Ontwerp JOUW aller mooiste leven

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Is dit jouw mooiste leven? Ik ben hier op de wereld om van 9 – 5 te werken en geld te verdienen om de huur of hypotheek te betalen van een huis waar ik bijna nooit ben. Om extra vroeg op te staan om lekker de files voor te zijn. Ik leef voor mijn vakanties en het weekend! Want dat is nu eenmaal hoe het leven gaat, toch?

Als jij het hiermee eens bent stop dan vooral met lezen. Dit blog is namelijk niet voor jou bedoelt.

Maar als jij soms het gevoel hebt dat je deel uitmaakt van iemand anders masterplan, dan ben je aan het juiste adres! I feel you! 

Neem de regie terug in handen

Je moet succesvol zijn, je moet een groter huis hebben, je moet meer geld verdienen, je moet gezonder leven, je mag niet falen, je moet hard werken, je moet er mooi uitzien, je moet sterk zijn en je moet met de laatste mode meegaan. 

Oh ja, en je moet ook nog je vrijheid bewaken!

Onbedoeld verteld de wereld je wie je moet zijn. We leven in een wereld waar meer beter is en waar geld de maatstaf van succes is. Ontsnappen aan deze verwachtingen kan soms lastig zijn. 

Onthoud: er zijn geen regels over hoe jij je leven moet leven. Alleen de regels en grenzen die wij onszelf opleggen!

Niet wat anderen van jou verwachten. Het is jouw leven en van niemand anders! Tijd om terug naar de tekentafel te gaan en je leven vorm te gaan geven volgens jouw voorwaarden!

Jouw leven

Hoe ziet jouw aller mooiste leven eruit?

Ieder heeft zo zijn eigen ‘mooiste leven’, want geen enkel mens is hetzelfde! Waarom zouden we dan allemaal dezelfde levensstijl moeten hebben? Dat klopt toch helemaal niet?!

Stel jezelf de vraag: hoe zou jouw mooiste leven eruit zien als ALLES mogelijk is?

En durf hierin groots te dromen! Denk even niet aan het financiële plaatje. In wat voor huis woon je? Hoe zou je dag eruit zien? Stop even met lezen, beeld het je in & schrijf het op.

Als ik me dit inbeeld woon ik in een grote bus. Een bus die wij zelf om hebben gebouwd en die de meeste dagen bij het strand staat. Ik wandel meerdere dagen per week in de bergen en ik zwem in de zee. Ook heb ik alle vrijheid om te werken waar en wanneer ik wil. Ik kan ook terug gaan naar Nederland en met vrienden + familie samenzijn wanneer ik wil. 

Bij mij komt heel duidelijk vrijheid als hele belangrijke waarde naar voren. Waaruit blijkt dat een 9-5 baan niet bij mij past!

Maar misschien zie jij jezelf in je droom wel in een prachtig pak zitten in een kantoor met een waanzinnig uitzicht? Etend bij de meest luxe restaurants. 

Onderzoek en bepaal wat voor jou het meest belangrijke is en bouw daar je leven omheen! Wat echt jouw energie waard is.

My mission: to be so busy loving my life that I have no time fore hate, regret, worry or fear.

Wie wil jij zijn?

Vaak focussen we ons vooral op de vraag: wat voor werk wil ik DOEN? Wat voor velen nog een vrij lastige vraag kan zijn ook. Minstens net zo belangrijk is de vraag: wie wil ik ZIJN? 

Stop even met lezen, beeld het je in & schrijf het op.

Zo wil ik een levensgenieter zijn die veel gezien heeft van de wereld en veel avonturen heeft beleefd. Iemand die positief is,  die altijd het mooie in anderen ziet en waarbij iedereen altijd 100% zichzelf durft te zijn. 

Hoe wil jij als je later oud bent terugkijken op jezelf?

Een snelle en handige manier om veel over jezelf te weten te komen is het doen van een persoonlijkheidstest! Zelf vond ik de uitkomsten van de 16 personalities test erg interessant.

If you can dream it, you can do it!

Hoe wil jij terugkijken op jouw leven?

Optie 1:

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld is 1 van mijn favoriete programma’s. Uiteraard vanwege het reizen, maar ook omdat het over mensen gaat die echt hun eigen mooiste leven leiden.

In Namibië reist Floortje met een stel mee dat al 2 jaar een primitief nomadenbestaan leidt en leeuwen filmt midden in de woestijn. Ze vraagt aan de vrouw Lianne: “wat nou als jullie een ongeluk krijgen?

Waarop de 31 jarige Lianne antwoord: “als ik morgen doodga, dan kan ik alleen maar voelen wauw ik heb geleefd! Ik zou graag nog een paar jaar verder gaan, maar we hebben nu al een heel mooi leven gehad.” 

Optie 2:

In ‘The Top Five Regrets of the dying’ staat op 1: 

“I wish I’d had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me”

Je kunt het leven niet voor lief nemen, want 1 zekerheid die je hebt is dat vroeg of laat de dood een afspraak met je heeft. Stel de dingen die je wilt zeggen of wilt doen in het leven niet uit.

Zorg dat de keuzes die je vanaf nu maakt je een stapje dichter bij jouw mooiste leven brengen en bij de persoon die jij wilt zijn.  Gewoon omdat jij het verdient!

Weet jij hoe jouw droomleven eruit ziet, maar houdt angst je nog tegen om er echt voor te gaan? Lees dan ook mijn blog: ‘Van angst naar vertrouwen’, waarin ik vertel hoe wij hiermee omgaan. 

Jouw leven

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Audio magazine geld verdienen op reis

VERGEET JOUW KORTING NIET

15% KORTING OP HET AUDIO MAGAZINE
GELD VERDIENEN OP REIS

Je bent er bijna! Vul je gegevens via de kortingscode knop in en ontvang deze direct.

Audio magazine geld verdienen op reis

AUDIO MAGAZINE

GELD VERDIENEN OP REIS

Ontvang 15% korting!

Vind antwoord op de belangrijkste vraag: ”Welk remote werk past bij mij?”