Beste Hotel Tips Bali van 2024 | 8 betaalbare unieke hotels

Bas en Bianca van de website vrolijkopreis.nl
Hi, wij zijn Bas en Bianca! We hopen dat je onze gratis blogs leuk en waardevol vindt. Zo ja, vind je het dan leuk om ons werk te steunen?🤗

Ben je op zoek naar de leukste Hotel Tips van Bali?

Er zijn op Bali ontzettend veel mooie en luxe hotels. Een heerlijke plek voor jou om even lekker te ontspannen. Op Bali kun je jezelf goed verwennen en die kans zou ik jezelf zeker niet laten ontnemen. Wie wil er nu niet een avondje genieten van de zonsondergang met een cocktail in je hand in een infinity zwembad. En als je de juiste hotels weet te vinden kan dit ook nog voor een betaalbare prijs!

Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste hotels van Bali voor een betaalbare prijs. Met deze Beste Hotel Tips van Bali zijn we ervan overtuigd dat er een hotel bij zit waar jij misschien wel nooit meer weg wilt!

Canggu

Canggu is één van de meest populaire spots onder backpackers, surfers en digital nomads. De feelgood vibe is in dit surfers dorpje niet te missen. Je hebt talloze leuke hippe eettentjes, winkeltjes en barretjes. Op het strand kun je heerlijk even ontspannen en naar de surfers kijken of natuurlijk zelf even een golfje meepakken. ‘S avonds is er altijd wel een bar waar gezelligheid is te vinden. In de Old Men’s bruist het altijd.

Villa Del Mar Canggu

Dit hotel in Canggu is perfect gelegen. Net niet in het centrum, maar wel alles op loopafstand. Je slaapt in deze super leuke bamboe hutjes die voorzien zijn van airconditioning, een eigen badkamer en WiFi.

Tweepersoonskamer: vanaf € 22,-

Surf Motel

hotel tips bali, surf motel

Met ook een bar en zwembad op het dak is dit een van de meest stijlvolle hotels van Bali en mag deze zeker niet ontbreken in onze tips. Het hotel is minimalistisch ingericht wat er juist voor zorgt dat het er chique uitziet. Je kamer is voorzien van airconditioning, WiFi en een eigen badkamer.

Tweepersoonskamer: vanaf € 42,- 

Meer geweldige hotels in Canggu!

Eastin Ashta Resort Canggu

Eastin Ashta Resort Canggu

Dit is echt een resort zoals je verwacht dat een resort is. Het heeft schitterende moderne kamers met airconditioning, WiFi, badkamers, badjassen en ik kan nog wel even doorgaan. Het resort beschikt over een fitnessruimte en een zwembad. Ben je op zoek naar een resort waar je van A tot Z verzorgt wordt? Zoek dan niet verder!

Tweepersoonskamer: vanaf € 48,- 

Ubud

Ubud is een plaats in het centrum van Bali en kan niet ontbreken in je rondreis.  Je zult er dan ook zeker een aantal dagen verblijven. We hebben de leukste Hotel Tips van Ubud voor je Bali-reis op een rijtje gezet.

Benieuwd wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen in Ubud? Lees het blog ”7x Wat te doen in Ubud”!

Putu’s Paradise Guesthouse

hotel tips bali, putu guesthouse ubud

Putu’s Guesthouse is echt perfect gelegen. Het ligt in het centrum van Ubud, maar toch net buiten de toeristische drukte. De gastvriendelijkheid van de gastvrouw is om een glimlach van te krijgen! Je voelt je direct op je gemak. De kamers zijn ruim en je kijkt uit op een schitterende tuin. 

Tweepersoonskamer vanaf € 24

Yuni’s House

Yuni's House Ubud

Centraler dan Yuni’s House gaat niet lukken. Ondanks dat je zo centraal ligt is het er erg rustig. Je hebt geen last van de markt die om de hoek zit. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en WiFi. Een geweldig appartement om even bij te komen van het bruisende Ubud.

Tweepersoonskamer vanaf € 28

Seminyak

Seminyak is een stijlvolle trendy plaats in Bali. Het ligt net boven Kuta, maar is alles behalve vergelijkbaar met elkaar. Seminyak is de ideale plaats om te kunnen genieten van alle luxe die Bali te bieden heeft zonder dat je jezelf begeeft tussen de hordes toeristen van Kuta. Je kunt vanuit Seminyak heel gemakkelijk naar Kuta fietsen of scooteren. Na een dag in Kuta kun je wel een plaats als Seminyak gebruiken!

We hebben de leukste Hotel Tips van Seminyak voor je Bali-reis op een rijtje gezet.

Villa Coco

villa coco, seminyak

Villa Coco is een traditioneel Balinees Hotel met alle luxe die je jezelf kunt wensen. Het is op loopafstand van het strand en alle leuke beachclubs. Je kunt er heerlijke massages nemen of gewoon lekker bij het zwembad liggen. Je hebt prachtige privé villa’s met buitenlucht badkamers. Fantastisch!

Tweepersoonskamer vanaf € 75

Putu Bali Villa & Spa

hotel tips bali, putu villa en spa

Puta Bali Villa & Spa is een hotel die je nergens anders kunt vinden voor deze prijs. Het heeft een moderne Balinese stijl wat ze zeer goed hebben uitgevoerd. De losstaande villa’s hebben zeer ruime kamers met buitenbadkamer. Daar zijn wij echt gek op! Het is niet een al te groot hotel en door de zeer vriendelijke medewerkers krijg je al snel een knus en warm gevoel. Een echte aanrader!

Tweepersoonsvilla al vanaf € 41

Uluwatu

Minder bekend onder de toeristen is Uluwatu, maar wel zeker bekend onder de backpackers. Het is een heerlijk relaxed kustplaatsje waar veel surfers naar toe gaan vanwege de geweldige golven. Ook als je geen surfer bent heeft Uluwatu veel te bieden. Er zijn geweldige kleine verborgen strandjes en deze strandjes zijn super leuk om te ontdekken in een dagtripje. De heerlijk feelgood vibe maakt Uluwatu toch zeker een ”must” in je rondreis door Bali!

Dreamsea Bali

voorbereiden wereldreis, dreamsea villa bali

Kan ik nog meer zeggen na het zien van deze foto hierboven? Deze schitterende villa’s met eigen badkamer, WiFi, airconditioning en uitzicht op zee is alles wat je hartje begeert! Met zo’n magische kamer wil je er niet meer uit en dat hoeft ook helemaal niet. Geniet lekker van het uitzicht en ontspan! Je betaald natuurlijk wel wat voor zo’n kamer, maar dat is het ook helemaal waard!

Tweepersoonskamer al vanaf € 81

Wil je meer reisinspiratie over Bali hebben? Bekijk ook eens ”De 5 mooiste watervallen van Bali”.

DIT BERICHT DELEN

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Vrolijk op Reis

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Door gebruik te maken van onze website, ga je hier automatisch mee akkoord en erken je onze Privacy Policy