Norway Trail | Dé ultieme 6-daagse hike in Noorwegen

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Laat je meenemen op een 6-daagse hike tocht dwars door de ruige natuur van Noorwegen tijdens de Norway Trail! Off the beaten track; weg van de toeristen; slapen in tenten midden in de natuur en water drinken uit beekjes.

Niet nadenken over de logistieke organisatie, want de Travelbase crew heeft alles tot in de puntjes geregeld!

Ga jij deze zomer mee op dit onvergetelijke avontuur?

Ontdek het mooiste nationale park van Noorwegen!

  • Volledig uitgestippelde route
  • Nederlands sprekende gids
  • 7 kampeer- overnachtingen: op unieke plaatsen in de natuur
  • GPS tracking systeem voor noodgevallen
  • Lokaal transport
  • Trailapp The Norway Trail
Norway trail

MEER INFO EN INSCHRIJVEN

Route Norway Trail

De Norway Trail is een meerdaage wandeltocht van zo’n 90 kilometer, waarbij je 10 tot 20 kilometer per dag aflegt. De meeste stijging heb je op hike dag 1, aangezien je dan het hoogplateau ‘Hardangervidda’ opgaat.

De route is uitdagend, maar voor iedereen met een goede gezondheid en basisconditie te halen. De groep bestaat uit solo-reizigers, vriendengroepen, stelletjes en families. Elke ochtend geeft de gids een briefing en dan kun je bepalen om zelfstandig of met gids te lopen.

De ervaren gidsen brengen je langs de mooiste fjorden, watervallen en bergen. Met als hoogtepunt de iconische Trolltunga op dag 6! Eerder schreven wij het blog ‘6x mooiste hikes in Europa‘ en de Trolltunga staat hierin met stipt op nummer 1! Dit is de meest spectaculaire klif is wij ooit gezien hebben! Wij hadden beiden het gevoel meer van dit natuurpark te willen zien, maar eerlijk is eerlijk: we vonden het moeilijk om mooie routes te vinden. Vandaar dat wij zo blij zijn dat Travelbase de Norway Trail dwars door het Hardangervidda National Park laat lopen!

The Norway Trail
Trolltunga Noorwegen

Kosten Norway Trail

De basisprijs voor de Norway Trail is €490,- per persoon.

De prijs is inclusief 7 kampeerovernachtingen. Nacht 1 en nacht 7 slaap je op comfortabele campings: de basecamps. Hier zijn facilitaire voorzieningen aanwezig. De 5 andere nachten slaap je op zorgvuldig gekozen locaties midden in de natuur. Geen facilitaire voorzieningen (op zwemmen in meren na), maar wel het meest prachtig uitzicht!

The Norway Trail

Verder is begeleiding, route, transport in Noorwegen, GPS tracking en de Trail app inbegrepen.

De prijs van je retourticket zit nog niet inbegrepen en is afhankelijk van de data wanneer je reist. De reis is te boeken voor de maanden juli en augustus, waarbij de aankomstdatum altijd op vrijdag en/of zondag is.

Je kunt er voor kiezen om extra’s bij te boeken:

– Retourvlucht – vanaf €260,- – Huur kampeermateriaal – €79,-
– Voedselpakket – €95,-
(hier zit ook een kooksetje + gasflesje bij)
– Annuleringsverzekering – €49,-
Mooiste wandeltochten Noorwegen
The Norway Trail
The Norway Trail

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy