Gratis meer website bezoekers – Zó doe je dat!

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Gratis website bezoekers zijn natuurlijk de beste bezoekers voor op je website.

Bijna iedereen die een website heeft vindt het ook belangrijk dat deze gelezen wordt door anderen.

Maar hoe zorg je er nu voor dat je veel bezoekers krijgt en dat dit aantal wekelijks groeit?

Voordelen van gratis website bezoekers

– Jouw website stijgt in waarde

– Bezoekers zijn gerichte bezoekers

– Je kunt verdienen aan gratis bezoekers, zonder dat het hen maar iets kost

Je kunt natuurlijk gaan adverteren. Zo creëer je naamsbekendheid en wellicht zullen je organische zoekresultaten hierdoor ook stijgen. Een gewaagde, onzekere optie zo lijkt het mij.

Een slimmere aanpak is ervoor zorgen dat je meer gratis bezoekers op je website krijgt. Zonder ook maar 1 cent uit te geven komen zij terecht op jouw website. Met de juiste aanpak blijven deze ”organische” bezoekers jouw website vinden. En als je jouw website zo heb ingericht kun je hier ook nog eens aan verdienen!

Inmiddels bezit ik meerdere websites en worden deze maandelijks door duizenden mensen bezocht. En daar betaal ik helemaal niks voor!

Lees ook:
Geld verdienen door het toepassen van affiliate marketing op jouw website

Gratis Bezoekers via Google

Google is het grootste platform en één van je beste opties om gratis meer bezoekers op je website te krijgen.

google

Grote kans dat jij ook zo op dit blog terecht gekomen bent. Mensen zijn op zoek naar een onderwerp en als jij hier het beste antwoord op kunt geven zal Google dit herkennen en jouw website dus hoog plaatsen in de Google zoekresultaten. 

Zo kun je maandelijks honderden gratis bezoekers verwachten. 

Wil jij weten hoe je een goed geschreven artikel schrijft dat hoog terecht komt in de Google zoekresultaten? En zodoende hier dus ook nog aan kunt verdienen? Hier heb ik een uitgebreid blog over geschreven, waarin ik 5 noodzakelijke tips geef.

Gratis bezoekers via Social Media

Het verbaasd je misschien niet dat social media na Google een geweldige bron is voor gratis bezoekers op je website.

facebook

Social media wordt steeds meer gebruikt en er zijn dus ook een aantal kanalen waarmee je een groot bereik kunt hebben. 

Op deze kanalen plaats je waardevolle links naar jouw website. 

Het grote verschil met Google is dat je actiever moet zijn op je kanaal wil je interessant zijn en bezocht worden. Je kunt in gesprek gaan met mensen op social media over een onderwerp waar jouw website over gaat.

Onthoud wel dat je voorzichtig bent met het plaatsen van jouw linkjes. Mensen waarderen spam gedrag niet.

 Youtube

Je kunt gratis bezoekers verwachten via Youtube door het uploaden van een video op jouw kanaal. 

Er zijn miljoenen mensen die geen artikel willen lezen, maar graag video uitleg willen. Daarom is Youtube na Google de grootste zoekmachine. 

Facebook

Facebook bestaat al sinds 2004 en is alles behalve gedateerd. Met 1.62 miljard dagelijkse bezoekers is het het best bezochte social media platform.

Een Facebook pagina beginnen over jouw website om zo meer bezoekers te krijgen is een prima idee. Daarnaast heeft Facebook een zoekmachine geïntegreerd. Dus zo kunnen ouderen berichten van jouw makkelijk terug gevonden worden.

Pinterest

Pinterest is een platform waarmee de bezoeker leuke ideeën kunt opdoen.

Zo kun jij van jouw artikel een leuke pin maken, die je vervolgens plaatst op je pinterest pagina. Ook Pinterest heeft een zoekmachine die graag het beste antwoord wilt geven op de vraag van een bezoeker. 

Mijn Pinterest Pins worden maandelijks 32 duizend keer bekeken. Hieruit haal ik maandelijks meer dan duizend gratis bezoekers voor mijn website.

Instagram

Instagram is ontzettend populair kanaal. Vooral onder de jongere doelgroep is dit in de smaak.

Om meer gratis bezoekers te krijgen op je website is Instgram echter een lastig kanaal. Dit komt omdat Instagram bezoekers niet perse op zoek zijn naar een website of geschreven artikelen. 

Uiteraard is Instagram een krachtig platform, maar om op kortere termijn meer gratis bezoekers te krijgen zullen de andere opties beter werken.

Gratis bezoekers zijn de kracht van een sterke website

Veel gratis bezoekers (organische bezoekers) maken een website waardevol.

Hoe meer bezoekers je dus gratis weet te verkrijgen op je website hoe meer jouw website waard wordt. Niet alleen voor jezelf en de lezers, maar ook in geld. 

Je betaald niets voor deze bezoekers. Zij komen dag en nacht op jouw website terecht zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen. Daar zit natuurlijk een lucratief verdienmodel in.

Ben jij nog niet begonnen met het verkrijgen van gratis bezoekers op je website? Of ben je wel begonnen, maar moet dit sneller en beter? 

Dan vind je 1 van deze artikelen vast interessant.

5 Tips schrijven van een winstgevend blog

Geld verdienen met affiliate marketing in 2024

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *