Passie werk

Wanneer je ervoor kiest om digital nomad te worden kies je voor een avontuurlijk leven. Het is een andere manier van leven en werken dan dat je nu gewend bent. Het is een leven vol met vrijheid en flexibiliteit. Als digital nomad werk je locatie-onafhankelijk en verdien je dus ook geld overal ter wereld.

Digital Nomad worden doe je met één van deze 3 mogelijkheden:

1. De meest volledige cursus van Wonderlijk Werken,
alles uitgelegd van A tot Z.

2. Een maandelijks passief inkomen met de Affiliate Marketing Revolutie

3. Digital Nomad E-course van Suzanne van Duijn, auteur Work Hard, Travel Harder 

Mensen worden digital nomad om het werk te kunnen doen wat zij willen, waar en wanneer zij dat willen. Zij vinden betekenisvolle ervaringen vaak belangrijker dan bezittingen. Reizen, sociale contacten onderhouden en veel andere activiteiten zijn dingen die zij het liefste doen.

Het brengt onzekerheden met zich mee vergis je daar niet in, maar als we beslissingen nemen gebaseerd op onze angsten dan zullen we voor altijd gekluisd aan huis zijn. Werkend van 9 tot 5 en toeleven naar het weekend. 

Digital nomad worden is gelukkig steeds meer van deze tijd. Dit komt omdat je tegenwoordig overal ter wereld goed internet hebt. Twintig jaar geleden werd je voor gek verklaard als je alle stabiliteit opgaf voor een nomadisch bestaan. En nog steeds zul je tegengas ervaren als je dit graag wilt. Maar ben je echt vast besloten dan zul je er met zekerheid komen.

Met onderstaande cursussen wordt jouw droom om digital nomad te worden werkelijkheid. 

1. Digital Nomad Worden volledige cursus

Met deze training zet je in minder dan een jaar tijd een locatie-onafhankelijke onderneming op en bereid je je voor op vertrek!

digital nomad worden

Kun je wel wat hulp gebruiken om digital nomad te worden? Dan is deze cursus van Steven en Diana een echte aanrader. Zij zorgen ervoor dat je binnen acht maanden locatie onafhankelijk kunt werken. Dat je meer vrijheid hebt om te kunnen reizen. En dat je geld verdient op een manier die jij leuk vindt!

Deze meest volledige ”Digital Nomad Worden” cursus van Wonderlijk Werken neemt je stap voor stap mee om een succesvol nomadisch bestaan te beginnen. Zo leer je veel over je nieuwe levensstijl en de juiste mindset die daarbij hoort. Twee cruciale factoren bij het worden van een digital nomad. Als laatst ga je samen stap voor stap bouwen aan je eigen bedrijfje. Belangrijk is dat zij jou betrouwbare handvatten geven zodat je verzekerd bent van succes.

Kosten: €99,- p.m.

Naar de meest complete Digital Nomad cursus
van Wonderlijk Werken

2. Affiliate Marketing Revolutie

Met de Affiliate Marketing Revolutie bouw je aan een passief inkomen. Een passief inkomen is een inkomen dat je automatisch elke maand ontvangt. Dit inkomen verdien je omdat je in eerder stadium hier iets voor gedaan hebt. 

Affiliate Marketing Revolutie betrouwbaar

Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je hoe je een website begint naar jouw smaak en hoe je hier affliate marketing op toepast. Dit wordt jouw bron van een passief inkomen. Een passief inkomen geeft vrijheid, omdat je geen uren hoeft te ruilen tegen betaling.

Met de Affiliate Marketing Revolutie kun je dus digital nomad worden. De cursus is ingericht om affiliate marketeer te worden en alles wat erbij komt kijken om succesvol te zijn. Je kunt affiliate marketeer overal ter wereld zijn en zodoende ben je dus locatie onafhankelijk. Het enige wat je nodig hebt is je laptop, internet en een gezonde dosis motivatie.

Benieuwd wat mijn ervaring is met de Affiliate Marketing Revolutie?

Kosten: €47,- (soms €67,-)

De kortingspagina van
de Affiliate Marketing Revolutie

3. Digital Nomad E-course

Suzanne van Duijn is onder andere bekend van de Lonely Planet en de Volkskrant. Zij is partime ondernemer en heeft fulltime de vrijheid om te reizen wanneer ze wilt. 

De cursus die zij heeft gemaakt levert jou locatie-onafhankelijk werk op. Zelfs als je geen expertise heb in online werk. Je weet hoe je klanten moet binnen halen om het digital nomad leven te onderhouden.

Eenmaling €198,-

digital nomad cursus

Ik moet zeggen als ik de inhoud van de cursus zie, de bonussen en alle succes verhalen lees. Is deze prijs zeer schappelijk. 

Je komt het niet vaak tegen een ervaren digital nomad, die zo zelfverzekerd is en ervoor zorgt dat jij ook locatie-onafhankelijk kunt werken. En je dus op reis kunt gaan zo vaak als je wilt!

Van uitstel komt afstel

Kun je geen cursus vinden die bij je past, maar wil je nog steeds digital nomad worden? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook ontvang je direct mijn gratis e-boek ”16 manieren van Geld Verdienen Op Reis”.

Een digital nomad worden is echt niet één van de makkelijkste dingen in het leven. Juist omdat onze maatschappij niet gebouwd is om locatie onafhankelijk te kunnen werken zal dit een moeilijke weg zijn om te bewandelen. Je zult tegengas ervaren van instanties, familie en vrienden. Maar dat is nog geen rede om het niet te doen. Als je iets echt graag wilt, wacht dan niet tot later. Maak er nu werk van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *