De Beste Hotels in Koh Lipe | 5 unieke hotels aan het strand

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Wil je weten wat de beste en betaalbare Hotels in Koh Lipe zijn?

Koh Lipe is een waar paradijs! Het heeft schitterende witte bounty stranden en je kunt er heerlijk ontspannen. Het eiland heeft gelukkig nog geen haven waardoor het aantal toeristen beperkt blijft. Koh Lipe ligt in een natuurreservaat vandaar dat de Thai voorzichtig omgaat met het eiland. En dat zie je aan de geweldige natuur en de super witte schone stranden van het eiland!

Er is een walking street waar je een aantal (luxe) hostels, hotels, restaurantjes en cafeetjes vindt. Ook kun je hier ‘s nachts tot laat drankjes drinken in één van de cafeetjes.

Aan het strand vind je echter de mooiste hotels met schitterende uitzichten. Ook zal het ‘s nachts hier heerlijk rustig zijn. Aan de stranden van Koh Lipe zijn we dan ook op zoek gegaan naar de beste betaalbare hotels. Dit zijn Hotels waar we zelf geslapen hebben of die ons werden aangeraden door andere reizigers.

The Cliff Lipe

De Cliff Lipe ligt ver weg van alle andere hotels en hostels. Nou ja, ver is het ook niet. Het ligt op zo’n 10 minuten lopen van de walking street, maar meer afgelegen dan dit hotel lukt je niet. De Cliff Lipe ligt op een kliff en biedt echt een geweldige luxe met een schitterend uitzicht.

Sommige kamers beschikken zelfs over een eigen zwembad of bubbelbad. Verder kun je alle luxe verwachten die je hartje begeert.

Tweepersoonskamer: vanaf 86,- euro

Mali Resort Pattaya Beach Koh Lipe

Mali Resort ligt aan Pataya Beach. De huisjes staan enkele meters vanaf het strand en je hebt daardoor een geweldig uitzicht op de zee. Ook zijn er een aantal huisjes die wat verder van het strand afliggen, maar deze liggen dan wel weer in een prachtig verzorgde tuin. De huisjes staat aan een populair stukje strand, dus in het hoogseizoen kunnen er zeker mensen liggen op dit stukje.

Of het nu hoogseizoen of laagseizoen is, dit is een overnachting die je niet snel zult vergeten!

Tweepersoonskamer: vanaf 43,- euro 

Castaway Resort Koh Lipe

De houten bungalows van Castaway Resort brengen je echt in de sfeer van een Thais eilandje. Je staat met je bungalow praktisch op het mooiste strand van Koh Lipe. De naam Sunrise Beach verklapt het al, maar wakker worden met zonsopkomst op dit eiland is echt magisch!

De bungalows hebben geen airco, maar dat maakt niks uit. De heerlijke luchtige kamers zorgen juist voor een comfortabele temperatuur. Je kunt deze bungalows ook voor een zeer schappelijke prijs boeken.

Tweepersoonskamer: vanaf 21,- euro

Lipe Beach Resort

De bungalows van Lipe Beach Resort zijn misschien ietwat simpel, maar het had alles wat ons hartje begeerde! De houten bungalows liggen werkelijk op het strand. ‘S ochtends wakker worden met een heerlijk zeebriesje door je huisje is echt fantastisch!

Tweepersoonskamer: vanaf 27,- euro

Wapi Resort

Op aanraden van anderen staat Wapi Resort ook in onze lijst met de Beste Hotels in Koh Lipe. Mede dankzij de zeer vriendelijke Franse eigenaar wordt jouw verblijf genieten!

Tweepersoonskamer: vanaf 45,- euro

Meer weten over Thailand? Neem eens een kijkje bij onze favoriete Thailand bestemmingen.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *