hotels hostels thailand

Op zoek naar de leukste en de gezelligste hostels voor jouw reis door Thailand? 

Thailand heeft ontzettend veel te bieden voor de backpacker. Het is een gemakkelijk land om door te reizen. En daarom zul je ook veel andere backpackers tegenkomen. In Hostels zul je makkelijk in contact komen, maar het zou natuurlijk ook kunnen dat je juist iets meer alleen wilt reizen. Thailand heeft het allemaal!

In dit blog vind je precies waar je naar op zoek bent. Of je nu gezelligheid zoekt of meer solo wilt reizen. Alle prijzen in deze lijst met leukste hostels voor Thailand zijn vanaf. We hebben gezocht naar betaalbare Hostels. We blijven immers backpackers.

Bangkok

Here Hostel
hostels thailand

Here Hostel is zeer geliefd onder de Nederlandse Backpackers. De kamers zijn zeer netjes ingericht en de locatie is super. Een geweldige plek om je reis te beginnen!

Dorm kamer vanaf 10,- euro

Rambuttri Village Plaza

hotels hostels thailand

Het Rambuttri Village Plaza is op loopafstand van Khoa San Road. De kamers zijn schoon en voorzien van een koelkastje, wel zo fijn! Het Hotel heeft maar liefst 2 zwembaden op het dak.

Tweepersoonskamer vanaf 17,- euro

Chiang Mai

Green Sleep Hostel

hostels thailand

The Green Sleep Hostel staat bekend om zijn ruime kamers en heerlijk vers ontbijt.
De locatie kan bijna niet beter. Veel bezienswaardigheden liggen op loopafstand.

Dorm kamer vanaf 8,- euro

Pai

Pai is een geweldige ontspannen dorpje ten noorden van Chiang Mai. Als je van plan Pai te bezoeken en dat is zeker aan te raden. Neem dan even een kijkje hier! Wat te doen in Pai | De Leukste Tips van 2019!

Koh Lipe

Koh Lipe een waar paradijs! Ons favoriete eiland in Thailand. Het ligt verder vanaf alle andere eilanden, maar dat zorgt juist voor een exclusievere ervaring. Het is een klein eiland, waardoor alles op loopafstand is.

Wij zijn hier langer gebleven dan gepland. 🙂 Het eiland heeft heerlijke Hotels direct aan het strand. Wie wilt daar nou niet verblijven. Dit zijn onze 5 favoriete Hotels aan het strand!

A Plus Hostel

hostels thailand

Dit grote Hostel heeft kamers genoeg. Je zult er dan ook veel andere solo backpackers tegenkomen. Maar dit Hostel heeft ook privé kamers voor als je met zijn tweeën reist. Alle kamers zijn netjes en strak ingericht. Comfort is een woord die ze hier wel kennen!

Dorm kamer vanaf 12,- euro

Tweepersoonskamer vanaf 24,- euro

 

We zijn altijd benieuwd wat jou favoriete Hostels van Thailand zijn. Laat het ons weten via onderstaande reacties! 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *