Geld Verdienen zonder Website? De 6 beste manieren van 2023

Geld verdienen zonder website?

Is het mogelijk om online geld te verdienen zonder een website te maken? Het antwoord: ja! Dat is zeker mogelijk. Wanneer je dit goed weet te doen kun je hier een hele hoop geld mee verdienen zelfs!

Hoe je dit doet? Dat ga ik je precies uitleggen in dit blog!

Er worden jaarlijks biljoenen verdient op het internet, met of zonder website. Ik doe aan beide manieren. Geld verdienen zonder website is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt en dat is ook zo bij geld verdienen met een website. Je hebt gezond verstand nodig, een beetje discipline en dit blog natuurlijk.

Geld verdienen met jouw nieuwe eigen bedrijfje?
Hier vind je 51 eigen bedrijf Ideeën om een goede start mee te maken.

Het is belangrijk als je geld wilt verdienen op het internet zonder website, maar via een social media platform dat je jezelf aanmeld bij een affiliate programma. Ben je nog niet helemaal bekend met affiliate marketing? Dat maakt niet uit! Lees dan even het artikel ”affiliate marketing in 2023”. Zo ben jij helemaal up to date.

Oké! Je bent nu bekend met affiliate marketing en je hebt je aangemeld bij een affiliate programma!

Dit zijn de 6 beste manieren om geld te verdienen zonder website anno 2023!

Geld Verdienen zonder website, maar met Facebook

Een eenvoudige manier om geld te verdienen zonder website is met Facebook. Facebook is het grootste sociale netwerk en daardoor ook het beste netwerk om zonder website geld te verdienen.

geld verdienen zonder website

Facebook pagina’s

Je kunt gratis een Facebook pagina opzetten. Door een leuke Facebook pagina op te zetten met aanstekelijke teksten en populaire plaatjes creëer je in een relatief korte tijd een hoop volgers.

Je plaatst op je pagina waardevolle informatie voor je volgers. Dit kan in de vorm van re-posts, leuke berichtjes, foto’s en video’s. Jouw pagina word hierdoor alsmaar meer gevolgd.

Volgers zijn jouw potentiële kopers. Je kunt via jouw Facebook pagina eens in de zoveel tijd een product promoten. Dit kan zijn:

Bij de link die je plaatst vertel je waarom je dit product zo gaaf vind en waarom anderen dit product nodig hebben. Je kunt niet te vaak zo’n link plaatsten op je pagina. Dit hebben je volgers door. Je moet dus vooral waardevolle informatie geven en eens in de zoveel tijd op een subtiele manier een product promoten.

Facebook groepen

Misschien nog wel een eenvoudigere manier dan met een Facebook pagina is met Facebook groepen. Er bestaan ontzettend veel Facebook groepen. Het enige wat jij moet doen is je hiervoor aanmelden en jouw affiliate link plaatsen in deze groep.

Doe dit wel op een subtiele en leuke manier. Als je alleen jouw link plaatst zonder enige tekst of uitleg, dan is de kans groot dat je uit de groep wordt gegooid. Let op! Sommige Facebook groepen hebben in hun reglementen staan dat je geen affiliate links mag plaatsen. Het beste is om in deze Facebook groepen mensen te verwijzen naar jouw Facebook pagina. Altijd op een leuke, niet vragende manier. Dit werkt het beste!

Facebook advertenties

Via Facebook advertenties kun je heel specifiek een doelgroep benaderen. Je kiest een leuk product om te promoten bij bijvoorbeeld PayPro. Vervolgens ga je via Facebook gericht op zoek naar mensen die hier geïnteresseerd in zijn. Het voordeel hiervan is dat je zeker bent dat mensen die jouw bericht zien hier ook interesse in hebben. Dat heeft Facebook al voor jou uitgezocht.

In dit filmpje hieronder van Jacko Meijaard wordt alles duidelijk uitgelegd. Dit is een snelle manier van geld verdienen zonder website. Een duurzame manier is het niet. Je verdient geld zolang mensen jouw advertenties zien en misschien ook wel even daarna, maar op een gegeven moment houdt het op.

Wil je een manier vinden om geld te verdienen online die voor jou dag en nacht werkt, jaar in jaar uit? Het is geen snel geld, maar wel een duurzame manier van (veel) geld verdienen online. Je bouwt jouw eigen passieve inkomen op en zolang je deze onderhoudt blijft dit inkomen voor jou werken! De videotrainingen van de Afilliate Marketing Revolutie leggen stap voor stap uit hoe jij dit inkomen kunt krijgen.

Social Media Marketing Agent

Bedrijven duizenden euro’s laten betalen voor één simpele service die jij ze bied. 

Veel kleine tot medium grote bedrijven hebben geen advertentieafdeling. En zij besteden dit uit aan een derde partij. Zij hebben hier flinke bedragen voor over. Helemaal als dit betekent dat zij meer inkomsten genereren door jouw ontwikkelde advertenties. Het creëren van kwaliteit advertenties kun je niet binnen een dag leren. Je hebt vast van Facebook ads en Google ads gehoord. Misschien zelfs een keer een advertentie gemaakt. Wil jij je brood hiermee verdienen dan ben je waarschijnlijk jaren bezig om dit jezelf aan te leren.  

Met de Agency Masterclass videotraining gaat dit veel sneller. Dit is een bewezen videotraining die jou alles leert wat je moet weten om een winstgevende ads agency op te zetten.

Er is zelfs een kosteloze training opgezet om je op weg te helpen. Hier zijn wel altijd maar een beperkt aantal plekken voor.

Geld Verdienen zonder website, maar met Instagram

Er worden miljarden verdient via Instagram en daarom is dit ook een zeer aan te raden manier als je geld wilt verdienen zonder website.

Geld verdienen met je Instagram profiel

Je kunt gratis en zeer eenvoudig een Instagram profiel aanmaken. Misschien heb je al een populair Instagram profiel of wil je meer populaire Instagram profielen hebben.

De makkelijkste manier om geld te verdienen met je Instagram profiel is om een onderwerp te kiezen waarvan je weet dat deze populair is. Bijvoorbeeld: Puppy’s, kleine katjes, make-up, kleding, etc.

Je kunt ook je Instagram profiel over jezelf laten gaan, maar ook dan is het belangrijk dat je een specifieke doelgroep aanspreekt.

Stappenplan om geld te verdienen met je Instagram profiel:

 • Maak een Instagram account.
 • Kies een niche/onderwerp waarvan je weet dat deze populair gaat worden.
 • Zoek naar populaire content:
  • op Intagram en repost dit.
  • op buzzsumo.com, dit is een website waar de meest populaire content op staat van de belangrijkste influencers. Plaats dit soort berichten op je Instagram. Ik weet zeker dat je veel likes gaat krijgen.
 • Vergeet nooit:
  • hashtaggen
  • taggen
  • locatie toevoegen
 • ”Volg” en ”niet meer volgen” van andere Intagrammers. Deze tactiek vergoot jouw aantal volgers. Doe dit subtiel. Als je te veel Instagrammers verwijdert op 1 dag word je account gestraft.
 • Reageer op je reacties, vooral in het eerste half uur nadat je een bericht hebt gepost.
 • Plaats affiliate links in je bio met een linkshortener.

Geld verdienen via advertentiewebsites

Je kunt advertenties plaatsen op websites waarvan je weet dat mensen erop komen omdat zij iets willen kopen. Bijvoorbeeld een marktplaats of speurders. Op deze website kun je heel gemakkelijk inspelen op de markt. Het is een manier die niet vaak gebruikt word, dus dat betekent dat er weinig competitie is.

Geld verdienen zonder website, maar met spaarprogramma’s

Een makkelijke manier om geld te verdienen zonder website is met EuroClix. Dit is een spaarprogramma waar je punten kunt sparen en deze kun je omruilen voor waardebonnen of geld.

geld verdienen zonder website
Totale winst van EuroClix leden

Je verdient geld door enquêtes in te vullen, aankopen te doen via EuroClix en andere leden aan te brengen. Aanmelden kost 2 minuten en daarna begin je gelijk met geld verdienen.

EuroClix is het beste spaarprogramma’s. Je verdient hier het meeste per enquête in de minste tijd. Toluna verdient een goede 2e plek. Ook omdat dit programma een vriendelijke mobiele app heeft.

Inschrijven bij beide programma’s werkt het beste. Je hebt dan altijd wel een enquête waaraan je kunt deelnemen. En dus meer zekerheid om geld te verdienen.

Update en tip: verdien geld met online opdrachten via Clickworker. Je meld je aan, vervolgens vul je jouw voorkeuren in. en je ontvangt vrijwel direct goed betaalde opdrachten.

Welke manier van geld verdienen ga je kiezen?

Hierboven zijn de beste manieren van 2023 beschreven om geld te verdienen zonder website. Ik neem aan dat je hier wel een keuze uit kunt maken. Mijn advies aan jou is: Wacht niet te lang. Jij bent degene die actie moet ondernemen, niemand anders die het voor jou doet.

Sommige mensen wachten tot later, omdat dit niet het juiste moment zou zijn. Dit zijn mensen die nooit geld gaan verdienen met het internet.

Wil je precies weten hoe je geld kunt verdienen met Affiliate Marketing? Dit is mijn favoriete manier. Ik heb hier een uitgebreid blog over geschreven!

Heb jij nog een manier van geld verdienen zonder website die zeker in deze lijst thuis hoort? Laat het weten via onderstaande reacties! Ik ben zeer benieuwd!

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

ELEKTRA ZELF AANLEGGEN?

Dit kun je veilig doen met één van onze elektra schema’s

GELD VERDIENEN OP REIS

Met ons GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

CAMPER BOUW UITBESTEDEN?

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VERGEET JE GRATIS E-BOOK NIET

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN​

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis

GRATIS E-BOOK

WELKOMSTCADEAU!

24 MANIEREN OM OP REIS GELD TE VERDIENEN

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de download knop in en ontvang het e-book direct.

vrolijk op reis book geld verdienen op reis
Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy