Op zoek naar de Beste Hostels & Hotels van Koh Rong?

Je gaat binnenkort of je bent al onderweg naar Koh Rong. Denk aan geweldige mooie witte stranden en fantastisch strak blauw water. Dat en meer kun je zeker verwachten van Koh Rong. ‘S avonds een mooi feestje pakken of gewoon lekker met je voetjes in het zand kijkend naar een buiten bioscoopje. Een ding is zeker, je gaat het fantastisch hebben! Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je ook een fantastisch hostel of hotel hebt!

We hebben de Beste Hostels & Hotels van Koh Rong voor jou hieronder in lijstje gestopt! Dit zijn Hostels of Hotels waar we zelf geslapen hebben of die ons werden aangeraden door andere reizigers.

We benoemen een vanaf prijs omdat dit natuurlijk verschilt per seizoen. Een aantal van deze Hostels en Hotels in Koh Rong zijn erg gewild. Van te voren boeken is dus geen slecht idee.

De Beste Hotels van Koh Rong

We beginnen met de 3 Beste Hotels van Koh Rong. Verder hieronder vind je de Beste Hostels van Koh Rong.

Reef On The BeachHotels Hostels Koh Rong

Een eigen hutje op het strand met badkamer. Fantastisch! Je verblijft op het 4K strand net buiten alle drukte. Dit word een verblijf die je niet meer gaat vergeten! 

Tweepersoonstent vanaf € 9

Tweepersoonsbungalow vanaf € 17

 

Paradise Bungalows Koh Rong

Hotels Hostels Koh Rong

Paradise Bungalows heeft zeer vriendelijke medewerkers en een gezellig terras aan het strand. In het restaurantje is altijd wel wat gezelligheid te vinden. Paradise Bungalows ligt op steenworp afstand van de gezellige drukke pier. 

Tweepersoonsbungalow vanaf € 23

 

Smile Resort

Hotels Hostels Koh Rong

Smile Resort is het perfecte Hotel en Hostel van Koh Rong voor de backpacker(s) die graag dichtbij de gezelligheid zit, maar toch ook net even ’s nachts zijn rust nodig heeft. Het ligt aan het einde van de gezellige pier en aan het begin van het rustige stuk strand. Ze hebben 2-3 persoonsbungalows en boven het hoofdgebouw nog een aantal tweepersoonskamers. Op woensdagavond hangt het personeel een doek tussen 2 palmbomen en zetten een film op. Iedereen mag aansluiten!

Tweepersoonsbungalow vanaf € 19

 

Beste Hostels van Koh Rong

Goedkoop slapen op Koh Rong is zeker mogelijk. Met deze Hostels kan dat gezellig en nog schoon ook!

Green Ocean GuesthouseHotels Hostels Koh Rong

Recht boven één van de gezelligste restaurantjes van de pier vind je Green Ocean Guesthouse. Kamers zijn simpel, maar prima voor de prijs die je ervoor betaald.

Tweepersoonskamer vanaf € 9

 

Coco Boutique Resort

Bij Coco Boutique slaap je het goedkoopst. Ik heb er zelf niet geslapen, maar van wat ik heb gehoord zijn de kamers schoon en dat vind ik zelf altijd wel erg belangrijk! De kamers zijn simpel, maar tegen deze prijs kun je daar niks over zeggen.

Dorm vanaf € 6

 

Onederz Koh Rong Sanloem 

Ben je van plan na je bezoek aan Koh Rong een aantal nachten op Koh Rong Sanloem te verblijven? Dan is Onederz het gezelligste hostel waar je kunt slapen. Het ligt direct aan het strand waar je op één van de strandbedjes of in een hangmat kunt chillen. 

Dorm vanaf € 11

 

Verslaafd geraakt aan het heerlijke eilanden leven? Ik geef je groot gelijk!
Hier vind je onze favorietenlijst van de mooiste eilanden in Azië. En misschien wel jouw volgende bestemming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *