Top 10 Lekkerste Reismuziek van 2023

Op zoek naar die heerlijke summerjams, laidback reismuziek of die goede oude klassiekers. In deze top 10 lekkerste reismuziek vind je ze allemaal!

Muziek is echt iets waar niemand zonder kan. Het kan er zomaar voor zorgen dat je een traantje moet wegpinken of dat je juist nog wat vrolijker wordt.
Zo kan de juiste reismuziek dat lekkere reisgevoel extra versterken of als je alweer terug bent in het koude Nederland je eventjes terugnemen naar dat geweldige moment op reis. De muziek neemt je dan weer even terug naar dat moment dat je op die mooie berg stond of in dat superblauwe water lag.
Al met al reismuziek kan die lekkere feelgood vibe weer aanwakkeren. Alleen daarom al de moeite waard om deze lijst even op je gemak door te nemen.

Tijdens onze reis op de motor door Vietnam hebben we heel wat nummertjes geluisterd en daar is onze top 10 lekkerste reismuziek uitgerold.

De lekkerste reismuziek voor jou op een rijtje

# 1 Xavier Rudd – Follow The Sun

# 2 Vance Joy – Riptide

# 3 Jack Johnson – Upside Down

# 4 Jonas Blue – Fast Car ft. Dakota

# 5 Jack Johnson – Banana Pancakes

# 6 Jamiroquai – Seven Days In Sunny June

# 7 Avicii – Wake Me Up

# 8 Jutty Ranx – I See You (Pretty Pink Remix)

# 9 Asaf Avidan – One Day Baby We’ll Be Old

# 10 Kygo – Happy Now ft. Sandro Cavazza

Er is natuurlijk nog veel meer reismuziek die je reis een stukje leuker kunnen maken. Laat ons weten welk nummer dat is met de reacties hieronder!

Op zoek naar een goede kwaliteit hoofdtelefoon of een makkelijk mee mee te nemen geluidsbox? Wij nemen altijd de onze JBL koptelefoons mee.

GERELATEERDE BERICHTEN

Wie zijn wij

Over ons bussen

Wij zijn Bas en Bianca. Sinds 2016 reizen wij samen de wereld over en zijn we ons eigen online bedrijfje gestart. Onze reizen zijn avontuurlijk en uitdagend, met één van onze zelfgebouwde campers of met backpack. Sindsdien zijn we ook vrolijkopreis.nl gestart in de hoop jou als bezoeker te inspireren.

Neem gerust een kijkje!

CHECKLIST CAMPER BOUWEN

Voor Altijd Gratis:
Camper Bouwen Checklist

Talloze Installatiegidsen en Complete Handleiding Zelf Camper Bouwen

ELEKTRA ZELF AANLEGGEN?

Dit kun je veilig doen met één van onze elektra schema’s

GELD VERDIENEN OP REIS

Met ons GRATIS Geld Verdienen Op Reis e-book leer je exact hoe je binnen no-time op allerlei verschillende manieren geld verdient tijdens jouw reis!

CAMPER BOUW UITBESTEDEN?

NU VERKRIJGBAAR PHOTO PRESETS

Transformeer jouw eigen foto’s binnen een aantal klikken naar het mooiste resultaat!

FIT OP REIS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy