Geld Verdienen zonder Website? De 4 beste manieren van 2024

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?đŸ€—

Geld verdienen zonder website? Ja dat is mogelijk. Er zijn zelfs een heleboel manieren waarop je dit kunt doen. Producten verkopen (ook al zijn ze niet van jou), advertenties maken en enquĂȘtes invullen zijn een aantal populaire manieren.

Hoe je dit doet? Dat ga ik je precies uitleggen in dit blog

Er worden jaarlijks biljoenen verdient op het internet, met of zonder website. Ik doe aan beide manieren.

Geld verdienen zonder website is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt en dat is ook zo bij geld verdienen met een website. Je hebt gezond verstand nodig, een beetje discipline en dit blog natuurlijk.

1. Affiliate marketing zonder website

Bij affiliate marketing worden producten of diensten gepromoot van een ander bedrijf in ruil voor een commissie. Dit populaire online verdien kun je op elk platform toepassen, dus ook als je geen website hebt. Platformen naast een website die veel worden gebruikt om affiliate marketing op toe te passen zijn: Facebook, Instagram, TikTok en Pinterest

Bij affiliate marketing zijn drie partijen betrokken: (1) de adverteerder, de eigenaar van het product of dienst, (2) de promotor (publisher), diegene die de product-advertentie plaatst en (3) het affiliate netwerk, diegene die de unieke link maakt van het product.

Als promotor ook wel affiliate publisher genoemd, sluit je jezelf aan bij een affiliate netwerk. Dit netwerk geeft jou een unieke link van het product dat je wilt promoten. Deze unieke link bevat een reeks cijfers en letters die aan jouw account gekoppeld is. Zo kan het netwerk bijhouden hoeveel kliks er via jou naar het product gemaakt zijn en weten ze ook wanneer diegene iets gekocht heeft via jou. De commissies die je verdient hieraan worden bijgehouden in je account en kun je laten uitbetalen op je rekening.

HOE WERKT affiliate marketing

Welke producten kun je allemaal als affiliate promoten?

Bijna alle producten op het internet zijn te promoten als affiliate. Bedrijven hebben zelf een affiliate programma of zijn aangesloten bij een affiliate netwerk die dit programma voor hun verzorgen.

Zo zijn alle producten op Bol.com, Hema, Booking.com, Decathlon, Corendon en nog veel meer te promoten. Bol.com heeft zijn eigen affiliate programma, maar de rest in het voorbeeld zijn aangesloten bij een affiliate netwerk.

Kan iedereen producten promoten als affiliate?

Ja iedereen kan affiliate publisher worden. Echter zijn er wel een aantal voorwaarden die je moet accepteren en waaraan je moet voldoen.

De meest voorkomende regel is dat je niet aan jezelf mag verkopen. Zo mag je dus niet een unieke link gebruiken om korting te krijgen op producten. Dit heeft het affiliate netwerk gelijk door en dan wordt je account verwijdert.

Bij sommige affiliate programma’s moet jouw platform voldoen aan bepaalde criteria. Zo wilt de adverteerder voorkomen dat die in verband wordt gebracht met content waar deze niet achter staat.

Hoe je affiliate producten vindt en deze met een goede strategie plaatst kun je doen met behulp van de Ultimate Marketing Guide of gebruik 1 van de suggesties hieronder.

Geld verdienen zonder website, maar met Instagram

Net zoals Facebook is Instagram een social media platform waar je affiliate linkjes op kunt plaatsen. In jouw Instagram account kun je een shop aanmaken. In deze shop vertel je over de producten die jij interessant vindt en zodra mensen hier op klikken en of overgaan tot aankoop ontvang jij geld. Deze producten hoeven dus niet van jou zelf te zijn.

Naast dat je een shop kunt maken kun je ook via linktree, linkpop of everlinks een link plaatsen in je profiel. Deze link toont een profiel van jou met al jouw unieke links.

Instagram is een populair kanaal om geld mee te verdienen en veel mensen is dat al gelukt. Aan te raden valt ook om het Instagram blueprint te gebruiken van de Money Mastermind. Daarin vind je allerlei geld verdienen online cursussen waaronder het Instagram blueprint.

Geld verdienen zonder website, maar met Facebook

Een eenvoudige manier om geld te verdienen zonder website is met Facebook. Facebook is 1 van de grootste sociale platforms. De betrokkenheid van bezoekers bewijst hoger te zijn dan met Instagram, maar dit is ook weer afhankelijk van het onderwerp van je kanaal.

geld verdienen zonder website

Facebook pagina’s

Iedereen kan gratis een Facebook pagina opzetten. Met leuke aanstekelijke teksten, populaire afbeeldingen en betrokkenheid kun je toch al gauw een hoop volgers krijgen.

Daarbij plaats je op je pagina waardevolle informatie voor je volgers. Bij deze waardevolle informatie plaats je jouw unieke affiliate link. Wanneer zij hier op klikken en of iets aanschaffen verdien jij geld via facebook.

Facebook groepen

Misschien nog wel een eenvoudigere manier dan met een Facebook pagina is met Facebook groepen. Er bestaan ontzettend veel Facebook groepen. Het enige wat jij moet doen is je hiervoor aanmelden en jouw affiliate link plaatsen in deze groep.

Doe dit wel op een subtiele en leuke manier. Als je alleen jouw link plaatst zonder enige tekst of uitleg, dan is de kans groot dat je uit de groep wordt gegooid. Let op! Sommige Facebook groepen hebben in hun reglementen staan dat je geen affiliate links mag plaatsen. Het beste is om in deze Facebook groepen mensen te verwijzen naar jouw Facebook pagina. Altijd op een leuke, niet vragende manier. Dit werkt het beste!

Facebook advertenties

Via Facebook advertenties kun je heel specifiek een doelgroep benaderen. Je kiest een leuk product om te promoten. Vervolgens ga je via Facebook gericht op zoek naar mensen die hier geĂŻnteresseerd in zijn. Het voordeel hiervan is dat je zeker bent dat mensen die jouw bericht zien hier ook interesse in hebben. Dat heeft Facebook al voor jou uitgezocht.

In dit filmpje hieronder van Jacko Meijaard wordt alles duidelijk uitgelegd. Dit is een snelle manier van geld verdienen zonder website. Een duurzame manier is het niet. Je verdient geld zolang mensen jouw advertenties zien en misschien ook wel even daarna, maar de kliks stoppen zodra je jouw advertentie stopt.

Geld verdienen zonder website, maar met Pinterest

Wist je dat je zelf pins kunt maken? Alle pins op Pinterest zijn door iemand gemaakt en grote kans dat diegene dit met Canva heeft gedaan. In Canva kun je heel makkelijk mooie pins maken. Er zijn zelfs al templates die je kunt gebruiken als je zelf minder creatief bent.

Aan de pins in Pinterest kun je een link koppelen. Waar deze link naar toe verwijst kun jij bepalen en dus kan dit ook via jouw unieke affiliate link zijn.

2. Online jouw eigen product verkopen zonder website

Heb jij een product of dienst die je eenmalig of via een abonnement wilt verkopen en kun je dit prima zonder website doen? Waarschijnlijk krijg je op een andere manier jouw product onder de aandacht bij het publiek. Groot gelijk dat je dan geen webshop wilt laten bouwen. Binnen 5 minuten heb jij jouw betaalpagina online met de Plug&Pay Checkout.

Uniek aan de Plug&Pay Checkout is dat je jouw betaalpagina helemaal kunt aanpassen naar smaak en dat je eenvoudig kassakoopjes en one-click upsells kunt toevoegen. Daarbij zit het affiliate programma van Plug&Pay bij de prijs inbegrepen. Zo kun je anderen jouw product laten promoten om het bereik nog groter te krijgen.

eigen product op betaalpagina

3. Social Media Marketing

Bedrijven duizenden euro’s laten betalen voor Ă©Ă©n simpele service die jij ze bied. 

Veel kleine tot medium grote bedrijven hebben geen advertentieafdeling. En zij besteden dit uit aan een derde partij. Zij hebben hier flinke bedragen voor over. Helemaal als dit betekent dat zij meer inkomsten genereren door jouw ontwikkelde advertenties. Het creĂ«ren van kwaliteit advertenties kun je niet binnen een dag leren. Je hebt vast van Facebook ads en Google ads gehoord. Misschien zelfs een keer een advertentie gemaakt. Wil jij je brood hiermee verdienen dan ben je waarschijnlijk jaren bezig om dit jezelf aan te leren.  

In de Money Mastermind kun je kiezen voor de Social Media Manager Blueprint. Hierin leer je alles over social media en advertenties. Daarnaast kun je uit allerlei andere cursussen kiezen die jouw online geld leren te verdienen. Allemaal voor dezelfde prijs van p.m. 19,95.

4. Geld verdienen zonder website, maar met spaarprogramma’s

Een makkelijke manier om geld te verdienen zonder website is met EuroClix. Dit is een spaarprogramma waar je punten kunt sparen en deze kun je omruilen voor waardebonnen of geld.

geld verdienen zonder website
Totale winst van EuroClix leden

Je verdient geld door enquĂȘtes in te vullen, aankopen te doen via EuroClix en andere leden aan te brengen. Aanmelden kost 2 minuten en daarna begin je gelijk met geld verdienen.

EuroClix is het beste spaarprogramma’s. Je verdient hier het meeste per enquĂȘte in de minste tijd.

Inschrijven bij beide programma’s werkt het beste. Je hebt dan altijd wel een enquĂȘte waaraan je kunt deelnemen. En dus meer zekerheid om geld te verdienen.

Update en tip: verdien geld met online opdrachten via Clickworker. Je meld je aan, vervolgens vul je jouw voorkeuren in. en je ontvangt vrijwel direct goed betaalde opdrachten.

Welke manier van geld verdienen ga je kiezen?

Hierboven zijn de beste manieren van 2024 beschreven om geld te verdienen zonder website. Ik neem aan dat je hier wel een keuze uit kunt maken. Mijn advies aan jou is: Wacht niet te lang. Jij bent degene die actie moet ondernemen, niemand anders die het voor jou doet.

Sommige mensen wachten tot later, omdat dit niet het juiste moment zou zijn. Dit zijn mensen die nooit geld gaan verdienen met het internet.

Wil je precies weten hoe je geld kunt verdienen met Affiliate Marketing? Dit is mijn favoriete manier. Ik heb hier een uitgebreid blog over geschreven!

Heb jij nog een manier van geld verdienen zonder website die zeker in deze lijst thuis hoort? Laat het weten via onderstaande reacties! Ik ben zeer benieuwd!

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy