Digital Nomad Worden – Zo word je er ook één!

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Wanneer je ervoor kiest om digital nomad te worden kies je voor een avontuurlijk leven. Het is een andere manier van leven en werken dan dat je nu gewend bent. Het is een leven vol met vrijheid en flexibiliteit. Als digital nomad werk je locatie-onafhankelijk en verdien je dus ook geld overal ter wereld.

Digital Nomad worden doe je met één van deze mogelijkheden:


1. Een maandelijks passief inkomen met de Affiliate Marketing Revolutie

2. Boek van Suzanne van Duijn, Work hard Travel harder

Mensen worden digital nomad om het werk te kunnen doen wat zij willen, waar en wanneer zij dat willen. Zij vinden betekenisvolle ervaringen vaak belangrijker dan bezittingen. Reizen, sociale contacten onderhouden en veel andere activiteiten zijn dingen die zij het liefste doen.

Het brengt onzekerheden met zich mee vergis je daar niet in, maar als we beslissingen nemen gebaseerd op onze angsten dan zullen we voor altijd gekluisd aan huis zijn. Werkend van 9 tot 5 en toeleven naar het weekend. 

Digital nomad worden is gelukkig steeds meer van deze tijd. Dit komt omdat je tegenwoordig overal ter wereld goed internet hebt. Twintig jaar geleden werd je voor gek verklaard als je alle stabiliteit opgaf voor een nomadisch bestaan. En nog steeds zul je tegengas ervaren als je dit graag wilt. Maar ben je echt vast besloten dan zul je er met zekerheid komen.

Met onderstaande cursussen wordt jouw droom om digital nomad te worden werkelijkheid. 

1. Affiliate Marketing Revolutie

Met de Affiliate Marketing Revolutie bouw je aan een passief inkomen. Een passief inkomen is een inkomen dat je automatisch elke maand ontvangt. Dit inkomen verdien je omdat je in eerder stadium hier iets voor gedaan hebt.

Met de Affiliate Marketing Revolutie leer je hoe je een website begint naar jouw smaak en hoe je hier affliate marketing op toepast. Dit wordt jouw bron van een passief inkomen. Een passief inkomen geeft vrijheid, omdat je geen uren hoeft te ruilen tegen betaling.

Met de Affiliate Marketing Revolutie kun je dus digital nomad worden. De cursus is ingericht om affiliate marketeer te worden en alles wat erbij komt kijken om succesvol te zijn. Je kunt affiliate marketeer overal ter wereld zijn en zodoende ben je dus locatie onafhankelijk. Het enige wat je nodig hebt is je laptop, internet en een gezonde dosis motivatie.

Benieuwd wat mijn ervaring is met de Affiliate Marketing Revolutie

Kosten: €47,- (soms €67,-)

De kortingspagina van de Affiliate Marketing Revolutie

2. Digital Nomad E-course

Suzanne van Duijn is onder andere bekend van de Lonely Planet en de Volkskrant. Zij is partime ondernemer en heeft fulltime de vrijheid om te reizen wanneer ze wilt. 

Suzanne van Duijn heeft een boek geschreven over werken en reizen als digital nomad. Hierin legt ze uit wat een digtal nomad is en hoe je dit wordt. Hoe vind je geschikte bestemmingen en werkplekken? Hoe vind je klanten vanuit het buitenland? Hoe vind je gelijkgestemden? Dit zijn een aantal vragen die zij beantwoord in haar boek.

Work hard Travel harder >>>

Van uitstel komt afstel

Een digital nomad worden is echt niet één van de makkelijkste dingen in het leven. Juist omdat onze maatschappij niet gebouwd is om locatie onafhankelijk te kunnen werken zal dit een moeilijke weg zijn. Je zult tegengas ervaren van instanties, familie en vrienden. Maar dat is nog geen reden om het niet te doen. Als je iets echt graag wilt, wacht dan niet tot later. 

De corona epidemie heeft er voor gezorgd dat er bij veel mensen hun ogen worden geopend. Internationaal wordt er beweerd dat de digitale nomad leefstijl de nieuwe normaal gaat worden. Bedrijven en instanties zien de voordelen ervan in om hun personeel thuis te laten werken en dus ook op afstand. Grijp dus je kans!

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

VERGEET JOUW KORTING NIET

15% KORTING OP HET AUDIO MAGAZINE
GELD VERDIENEN OP REIS

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de kortingscode knop in en ontvang deze direct.

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

Vind antwoord op de belangrijkste vraag: ”Welk remote werk past bij mij?”

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy