geld verdienen met een website

Geld Verdienen met een Website? Zo doe je dat!

Waarschijnlijk ben je op zoek naar manier om geld te verdienen met een website?
Anders had je niet op deze pagina geklikt. 🙂

Je hebt misschien al een website en je wilt weten hoe je hier geld mee kunt verdienen. Of je hebt nog geen website, maar je wilt een website gaan maken om geld mee te verdienen. Website eigenaar of niet, het is sowieso aan te raden deze videotraining te volgen. Deze videotraining laat je precies zien hoe je een winstgevende website opzet.

Geld verdienen met websites gebeurd elke dag, zelfs in weekenden en zelfs ‘s nachts als je ligt te slapen. Het geweldige aan geld verdienen met een website is; wanneer jij het goed doet, het een passief inkomen is.

Er zijn genoeg manieren om geld te verdienen met een website. Hoe je dit doet? Hieronder bespreek ik exact op welke manieren je geld kunt verdienen of dit makkelijk is en of je er veel mee kunt verdienen.

Laten we beginnen!

Google Adsense

 • moeilijkheidsgraad: makkelijk
 • inkomsten: laag

Een makkelijke manier om (extra) geld te verdienen met je website is via Google Adsense advertenties. Google Adsense is een advertentienetwerk van Google. Het netwerk is afhankelijk van Google Ads. Adverteerders plaatsen vanuit dit programma advertenties die (als jij dit toestaat) mogelijk op jouw website terecht komen.

Onderstaande advertentie is zo’n Google Adsense advertentie. Alleen al doordat je de advertentie gezien hebt verdien ik hieraan. Nog minder dan 1 cent hoor! Wanneer iemand hier op klikt dan wordt het hooguit 2 cent.

Als je veel bezoekers per maand hebt op je website dan kan je dus leuk wat ”extra” geld verdienen. Ik zeg ”extra” geld omdat ik je niet wil teleurstellen. Als je gemiddeld zo’n 2 cent per klik ontvangt heb je 500 klikken nodig om 100,- euro te verdienen.

geld verdienen met een website

Google Adsense is helemaal gratis en je hebt het al binnen een aantal minuten op je website geïntegreerd.

Websites verkopen

 • moeilijkheidsgraad: moeilijk
 • inkomsten: hoog

Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je geld wilt verdienen met je website. Het is toch zeker wel het benoemen waard.

Misschien heb jij een gewilde domeinnaam, veel bezoekers per maand of goede content op je website. Dan kun je eraan denken jouw website te verkopen.

Er zijn mensen die websites opzetten puur met de intentie deze te verkopen.

Het bedrag hoeveel een website opbrengt kan behoorlijk zijn. Hoeveel jouw website waard is en waar je deze kunt verkopen? Op sitedeals of op websitetekoop kun je dit vinden.

Advertentieruimte aanbieden in je website

 • moeilijkheidsgraad: gemiddeld
 • inkomsten: laag – gemiddeld

Dit lijkt een klein beetje op Google Adsense, maar het is het niet. Je kunt advertentieruimte aanbieden op je website. Je ontvangt dan geld voor het beschikbaar stellen van ruimte op je website. Dit bedrag ontvang je dus sowieso. Je bent niet afhankelijk van het aantal klikken.

Het lijkt een beetje op hetzelfde principe als een reclamebord langs de weg, maar dan online.

geld verdienen met je website

Het is alleen interessant om advertentieruimte aan te bieden wanneer je redelijk wat bezoekers per maand hebt. Je moet een beetje denken aan 2.000 bezoekers per maand. Op sitedeals kun je advertentieruimte aanbieden.

Geld verdienen met je eigen Webshop/dropshipping

 • moeilijkheidsgraad: gemiddeld
 • inkomsten: hoog

Een eigen webshop opzetten is makkelijk dan je nu misschien denkt. Zelfs zonder enige technische kennis kun je tegenwoordig een winstgevende webshop beginnen. 

Er worden jaarlijks in Nederland duizenden webshops gestart om vervolgens weer binnen een jaar af te haken. Zij weten niet wat jij nu gaat ontdekken.

Belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden is:

  • doelgroep 
   Veel beginnende webshops hebben een veel te grote doelgroep en verkopen juist daarom niets.
  • SEO
   Zonder SEO is je webshop nergens. Niemand die je kunt vinden op het internet. En dat is juist zo belangrijk.
  • goede reviews
   Reviews worden anno 2022 steeds belangrijker. Of je product gekocht wordt of niet, staat of valt bij een goede review

Dit is natuurlijk heel algemeen benoemt. In de Bol Mastery (dit is een kortingslink) word alles stap-voor-stap uitgelegd. Dit is een bewezen winstgevende strategie. 

Garantie van 10.000 Euro per maand – Zo niet? Geld Terug

 • 11 weken coaching traject
  • 20 stuks aan producten die je direct kan verkopen
 • Exclusieve content en nieuwe strategieën
 • Extra mindset en zelfontwikkeling training
 • 24/7 support van ervaren bol verkopers (30K+ P/M)

Geld verdienen met eigen producten en diensten verkopen op je website

 • moeilijkheidsgraad: gemiddeld – hoog
 • inkomsten: gemiddeld – hoog

Het kost even tijd, maar een eigen product of dienst verkopen via jouw website is geweldig. Het maken van een eigen product hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Online producten of diensten zijn het makkelijkst te maken en te verkopen.

Denk dan e-boeken, e-cursussen of videotrainingen.
Wanneer je eenmaal het product online hebt staan en je verkoop geautomatiseerd hebt hoef je er niet veel meer aan te doen. Het is alleen van belang dat je bezoekers krijgt naar jouw website.

Producten verkopen doe je met een software programma die je installeert op je website. De beste software programma’s met de beste betaalpagina’s vind je in dit artikel.

Onderschat niet de waarde van een goede betaalpagina, want op deze pagina komt de betalende klant die je nog niet heeft afgerekend. Een goede betaalpagina zorgt ervoor dat een geintereseerde klant afrekent en misschien nog wel iets extra’s afrekent. Een slechte betaalpagina kost je alleen maar geld.

Wil jij maandelijks meer bezoekers, meer klanten en meer sales genereren? Dan kun je misschien wel wat hulp gebruiken. Dennis van Master Marketeer laat jouw website explosief groeien! Het is een kwestie van tijd voordat je succesvol bent op het internet!

geld verdienen met een website

Geld verdienen met je website als Affiliate Marketeer

 • moeilijkheidsgraad: gemiddeld
 • inkomsten: hoog

Zelf ben ik affiliate marketeer en vind ik dit de leukste en beste manier om geld te verdienen met je website. Ik beheer meerdere websites waarmee ik geld verdien doordat bezoekers via mijn websites producten kopen van derden. Hier ontvang ik dan weer commissies voor.

Ik verdien honderden euro’s per maand met het promoten van andermans producten. Het mooiste hieraan is: ik hoef dus geen product op de markt te brengen en ook niks aan klantenservice te doen. Ook wanneer ik niet actief op mijn website zit maak ik verkopen. Een dagje naar het strand of gewoon thuis voor de buis en je verdient geld zonder dat jij het op dat moment door hebt.

Als je al een website hebt en je wilt geld verdienen met affiliate marketing dan hoef je jezelf alleen nog maar aan te melden bij een affiliate programma. Zoek een product dat dichtbij jouw website staat. Dat is het makkelijkst.

Heb je nog geen website, maar wil je wel geld verdienen met affiliate marketing?
Wil je weten hoe ik succesvol ben geworden als affiliate marketeer?
Ik ben succesvol geworden door de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko. Ik had totaal geen marketing ervaring, geen technische knobbel en toch sta ik waar ik nu ben! Gelukkiger dan ooit!

Maximale korting? Dat kan gelukkig. We willen allemaal het beste product en het liefst zo weinig mogelijk betalen. Dan heb ik goed nieuws voor jou! Met onderstaande knop ontvang je maximale korting!

Het laatste wat ik je meegeef voordat je begint. Kies een manier die bij jou past, werk hard voor je eigen succes, niemand anders die het voor je gaat doen!

Wil jij net als ik geld verdienen op reis? Ontdek welke mogelijkheden je allemaal hebt!

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

GELD VERDIENEN OP REIS

Met onze GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy