14 x Inspirerende Vanlife Instagram accounts van 2024

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

In 2016 zag ik voor het eerst op Instagram een stel voorbij komen dat met hun zelf omgebouwde camperbusje de wereld over reisde, #vanlife. Ik was op slag verliefd. “Ooit gaan wij dat ook doen lieverd!”

In de jaren die volgden ben ik steeds meer vanlife accounts gaan volgen op Instagram. Ik heb hierdoor zoveel inspiratie opgedaan en dit heeft er zeker aan bijgedragen dat wij in 2019 de stap durfden te nemen om onze eerste bus Brutus te kopen. Gevolgd door onze 2e bus Boris.

De accounts die we in dit blog benoemen volgen wij met heel veel plezier. Aan al deze reizigers: bedankt dat wij mee mogen genieten met jullie avonturen en voor de glimlach die jullie ons dagelijks bezorgen! Op nog veel veilige kilometers.

Mygrations.nl

Milene en Yuri hadden de droom om de zijderoute van Nederland naar China te rijden. Groot nieuws: in augustus 2022 hebben ze dit doel behaald!

En niet zomaar met een wagen, maar met hun oldtimer Volkswagen T2 genaamd Alexine.

In de afgelopen maanden reisden ze off the beaten track in o.a. Iran, Irak, Pakistan en India.

Gelukkig zijn zij voorlopig nog niet klaar met hun reis en kunnen we voorlopig nog mee genieten van hun avonturen!

Reisstel.nl

Lisa en Erik namen ontslag, verkochten hun huis en reizen nu inmiddels al 2,5 jaar full time in hun bus ‘Fred’ door Europa!

De afgelopen tijd waren zij o.a. te vinden in Turkije, Georgië en Noorwegen! Dagelijks delen zij realistische ervaringen over het bus leven en het volgen van je dromen in verhaallijnen.

Daarnaast hebben zij ook hun eigen reiswebsite waarop je hele leuke blogs over het camper leven kunt vinden!

Minipensioen

De winter in Lapland, met temperaturen tot -30º, trotseren in een Mercedes Sprinter? Peer en Sharon uit ‘s-Hertogenbosch durfden het aan! Gaskacheltjes, elektrische dekens, skibroeken aan en gaan.

Momenteel staat Hamza de camper even stil omdat ze op avontuur zijn in Dubai. Maar er komen zeker nog meer camper avonturen aan.

Manfredandthefam

Eerst werd ik verliefd op de waanzinnige offroad truck ‘Manfred’, want deze Mercedes SK 1722 is echt next level!

Toen kwam ik er ook nog eens achter dat er een prachtig gezin met 2 schattige kids van 5 en 4 jaar oud in woont. Ik was en ben nog steeds helemaal verkocht. Michael en Fleur zijn een groot voorbeeld voor ons.

Lees ook ons blog ‘Reisverhalen: Manfred and the Fam‘! Hierin deelt dit mooie gezin hun het is om met jonge kinderen op wereldreis te zijn.

Sheisthelostgirl

Beth reist al sinds 2014 de wereld over. Naast mooie plaatjes van bestemmingen deelt zij op Instagram ook over haar minimalistische levensstijl en haar ervaringen als digital nomad.

Ze is open over geldzaken en geeft een realistische kijk op het fulltime leven in een bus.

Climbingvan

Charlie en Dale leven in hun Mercedes Sprinter ‘Ringo’ in de UK. Toen wij de indeling van onze bus gingen bepalen hebben we heel veel inspiratie opgedaan bij deze 2 toppers!

De uitschuif tafel onder het bed vandaan, de open klapbare bankjes. Beter goed gestolen dan slecht bedacht! In de highlights kun je nog steeds de gehele verbouwing bekijken!

Daarnaast hebben ze een grote liefde voor bergklimmen. Aan avontuur dus geen gebrek!

Thisisbus 

Vanlife met 2 jonge kinderen (de 3e onderweg), 2 honden, een kat en 2 volwassenen. Dustin en Ezra  laten zien dat het kan!

Hun prachtige schoolbus heeft een volwaardige keuken, zithoek, stapelbed, badkamer, wasmachine en 2-persoonsbed!

Ze hebben er een echt paleisje van gemaakt voor hun leuke gezinnetje!  

Gabriellenelson_

Deze prachtige vrouw woont full time in haar busje ‘Peanut’ en hond ‘Cash’

De 25 jarige Gabrielle gelooft in een minimalistische levensstijl en het volgen van je eigen pad in het leven. Ze brengt haar tijd het liefste actief en buiten in de natuur door. Naast haar vanlife foto’s vind ik ook haar teksten op Instagram erg inspirerend. 


Slowly.salty

Kallie en Dylan leven al meer dan 5 jaar met een camper in Australië. Inmiddels zijn er 2 kinds aan dit avontuur toegevoegd en is de 3e onderweg.

Daarnaast runnen ze sinds kort een business waarbij zij campers bouwen voor anderen. De stijl die zij toepassen in hun bussen spreekt mij erg aan.

wij.reizen.in

Lars en Dasja maken sinds 2015 al mooie avonturen in hun camper, reizend door Europa en Marokko!

Een stel dat we ooit nog tegen hopen te komen! Ze reizen namelijk in een onwijs gave brandweerwagen Mercedes 814DA, die ook Brutus heet (net als onze 1e bus).

Het is een 4×4 wagen waardoor ze ook op alle verlaten plekken kunnen komen!


Slownsteadylivin

Stephanie heeft de studie ‘Illustration and design’ gevolgd en dit zie je zeker terug in de inrichting van deze bus! Samen met haar vriend Matt heeft ze er namelijk echt een paleisje van gemaakt!

Camper meubels met rotan erin verwerkt, een boerendeur die rond loopt aan de bovenkant en zelf geschilderde tegeltjes! 

Bij dit account moet je wezen voor de meest creatieve ideeën! Ook verkopen ze hele vette prints voor aan de muur!

Louisthevan

Seth en Scarlett hebben niet 1, maar maar liefst 8 verschillende bussen verbouwd naar camper. Deze campers zijn next level en kun je allemaal bewonderen op dit account. Houd je van een iets strakkere stijl wat betreft inrichting, dan moet je zeker bij deze 2 kijken!

Daarnaast reizen ze ook met hun kat Lula door de USA heen en daar delen ze prachtige beelden van.

Thetriotransit

Dit is vooral een heel leuk vanlife Instagram acco0unt wanneer je interesse hebt in de bouw van camper. Tim en Katie hebben al verschillende campers verbouwd en laten de transformaties van de wagens in hele leuke reels zien.

Voor de bouw van onze 2e bus hebben wij veel inspiratie bij dit account opgedaan. Vooral als het gaat om de indeling van de camper.

Expeditionearth.live

Een jeep, geen busje, maar het koppel Topher en Bridget mocht gewoon niet ontbreken aan dit lijstje.

Canada, USA, Mexico, Zuid-Amerika, Antartica, Afrika,  Europa en inmiddels in New Zeeland aangekomen!

Ze zijn al 4 jaar onderweg en hebben 7 continenten afgetikt. De foto’s zijn waanzinnig!

Mis jij bepaalde vanlife Instagram accounts in dit lijstje? Of leef jij zelf in een busje en wil je dat wij jouw pagina bekijken? Stuur ons vooral een berichtje! We zijn altijd opzoek naar nieuwe inspiratie! 🙂

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

2 reacties

  1. Bedankt voor het delen van deze accounts waar bijzondere auto’s, oldtimers en andere wagens te vinden zijn! Vooral de inrichtingen vind ik bijzonder om te zien. Ik krijg gelijk zin om een lange reis te maken met mijn oude bus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

VERGEET JOUW KORTING NIET

15% KORTING OP HET AUDIO MAGAZINE
GELD VERDIENEN OP REIS

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de kortingscode knop in en ontvang deze direct.

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

Vind antwoord op de belangrijkste vraag: ”Welk remote werk past bij mij?”

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy