’s bekeken en daar is Winston helemaal niet rustig. Hij doet zelfs een beetje stoer over al het geld dat hij verdient. Zelf zou ik dit nooit zo doen. Het zorgde bij mij juist voor argwaan. Die argwaan verdween gelukkig nadat ik de videotraining startte.

Winston

De Bol Masterclass is dus betrouwbaar. Je krijgt vrijwel direct je inloggegevens en de videotrainingen zijn van hoge kwaliteit. Ben je het niet met me eens? Dat kan natuurlijk. Probeer het zelf, geef je mening en vindt je het niks dan kun je altijd gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie (no questions asked)!

Winstons videotraining: mijn ervaring

Ik ga niet eerlijker zijn dan ik hoef te zijn. Het internet staat vol van de geweldige reviews. Ook worden de advertenties zo gemaakt dat het lijkt alsof je snel rijk kunt worden. Daarom vind ik het interessant om uit te zoeken of dat ook echt zo is. Daarnaast is de prijs van de videotraining behoorlijk. Dus krijg je waar voor je geld?

In veel gevallen als ik ergens aan begin wil ik eerst altijd alles zelf uitzoeken. Op het internet honderden filmpjes bekijken over Ecommerce en dropshipping. Praten met anderen die hetzelfde doen. Daar gaat altijd wel veel tijd inzitten, maar daardoor kan ik nu wel goed vergelijken of wat je krijgt in de videotraining van Winston Zwemmer niet gewoon op Youtube te vinden is. En dat is het gelukkig niet!

Naast het waardevolle lesmateriaal dat je vindt in de cursus krijg je ook nog andere hulpmiddelen om succes te garanderen. Zoals de groepscoaching, een productzoekmachine, voorgeschreven leverancier scripts en meer.

Daarnaast wordt je zo begeleid dat je een automatisch systeem opbouwt. Een systeem die voor jou werkt, ook al ben je op dat moment iets anders aan het doen. Je verdient geld met een automatisch systeem, een passief inkomen. En dat is de meest interessante manier om rijk mee te worden!

Verdien je zoveel geld als Winston Zwemmer je belooft?

De Bol Masterclass houdt je voor ogen dat je 100.000 euro per maand ontvangt. Wat klopt er niet aan dit verhaal?

Adverteren met 100.000+ per maand klinkt geweldig in de oren. Ik wil dit ook zeker niet naar beneden praten, maar we moeten wel eerlijk blijven. 100.000,- euro per maand omzet is geen winst. Wat vergeten we hier?

  • inkoopprijs (40%)
  • btw (18%)
  • vennootschapsbelasting (7%)
  • advertentiekosten (10%)

Dus van de 100.000 euro per maand houden we (100% – 75%) 25% over. Dat is dus 25.000,- euro per maand. Dat is wel even een ander bedrag dan de 100.000 die ons voor wordt gehouden. Maar goed laten we eerlijk zijn 25.000,- euro per maand netto is ook een heel mooi bedrag. Dit verdien je meestal niet bij een normale baan. 

En gelukkig ben je begonnen aan een online onderneming en heb je dus geen huurkosten en personeelskosten. Naast dat dit kostenvoordelen heeft heb je ook nog eens dat je kunt werken waar en wanneer je wilt. Niet meer vroeg opstaan als je dat niet wilt en ook op vakantie gaan wanneer jij dat wilt. Dit zijn voor mij grote pluspunten aan een online onderneming.

De Bol Masterclass werkt NIET als jij niet betrouwbaar bent

Wat ik met bovenstaande bedoel? Is dat als jij niet de stappen volgt die de Bol Masterclass je geeft, jij niet betrouwbaar bent. Het werkt namelijk beide kanten op.

Het geld komt na de aanschaf van de cursus niet zomaar binnen rollen. Je moet er wel daadwerkelijk wat voor doen. De cursus zit goed in elkaar en vervolgens is het dus aan jou of je hier wat mee doet. Als jij niet de juiste mindset hebt dan gebeurd er niet veel.

In de eerste twee weken van je cursus wordt dit uitgebreid besproken. Met de juiste mindset is er heel veel mogelijk! Veel mensen geloven dit niet en zullen dus ook nooit winstgevend zijn. Ik zeg altijd ”wanneer je strijd voor beperkingen dan zul je deze behouden”.

In de eerste twee weken zorgt Winston ervoor dat je de mindset hebt om:

 • 2.500,- euro per maand te verdienen
 • actief mee te doen
 • groot te denken
 • je als ondernemer te gedragen
 • fouten te maken
 • toewijding te hebben aan het systeem

Winstons mindset lessen zijn krachtig en goed verzorgd. Het is niet zomaar even een hoofdstukje dat je kunt overslaan (dat moet je sowieso bij geen enkel hoofdstuk doen). Naast dat het je helpt met jou startende onderneming krijg je het gevoel dat het echte levenslessen zijn. Het is totaal niet zweverig of slap. Je bent gefascineerd door de manier hoe hij het brengt.

Snel geld verdienen?

Als je snel veel geld wilt verdienen, dan ben je hier niet op het juiste adres. Ik heb trouwens nog nergens een cursus gevonden waarmee dat gebeurd. In jezelf investeren kan lastig zijn, maar je krijgt er heel veel voor terug. Wanneer je bereid bent tijd en een beetje geld te investeren dan is de Bol Masterclass wat voor jou. 

Je kunt de cursus doen naast je normale baan of studie. Het is geen enorme stapel werk om doorheen te spitten. Het zal een openbaring voor je zijn. Je groeit erdoor als mens, maar dit vindt je misschien belangrijker: je bankrekening groeit aanzienlijk.

Ervaringen van anderen

Dit zijn een aantal ervaringen van de 2500 studenten van de Bol Masterclass. Ik kon niet kiezen welke ervaringen ik hier zou wilde benoemen. Daarom heb ik een aantal foto’s verzameld. Een foto zegt toch meer toch meer dan een duizend woorden. 🙂

Bol Masterclass betrouwbaar

Conclusie Bol Masterclass

Is de Bol Masterclass betrouwbaar? Ja dat is die zeker! 

Verdien je snel veel geld? Nee dat zal niet gebeuren. Als je dat wel had gedacht dan kan ik je alvast verklappen, dat gaat je nergens lukken. Daarnaast zul je de juiste mindset nodig hebben om te slagen. Je moet durven investeren in jezelf. Gelukkig wordt dit besproken in de cursus, zodat de cursus voor iedereen geschikt is. Of je nu een marketing opleiding hebt gedaan of niet zolang je alle stappen volgt zul je succes hebben.

Na de training ben je een sterker persoon met meer vermogen. Je zult jezelf moeten afvragen wat je wilt gaan doen met meer tijd en geld.

Vind je het nog lastig om te investeren in jezelf, maar heb je wel interesse in deze manier van geld verdienen? Volg dan Winston Zwemmer Gratis Online Training! 

Bol Masterclass betrouwbaar

De Bol Masterclass kopen?

Wil je Winston Zwemmer’s Bol Masterclass kopen? 

Ik schrok in eerste instantie van de prijs, maar de prijs is eerlijk. Helemaal als je nagaat wat je na de training gaat verdienen. Daarnaast zijn er een heleboel extra’s die de training dubbel en dwars waard maken. 

Winston heeft een kortingspagina gemaakt waar je de meest recente prijs van de cursus vindt. Deze vindt je hieronder. Na de gratis-training krijg je de kortingsprijs te zien.

Lees hier het interview met Jia Ruan de compagnon van Winston en oprichter van de Bol Masterclass.

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

ELEKTRA ZELF AANLEGGEN?

Dit kun je veilig doen met één van onze elektra schema’s

CAMPER BOUW UITBESTEDEN?

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy