Beste Hotels Cebu- Waanzinnige Hotels voor een betaalbare prijs

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Op zoek naar de leukste en beste Hotels op Cebu? Deze hotels gaan jouw reis over Cebu onvergetelijk maken!

Cebu is het centrale eiland in de eilandengroep van de Filipijnen. Cebu heeft ontzettend veel te bieden. Van Malapascua in het noorden tot Oslob en Moalboal in het zuiden. Als je op zoek bent naar schitterende eilandjes en geweldige onderwaterwereld dan ben je op Cebu aan het juiste adres!

Er is op Cebu ook ontzettend veel keuze aan Hotels. Van super luxe tot budget Hotels. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste hotels van Cebu voor een betaalbare prijs. Deze hebben wij overzichtelijk ingedeeld per bestemming.

Mactan – Cebu

Mactan is het kleine eilandje dat voor Cebu City ligt. Hier zul je met het vliegtuig aankomen. Vanaf het vliegveld is het nog minimaal een halve dag reizen naar één van de schitterende bestemmingen van het eiland Cebu. Grote kans dat je hier dus een nachtje gaat slapen.

Csuites at Mactan

Na een lange reis is het heerlijk om even bij te komen en je batterij weer op te laden voordat je verder reist over Cebu. Het beste hotel in Mactan – Cebu om dit te doen is Csuites. De locatie vanaf het vliegveld is perfect, 10 minuutjes rijden en je bent er al. Net ver genoeg om geen overlast te hebben van het vliegveld. 

Met kamers als bij Csuites is het wel de vraag of je nog door wilt reizen. Want deze zijn heel comfortabel. De kamers beschikken namelijk o.a. over een keuken met koelkast en een zit- en eethoek.

Tweepersoonskamer vanaf 65,- euro per nacht

Moalboal – Cebu

Secret Paradise

Word wakker en kijk gelijk vanuit je raam uit over zee! De locatie is geweldig! De studio’s liggen namelijk direct aan Panagsama Beach en op nog geen 5 minuten lopen van al de leuke restaurants en barretjes!

Verder werkt het internet hier erg goed! Wij hebben hier meerdere dagen achter onze laptop kunnen werken!

Tweepersoonskamer vanaf 47,- euro

Malapascua – Leyte

Tapenee Beach Resort

Op het mooiste plekje van heel Malapascua ligt Tapenee Beach Resort. De eigenaar is een Italiaan en heeft 20 jaar geleden hier een klein paradijsje van gemaakt. Voorheen lagen hier alleen maar rotsen en was dit gedeelte van het eiland niet begaanbaar. Nu kun je hier de mooiste zonsondergang zien, heerlijk slapen, gymmen, een massage nemen en als bonus Italiaanse kwaliteit wijntjes en pizza’s benuttigen.

Tweepersoonskamer vanaf 77,- euro

Voor een goedkoper alternatief met minstens even mooie zonsondergang is Blue Corals Beach Resort een geweldige keuze. Deze ligt op steenworp afstand van Tapanee Beach Resort, dus een lekker wijntje scoren ligt op enkele meters afstand.

Oslob

Babylon Coast Guesthouse

Een van de meest comfortabele plekjes in Oslob voor de beste prijs. Babylon Guesthouse ligt direct aan de zee dus het uitzicht als je wakker word is genieten! Ook zijn de bedden comfortabel en heb je een heerlijke warme douche. Een heerlijke plek om terug te komen van je duik met de walvishaaien. En dat voor een bescheiden prijsje!

Tweepersoonskamer vanaf 28,- euro

De Filipijnen is niet het makkelijkste land om een rondreis doorheen te maken. Vandaar dat we je hier graag een beetje bij helpen met ons rondreis door de Filipijnen blog.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy