Van 9 tot 5 Baan naar Fulltime Reiziger. Hoe doe je dat?

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Wil jij weten hoe je als Fulltime reiziger rond kunt komen? Hoe Fulltime reizigers altijd op fantastische bestemmingen zijn en altijd maar mooie reizen aan het maken zijn? Moeten zij niet werken?

Inhoud:

 • Een passief inkomen opbouwen met Affiliate Marketing.
 • Financiële zekerheid door Online Opdrachten uit te voeren.
 • Influencer opdrachten binnenhalen en geld mee verdienen.

Dit blog leert je hoe je zelfs zonder spaargeld Fulltime reiziger kunt worden. Anders dan andere blogs over dit onderwerp draai ik er niet omheen hoe je dit kunt worden en daarom is dit ook mijn best gelezen blog. Ik geloof dat dit blog je zoveel meer duidelijkheid gaat geven over hoe je Fulltime reiziger kunt worden. Eindelijk ga je snappen hoe dit mogelijk is. Dit blog gaat gewoonweg je leven veranderen! Het voelt heerlijk: vrijheid, financiële zekerheid, geen 9-5 mentaliteit. Eindelijk kun je maandenlang in die foute korte broek lopen als jij dat wilt. 😛 

VERDIEN GELD OVERAL TER WERELD

– Affiliate Marketing Videotrainingen
– Passief Geld Verdienen
– Aanmelden binnen 2 minuten

In dit blog leg ik exact uit hoe ik mijn 9 tot 5 baan heb opgezegd om een leven als Fulltime reiziger te beginnen.

Geld verdienen als Fulltime reiziger met deze 3 stappen

Wanneer je rond wilt komen als Fulltime reiziger is het belangrijk dat je overal ter wereld geld kunt verdienen vanachter je laptop. Je kunt natuurlijk ook Geld Verdienen op andere manieren en de wereld zien, maar als Fulltime reiziger wil je totale vrijheid om te werken waar en wanneer jij wilt! En dat gaat het best online vanachter je laptop. 

Fulltime reiziger

Stap 1: een passief inkomen gaan opbouwen

Een passief inkomen geeft je de financiële vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer jij dat wilt. Als Fulltime reiziger is dat natuurlijk het ultieme gevoel! Een passief inkomen opbouwen is hard werken vooral in het begin, maar als je dit eenmaal hebt hoef je dit alleen nog maar te onderhouden. Dit inkomen werkt voor jou zelfs als jij ligt te slapen, dus ook wanneer jij bij die mooie waterval staat of aan dat schitterende strand ligt, dan verdien jij gewoon geld.

Je kunt elk moment starten met het opbouwen van jouw passieve inkomen¹. Thuis in Nederland of tijdens jouw reis. Dat maakt niet uit. Je moet er wel hard voor willen werken. Het komt je niet aanwaaien. Maar wanneer je eenmaal verkopen gaat maken en een passief inkomen verdient geeft dit het vrijheidsgevoel waar je als Fulltime reiziger naar op zoek bent!

Start van je passieve inkomen

Hoe begin je nu een passief inkomen op te bouwen? Je hebt er vast weleens van gehoord. Affiliate Marketing is het promoten/verkopen van andermans producten in ruil voor commissie. 

Het enige wat je moet doen is een platform opzetten waar je Affiliate Marketing op toe kunt passen. Je zorgt ervoor dat dit platform 24/7 online staat. Gelukkig bestaan er al genoeg platforms waar dit op kan. Denk aan websites, Facebook, Instagram, Pinterest enzovoort. Op dit platform verschaf jij waardevolle informatie over het product. Vervolgens wanneer bezoekers overgaan tot aanschaf van het product is dat het moment dat jij jouw commissie verdient.

In dit blog ga ik het hebben over hoe je Affiliate Marketing toepast op websites. Dit is mijn favoriete manier, omdat wanneer jij dit online zet hier niet meer naar om hoeft te kijken. Affiliate Marketing toepassen op Facebook en Instagram² is ook zeer effectief. Hierbij moet je alleen actiever blijven op je kanaal wil dit werken.

Het opzetten van een website klinkt misschien angstaanjagend, maar dit is het totaal niet. Zelf heb ik wel hulp gehad van de trainingen van de Affiliate Marketing Revolutie, omdat ik geen technische kennis heb en ook niet handig ben op het internet.

Deze training is echt door iedereen te snappen. Zolang je een computer tot je beschikking hebt gaat het je lukken.

Stap 1.1

Het opzetten van je website doe je bij een domeinhosting. Dit kun je bijvoorbeeld doen bij Neostrada. Bij Neostrada registreer je jouw domein en kies je een hostingpakket. Als starter betaal je maar 2,54 per maand om je website in de lucht te houden. Geloof me, dit is echt weinig vergeleken met wat je gaat verdienen aan je website. Dit is ook het moment dat je gaat kiezen hoe jouw website gaat heten. Wil je eerst weten welk product je gaat promoten? Neem dan een kijkje bij stap 1.3

Vervolgens ga je WordPress installeren. Dit lijkt heel erg op Microsoft Word. Je bent vast bekend met Word? Blogberichten typen in WordPress is daarom ook heel eenvoudig.

Stap 1.2

Gefeliciteerd! Je hebt nu een website online! Nu kun je een leuk thema kiezen. En je eerste pagina en berichten gaan posten. Maar voordat je berichten gaat plaatsen wil je weten welk product je gaat promoten.

Stap 1.3

Het promoten van een product doe je via een affiliate programma. Zij verzorgen jouw unieke affiliate link. Dit is een link zodat het programma kan zien dat de verkoop via jou is gebeurd. Je meldt je aan bij één van deze 4 affiliate programma’s of nog beter bij alle 4, zodat je alle keuzes hebt!

Wanneer je een verkoop hebt gemaakt zie je dit terug op jouw account.

Stap 1.4

Vervolgens ga je blogberichten typen volgens SEO regels. Daarin verwerk jij jouw affiliate link. Hier komt het harde werk om de hoek kijken. Het is belangrijk dat jij elke week een blogbericht post. Wil jij gevonden worden op het internet dan is het van belang dat je veel berichten online heb staan. En ja, dat willen we want hoe beter jij gevonden kan worden des te meer jij gaat verdienen.

Als je een ijzersterk blogbericht online zet dan ben je binnen. Wanneer jouw blogbericht namelijk vaak gelezen wordt dan vindt Google dit waardevol. Google zal dan dit bericht hoger in Google plaatsen. En dan wordt jouw bericht alleen nog maar vaker gelezen!

Stap 1.5

Opschalen! Na een aantal weken zul je verkopen gaan maken. Dat is echt het beste gevoel dat er is! Je zult nog meer berichten moeten posten om te groeien en nog meer verkopen te maken. Vervolgens kun je een tweede website opzetten en hetzelfde principe toepassen. En daarna een derde, vierde… Nou ja je weet waar ik heen ga. 🙂

Commissie verkopen

Wil je verder groeien met Affiliate Marketing of loop je vast met de bovenstaande stappen? Dan is je kennis toch net te weinig om dit zelfstandig te doen. Dat is niet erg. Ik had zelf ook hulp nodig. Maak dan gebruik van de Affiliate Marketing Revolutie.

Ik heb geen technische kennis en ben ook niet super slim. Maar toch is het mij gelukt een passief inkomen op te bouwen met behulp van de Affiliate Marketing Revolutie.

Ben je er klaar voor? 🙂

Vandaag ontdekken hoe je precies een winstgevende website opzet! Een complete videoreeks, waarin je het beeldscherm ziet van één van de succesvolste affiliate marketeers. En dit gewoon precies na kunt doen!

Er is een kortingspagina voor deze cursus gemaakt die ik hier mag aanbieden. Met deze knop hieronder ben je dus verzekerd van maximale korting, goedkoper ga je het niet vinden.

Succes!

Stap 2: Financiële zekerheid door online opdrachten uit te voeren

Een maandelijks vast inkomen is natuurlijk heel fijn als Fulltime reiziger. Zeker als jouw passieve inkomen uit stap 1 nog niet genoeg is om van rond te komen. Dan kun je ook online opdrachten uitvoeren voor bedrijven. Ook als je wilt gaan reizen zonder spaargeld raad ik het je aan je hierin te verdiepen.

Er zijn genoeg online opdrachten die je kunt uitvoeren. Ook als je geen ervaring hebt, IT’er of grafisch designer bent. Denk bijvoorbeeld aan transcriptie, vertaling, verifiëren van zoekmachines, enquêtes invullen, beoordelen van applicaties of social media kanalen.

Het enige wat je moet weten is waar te beginnen. Hieronder vind je een lijst met bedrijven waar je jezelf kunt aanmelden. Het is zeker aan te raden jezelf bij meerdere bedrijven aan te melden. Zodat je altijd een opdracht hebt om uit te voeren.

Kleine opdrachten

Kleine en gemakkelijke opdrachten waar je gemiddeld 10 tot 12 euro verdient:

 • Euroclix, hier vul je enquêtes in. Inkomen tussen de 4,- en 8,- euro per uur.
 • Toluna, ook hier vul je enquêtes in. Inkomen ligt iets lager dan bij Euroclix.
 • Neevo, voor kleine vertaal en transcriptie opdrachten. Betaling varieert.
 • Clickworker, voor kleine variërende opdrachten. Betaald goed.
 • Tester Work, zoals de naam al zegt test je hier applicaties, zoekmachines en websites. Ik heb hier zelf nog geen opdrachten voor uitgevoerd.
 • Remotasks, kleine gemakkelijke, variërende opdrachten. De website is erg gebruikersvriendelijk. De betalingen zijn wekelijks.

Grote opdrachten

Grotere opdrachten duren iets langer, maar betalen ook beter. Je vult hier je cv in en beantwoord enkele vragen. Ook als je geen ervaring hebt in deze branche kun je opdrachten uitvoeren. Gemiddelde betaling ligt rond de 17,- euro per uur. Hoeveel opdrachten zij hebben verschilt per maand. Op het moment sta ik ingeschreven voor 6 opdrachten van de 8. Voor 3 ben ik goedgekeurd. En dat zonder ervaring!

Fulltime reiziger
Deze afbeelding is genomen in Cloud 9, Bali. Ik ben hier een transcriptie opdracht aan het doen.

Volg de link hierboven en kies in welke opdrachten je geïnteresseerd bent. Zelf heb ik me aangemeld als ”Rater” en voor ”Micro Tasks”. Maar je bent natuurlijk vrij om zelf te kiezen. Vervolgens word je gevraagd een screening door te gaan. Na ongeveer een week krijg je bericht of jouw profiel is goedgekeurd. Vervolgens kun je jezelf aanmelden bij één van de opdrachten.

Bij Lionbridge werkt het iets anders. Je kiest gelijk een opdracht waar jij interesse in hebt en stuurt jouw cv in. Na 2 weken krijg je bericht of je bent goedgekeurd.

Hier kun je terecht als freelancer. Upwork is een groot platform dat freelancer en opdrachtgever dichterbij elkaar brengt in een veilige omgeving. Je kunt hier terecht als je één van deze skills hebt: schrijver, vertaler, web designer, app designer, marketing en administratieve werkzaamheden. Wees niet bang om een kijkje te nemen.

Have fun!

Stap 3: Als Fulltime reiziger kom je op de mooiste plekken en kun je geld verdienen met influencer opdrachten

Deze stap is geen vereiste om Fulltime reiziger te worden. Misschien ben je helemaal niet zo’n fan van social media of post je liever gewoon wanneer jij daar zin in hebt.

Maak je wel graag supergave foto’s en of krijg je al heel veel reacties op je social media kanaal. Dan is het zeker aan te raden jezelf aan te melden bij een influencer netwerk.

Ook zonder influencer netwerk kun je reacties krijgen op je kanaal waaruit een samenwerking kan rollen. Maar maak het voor jezelf gemakkelijk en meld je ook aan bij een netwerk.

Hoe groter je kanaal des te meer je er mee kunt verdienen, maar zelfs met een klein social media kanaal kun je samenwerkingen scoren. Vanaf 3.000 volgers kun je al een leuke samenwerking verwachten. Een maandelijks vast inkomen zal dan nog niet lukken. Daar heb je stap 1 en 2 voor nodig, maar een leuke bijverdienste is zeker mogelijk.

Aanmelden bij deze influencer netwerken is geheel gratis:

In deze blogs hieronder lees je meer over hoe je geld verdient met social media:

 

Wat is de belangrijkste stap die je moet nemen?

Nu heb je alle tools om een Fulltime reiziger te worden! Het enige wat nu nog in de weg staat ben jij zelf! Overwin je angst om uit de vaste routine te stappen. Om te doen waar je altijd al van gedroomd hebt. Stap uit je dagelijkse sleur, om altijd maar naar je weekend toe te moeten leven. Het is het beste gevoel dat er is: om alles uit je week te halen! Vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt, financiële zekerheid, je dromen waarmaken!

Voor de belangrijkste zaken in het leven is de timing altijd waardeloos. Wachten op het juiste moment om je baan op te zeggen? De stand van de sterren zal nooit helemaal kloppen en ook de verkeerslichten zullen nooit allemaal tegelijk op groen staan. Het universum spant niet tegen je samen, maar het doet ook niet alle mogelijke moeite om het je gemakkelijk te maken. De omstandigheden zullen nooit volmaakt zijn. ‘Ooit’ is een ziekte die tot gevolg heeft dat je je dromen met je meeneemt in je graf. Als het belangrijk voor je is en je wilt het ‘ooit een keer’ doen, doe het dan gewoon nu en stel onderweg zo nodig je koers bij. – The 4 hour work week –

Stappen:

 1. De Affiliate Marketing Cursus waardoor wij Fulltime Reizen
 2. Maandelijks Online Geld Verdienen met Euroclix of Clickworker
 3. Geld Verdienen als Influencer via LinkPizza

¹ Passief inkomen
² Geld verdienen met facebook en instagram

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Eén reactie

 1. Hi,

  Mijn passie is reizen en sinds 2012 na mijn defensie tijd heb ik 3 jaar alleen rond de wereld gereist. Veel geleerd van mijzelf en van de wereld. Nu heb ik een zoon van 2 en is mijn plan weer om 3 jaar rond te reizen. Backpackend met hem erbij. Nog leuker en gezelliger! We komen net terug van 3 mnd Nepal en 1 mnd. Thailand. Er is regelmatig gevraagd waarom ik geen vlogs en blogs maak maar ik vraag mij dan altijd af. Wie heeft er de tijd en zin om andersmans leven te bekijken. Ikzelf zit namelijk bijna niet op social media omdat ik het druk heb met leven en genieten…. Plus om die videos te editen lijkt mij ook een hele klus….

  Groetjes Joy & Jay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

VERGEET JOUW KORTING NIET

15% KORTING OP HET AUDIO MAGAZINE
GELD VERDIENEN OP REIS

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de kortingscode knop in en ontvang deze direct.

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

Vind antwoord op de belangrijkste vraag: â€Welk remote werk past bij mij?”