Top 10 Lekkerste Reismuziek van 2024

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Op zoek naar die heerlijke summerjams, laidback reismuziek of die goede oude klassiekers. In deze top 10 lekkerste reismuziek vind je ze allemaal!

Muziek is echt iets waar niemand zonder kan. Het kan er zomaar voor zorgen dat je een traantje moet wegpinken of dat je juist nog wat vrolijker wordt.
Zo kan de juiste reismuziek dat lekkere reisgevoel extra versterken of als je alweer terug bent in het koude Nederland je eventjes terugnemen naar dat geweldige moment op reis. De muziek neemt je dan weer even terug naar dat moment dat je op die mooie berg stond of in dat superblauwe water lag.
Al met al reismuziek kan die lekkere feelgood vibe weer aanwakkeren. Alleen daarom al de moeite waard om deze lijst even op je gemak door te nemen.

Tijdens onze reis op de motor door Vietnam hebben we heel wat nummertjes geluisterd en daar is onze top 10 lekkerste reismuziek uitgerold.

De lekkerste reismuziek voor jou op een rijtje

# 1 Xavier Rudd – Follow The Sun

# 2 Vance Joy – Riptide

# 3 Jack Johnson – Upside Down

# 4 Jonas Blue – Fast Car ft. Dakota

# 5 Jack Johnson – Banana Pancakes

# 6 Jamiroquai – Seven Days In Sunny June

# 7 Avicii – Wake Me Up

# 8 Jutty Ranx – I See You (Pretty Pink Remix)

# 9 Asaf Avidan – One Day Baby We’ll Be Old

https://www.youtube.com/watch?v=6yRFWlztwrY

# 10 Kygo – Happy Now ft. Sandro Cavazza

Er is natuurlijk nog veel meer reismuziek die je reis een stukje leuker kunnen maken. Laat ons weten welk nummer dat is met de reacties hieronder!

Op zoek naar een goede kwaliteit hoofdtelefoon of een makkelijk mee mee te nemen geluidsbox? Wij nemen altijd de onze JBL koptelefoons mee.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *